Franciaország, Cournon D'auvergne
...Padlizsán*(73%), Bleu d'Auvergne* AOP (pasztőrözött tehéntej*, só, tejsavbaktériumok és érleléshez szükséges baktériumok)(10%), napraforgóolaj*, hagyma*, méz*, balzsamecet*(bor ecet*, főzött szőlőmust*), só, fokhagyma*, rizsliszt*, fekete bors*. *Összetevők biogazdálkodásból származnak - Allergén Használati tanácsok Ideális kenyérszeletekre, kekszekre kenni, vagy grissini-be mártani. A tégelyt...
Portfólió (37)
Franciaország, Roubia
... Tágas, finom egzotikus gyümölcsös jegyek, vaníliás jegyek, zsíros tanninok, lágy, enyhén ásványos, jól struktúrált test, jó intenzitás, jó lecsengés. Étel- és borpárosítás Szent Jakab kagyló carpaccio, Homár, Kaviár, Tőkehal filé, Fehér mártásos halak Szervírozási hőmérséklet: 10° - 12° Szín: Fehér Szőlőfajta: Clairette, Grenache blanc, Marsanne, Roussanne, Ugni blanc Alkohol: 13% Űrtartalom: 75 cl (Palack)...
Portfólió (28)
Franciaország, Mandelieu-La Napoule
...A MESO GEN’X a legújabb generációs tápláló szérum, amelyet intenzív öregedésgátló kezelésekhez terveztek. Ez az egyedülálló esszencia hatékonyan vezet el a szép megjelenéshez és a bőr fiatalosságához. Parabén, alkohol, színezék, illatanyag és allergének nélkül. Állatokon nem tesztelték. Aktív összetevők*: Őssejtek (Narancs Kultura Kivonat) + Baicalin Kivonat (Telomér Védő) + Kaviár + Matrixyl®...
Portfólió (37)
Franciaország, Craponne
...majd helyi és nemzetközi kereskedelem terén szerzett szakértelem révén megosztom tudásomat és szenvedélyemet a kaviár iránt. Valóban egy összetett és titokzatos világ, amely nem szívesen osztja meg magát, pedig annyi mindent lehetne mondani róla. Minden érdeklődő, ínycsiklandó ízek iránt fogékony, finom ízlésű közönséghez szólok. A vállalatok számára minden olyan cég, amely szeretné megerősíteni kapcsolatait ügyfeleivel és partnereivel, bátran igénybe veheti szolgáltatásainkat, akár üzleti ajándékok, akár kaviár-bor vagy kaviár-pezsgő párosítás témájú estek szervezése céljából.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre