Ti’Bio Les Arrangés története Marie-Irène CÉLÉRINE lenyűgöző története, egy nagylelkű mauríciusi nő, aki híres napfényes, fűszerekben és egzotikus gyümölcsökben gazdag konyhájáról. Ételei, amelyek gyakran a vidám családi összejövetelek középpontjában állnak, tanúskodnak az autentikus ízek iránti szenvedélyéről. Konyhájának kincsei között a macerált rum kiemelkedő helyet foglal el, amely értékes ör...
... pillanat, hogy ezek a szeszek kifejlesszék gazdagságukat és rendkívül aromatikus stílusukat.
Az első jegyek a mogyoróra, aszalt sárgabarackra és fügére épülnek, amelyeket kakaó, méz és édes fűszerek, fehér bors és koriander illatai követnek, végül bőr és szivaros doboz finom jegyeivel zárulnak.
A finom íz kandírozott narancs és mézeskalács ízeivel zárul, hogy egy selymes, kifinomult és hosszú lecsengéssel fejezze be.
DÍJAK
ARANYÉRME
Nemzetközi Bor- és Szeszesital Verseny
2012
EZÜSTÉRME
San Francisco-i Világ Szeszesital Verseny
2012...
... 1680-ban alapított Guy Lhéraud ház családi vállalkozás, amely 85 hektár szőlőültetvénnyel rendelkezik a Petite Champagne Cognac Crus területén, valamint a Fins Bois és a Grande Champagne régiókban. Az Ugni blanc (főként), Colombard és Folle Blanche szőlőfajták különösen mészköves talajon találhatók.
Típus: Armagnac - Bas-Armagnac
Tartalom: Ugni Blanc, Folle Blanche, Colombard & Baco
Alkoholtartalom: 70cl
Alkoholtartalom: 40%...
...Eredeti recept, amely az ázsiai utazásaink illatait idézi fel. Ez a bio gin citrusos ízekkel és finoman fűszeres jegyekkel rendelkezik, amelyet gondosan válogatott gyümölcsök és fűszerek áztatásával nyerünk ki. A receptünk főbb összetevői a boróka bogyó, kumquat, narancsvirág, keserű narancs héja, aszalt szőlő és Timut bogyó. Hosszan tartó áztatás után a Koom Gin egy charentais lepárlóban kerül...
...Eredeti recept, amely az ázsiai utazásaink illatait idézi fel. Ez a bio gin citrusos ízekkel és finoman fűszeres jegyekkel rendelkezik, amelyet gondosan válogatott gyümölcsök és fűszerek áztatásával nyerünk. A boróka, kumquat, narancsvirág, keserű narancshéj, aszalt szőlő és Timut bogyó a mi egyedi receptünk fő összetevői. Hosszan tartó áztatás után a Koom Gin egy charentais lepárlóban kerül desztillálásra, hogy a lehető legjobban kihozza az ízeket és az organoleptikus jellemzőket.
Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.