Franciaország, Bordeaux
...{"Dégustation":"Ez a bor tiszta és fényes gránát színű. Elegáns illata fűszeres (bors) és gyümölcsös (cseresznye és ribizli) jegyeket, valamint enyhe füstösséget ötvöz. A szájban a frissesség és a fűszeres húsosság egyértelmű megkülönböztetést ad ennek a bornak. A cachou és a cseresznye ízei tartósak. Ideális fehér és vörös húsokhoz, valamint szárnyasokhoz. 16 °C-on tálalandó.","Commentaire":"A...
Portfólió (93)
Franciaország, Issy-Les-Moulineaux
... kísér majd az aperitifhez vagy fehér húsokhoz. Egy könnyen emészthető és gyümölcsös élvezet! Tartalom: 75cl Típus: Vörösbor Szőlőfajta: 100% Gamay AOC: Brouilly Érlelés: Azonnal fogyasztható, és 2028-ig tárolható Szervírozási hőmérséklet: 14-16°C...
Portfólió (321)
Franciaország, Mazion
...{"PACKAGING":"750 ml","rouge boisé et charpenté":"hosszú lecsengés","Conseils":"Minden étkezéshez illik, különösen a vörös húsokhoz és sajtokhoz, 16 és 18 °C között szolgáljuk fel.","Cépages":"80% MERLOT, 20% CABERNET SAUVIGNON","REGION de PRODUCTION":"Bordeaux","grand vin de bordeaux":"6 palackos kartonok","Sol":"agyagos mészkő talaj","NOTES":"Az illat piros gyümölcsökre nyílik, a szájban a...
Portfólió (11)
Franciaország, Brue Auriac
... és vaníliával. Ezután fűszeres és rózsaborsos jegyekre vált. A szájban a támadás kerek és húsos, fűszeres jegyekkel, majd édes fekete gyümölcsök és fás ízek felé fejlődik, amelyek szép és hosszú lecsengést támogatnak. ÉTEL-BOR PÁROSÍTÁS: Vörös húsok, mártásos húsok, gombák, sajtok SZOLGÁLTATÁS: 18-20°C TÁROLÁS: Most fogyasztható, vagy tovább javul az elkövetkező 5 évben...
Portfólió (7)
Franciaország, Guérande
...A perzsák és az egyiptomiak 2000 évvel ezelőtt szent növénynek tartották a salottahagymát. A hagyma és a fokhagyma közeli rokonaként a konyhában gyakran használják, salátákban vagy olyan szószokban, mint a béarnaise vagy a fehér vaj. Egészben párolva vagy kandírozva csodásan illik halhoz, húsokhoz vagy libamájhoz. Ideális társ minden bor alapú recepthez, vagy egyszerűen csak az ételek ízesítésére. Kiváló vörös szószokhoz, húsok sütéséhez, párolt burgonyához, paradicsomos ételekhez és régi stílusú levesekhez. SKU:SGE250...
Portfólió (42)
Franciaország, Cénac
...Szép struktúra, a bor telt, kellemes édességgel, szép gyümölcsösséggel, lédús (mintha gyümölcsöt harapnánk). Szép koncentrációval rendelkezik ez a napfényes bor, selymes, lágy lecsengéssel. Általános benyomás: ez a bor tökéletesen illik a grillezett húsokhoz, fehér húsokhoz vagy kemény sajtokhoz. 14 és 16 °C között ajánlott fogyasztani. Termék: Château Rauzé Lafargue AOC Côtes de Bordeaux Terület: 13 ha Terroir: agyagos-mészkő-limnos talaj Megjelenés: Szép mély rubin színű, bársonyos bor...
Portfólió (9)
Franciaország, Lys Haut Layon
... követése és a szüret tervének kidolgozása, mechanikai szüretet követően pneumatikus préssel történő alacsony nyomású préselés. Ülepítés - A fermentáció napi nyomon követése - Hőmérséklet szabályozás 16 °C-on - Átszivattyúzás - Szűrés. Palackozás és habképzés barlangjainkban, minimum 12 hónapos érleléssel. Nyomás: 5-6 bar.","Accords":"A Vouvray tökéletes kísérője lesz az ünnepi pillanatoknak aperitifként, valamint ételekhez, például halhoz vagy fehér húsokhoz a Brut esetében, és desszertekhez is."}...
Portfólió (43)
Franciaország, Les Riceys
...CÉPAGES : 100 % PINOT NOIR VINIFICATIÓN : Rosé, amelyet áztatással nyernek. DÉGUSTATIONS : Ritka bor, egyedi ízélménnyel. Az illata meglepő, gazdag és összetett, piros bogyós gyümölcsök és fűszerek jegyeivel. Finom, jól kiegyensúlyozott íze a frissességet és a kifinomultságot ötvözi. Ez egy étkezési bor, tökéletesen illik a fehér húsokhoz és sajtokhoz. MÉDAILLE : 1 csillag a Hachette Bor Kalauz 2021-ben...
Portfólió (9)
Franciaország, Auxerre
...Egy 100%-ban vermentinból készült fehérbor, gyönyörű virágos és citrusos jegyekkel, egy kis fával, ami struktúrát ad neki, tökéletes bor napfényes délutánokra, amely feldobja az étkezéseit. Az borász tanácsa: 8-10°C-on tálalni. Ez a Contrella 100%-ban Vermentin, virágos, citrusos és fehér húsú gyümölcsös jegyeket tár fel. A szájban gazdag támadás, savanykás lecsengéssel. Ez a bor tökéletesen illik a tengeri herkentyűkhöz vagy a fehér húsokhoz. Domaine: Domaine San Gavino Appellation: Szépség Szigete Millésime: 2020 Kultúra: Mérsékelt Címke: Földrajzi Jelzés Védett...
Portfólió (190)
Franciaország, Soing-En-Sologne
...Ez egy nagy bor a muscadet-ből. Vak kóstoláskor a hosszú seprőn érlelés a jól érlelt szép fehér burgundi borra emlékeztet. Ideális aperitifként, ez a nagy loire-i bor csodálatosan illik mindenféle szószos halhoz, fehér húsokhoz, és a libamájhoz is remekül passzol. Domaine:DOMAINE DE L'EPINAY Appellation:MUSCADET SÈVRE ET MAINE Régió:VAL DE LOIRE Szín:Fehér Szőlőfajták:100% Melon de Bourgogne Termesztési mód:Bio Tartalom:75cl Súly:1 kg Karakter:Száraz Évjárat:2017...
Portfólió (100)
Franciaország, Passa
...100% Carignan Ez a Carignan szőlőből készült bor több mint száz éves szőlőültetvényekről származik, optimális érettségi állapotban szüretelve, agyagos-homokos talajból, az Albères lábánál és a Canigou csúcsánál. Fűszeres aromákkal teli illat. Hosszú lecsengésű, kerek és kiegyensúlyozott íz. Meleg előételekhez, vörös húsokhoz, pörköltekhez és sajttálakhoz ajánlott. Tanúsítvány: bio...
Portfólió (14)
Franciaország, Saint Cannat
...körülbelül 16-18°C-on. KÓSTOLÁSI MEGJEGYZÉSEK Kellemes világos rózsaszín szín, friss gyümölcsös íz. Finom és elegáns a szájban, jó évjárat. Gasztronómiai bor. Különösen élvezni fogja Bandol rosé borunkat halételekhez, grillezett húsokhoz, bouillabaisse-hez, szárnyasokhoz… Vagy aperitifként. Körülbelül 13°C-on tálalva...
Portfólió (46)
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play