Olaszország, Misano Adriatico
...Ez a SANTA SOFIA Amarone della Valpolicella Classico egy magas minőségű bor, 75 cl-es palackban. Hagyományos előállításának és fahordós érlelésének köszönhetően gazdag és intenzív ízt kínál, amely tökéletesen illik a vörös húsokhoz és érlelt sajtokhoz. Kiváló választás különleges alkalmakra.
Portfólió (200)
Olaszország, Monteu Roero
...Szőlőfajta: 100% Nebbiolo. Borászat: hagyományos erjesztés, 21 napig tartó, elmerült héjjal való áztatással. Érlelés: 36 hónap francia tölgyfahordókban. Szín: intenzív gránátvörös. Illat: intenzív és összetett, erdei gyümölcsök és édes fűszerek jegyeivel. Íz: száraz és telt, harmonikus és jó lecsengésű. Alkoholtartalom: ±14% Ételpárosítás: kifinomult bor, amely vörös húsok második fogásaihoz, különösen párolt és sült húsokhoz, érlelt sajtokhoz és fondüvel, valamint trüffellel készült bonyolult ételekhez ajánlott. Körülbelül 18°C-on tálaljuk.
Portfólió (10)
Olaszország, Barletta
...A héjon való áztatás kontrollált hőmérsékleten zajlik, és 20 napig tart. Ezután a bor tölgyfahordókba kerül, ahol legalább 12 hónapig érlelődik, majd még egy évet palackban tölt, hogy elérje a nagy egyensúlyt és aromagazdagságot. A Barbera nagylelkű és nagy struktúrájú, robusztus, jelentős, amely lenyűgöz a fűszerek, a kis piros gyümölcsök, az erdő aljnövényzete, a menta, a vanília és az édesgyökér összetett jegyeivel. Kiváló Barbera, amely jól illik a vörös húsokhoz és az érlelt sajtokhoz, izgalmas gasztronómiai élményt nyújtva.
Olaszország, Crotone
...Bio vörösbor Kiváló vörös húsokhoz, sajtokhoz. Gaglioppo 90% cabernet sauvignon 10% Alk. tartalom 13,50°/14,50°...
Portfólió (2)
Olaszország, Nave
...Javasolt párosítások A Grola vörösbor kiválóan illik a vörös húsokhoz, legyenek azok sült vagy barna szószban, különösen a bárányhoz és a kecskéhez. Emellett ízletes párosítás gombával, akár párolt, akár grillezett formában, valamint nem csípős érlelt sajtokkal. Megjegyzések Ez a bor két nagy személyiség találkozásának rendkívüli eredménye: a Grola domb és a Valpolicella őshonos szőlőfajtái. A...
Portfólió (46)
Olaszország, Schio
...Ciliegiolo... egy különleges ital Toszkánából. Látványra intenzív, szinte áthatolhatatlan vörös, gyümölcsös, kellemes cseresznye lekvár, érett szeder, enyhén fűszeres, fehér dohány, elsősorban fekete bors jegyeivel. Ízében, lágy, kiegyensúlyozott, harmonikus, elegáns és finom, dicséretes a selymes tannin. Egy igazán szép ital, vad húsokhoz illik, például egy pompás vaddisznó pörkölt polentával és érlelt sajtokkal, valamint egy érlelt toszkán pecorino.
Portfólió (3)
Olaszország, Dorgali
... cserjék, myrtus és meggy aromáival, kiegészítve egy ásványi ízvilággal. Ízében kiemelkedik a jó frissességgel és a finom, ízletes tanninnal. Sokoldalúságáról ismert, jól illik ízletes előételekhez és vörös húsokhoz, esetleg a mediterrán fűszernövények aromáival gazdagítva. Kiváló félérlelt sajtokkal is.
Portfólió (5)
...Szőlőfajta: 60% Merlot, 40% Cabernet Sauvignon | Szín: rubinvörös, ibolyás reflexekkel, az érlelés során gránátosra hajló | Illat: a bor nagy eleganciát sugároz. Érezhetők gyümölcsös aromák, mint a áfonya és a szeder, finom pörkölt és vaníliás jegyekkel | Íz: a szájban száraz, meleg és testes. A tanninok érezhetők, de lágyan, köszönhetően a barrique-ban való érlelésnek. ÉTELPÁROSÍTÁSOK: Kiváló bor sült húsokhoz, különösen sertéshez, bárányhoz és kecskéhez. Jól illik a vadételekhez is. Meditációs bor is.
Azonos termékek
Altropasso
Altropasso
Portfólió (1)
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play