Franciaország, Val De Cognac
Ti’Bio Les Arrangés története Marie-Irène CÉLÉRINE lenyűgöző története, egy nagylelkű mauríciusi nő, aki híres napfényes, fűszerekben és egzotikus gyümölcsökben gazdag konyhájáról. Ételei, amelyek gyakran a vidám családi összejövetelek középpontjában állnak, tanúskodnak az autentikus ízek iránti szenvedélyéről. Konyhájának kincsei között a macerált rum kiemelkedő helyet foglal el, amely értékes ör...
Portfólió (29)
Franciaország, Jarnac
... pillanat, hogy ezek a szeszek kifejlesszék gazdagságukat és rendkívül aromatikus stílusukat. Az első jegyek a mogyoróra, aszalt sárgabarackra és fügére épülnek, amelyeket kakaó, méz és édes fűszerek, fehér bors és koriander illatai követnek, végül bőr és szivaros doboz finom jegyeivel zárulnak. A finom íz kandírozott narancs és mézeskalács ízeivel zárul, hogy egy selymes, kifinomult és hosszú lecsengéssel fejezze be. DÍJAK ARANYÉRME Nemzetközi Bor- és Szeszesital Verseny 2012 EZÜSTÉRME San Francisco-i Világ Szeszesital Verseny 2012...
Portfólió (12)
Franciaország, Issy-Les-Moulineaux
... 1680-ban alapított Guy Lhéraud ház családi vállalkozás, amely 85 hektár szőlőültetvénnyel rendelkezik a Petite Champagne Cognac Crus területén, valamint a Fins Bois és a Grande Champagne régiókban. Az Ugni blanc (főként), Colombard és Folle Blanche szőlőfajták különösen mészköves talajon találhatók. Típus: Armagnac - Bas-Armagnac Tartalom: Ugni Blanc, Folle Blanche, Colombard & Baco Alkoholtartalom: 70cl Alkoholtartalom: 40%...
Portfólió (321)
Franciaország, Cognac
...Eredeti recept, amely az ázsiai utazásaink illatait idézi fel. Ez a bio gin citrusos ízekkel és finoman fűszeres jegyekkel rendelkezik, amelyet gondosan válogatott gyümölcsök és fűszerek áztatásával nyerünk ki. A receptünk főbb összetevői a boróka bogyó, kumquat, narancsvirág, keserű narancs héja, aszalt szőlő és Timut bogyó. Hosszan tartó áztatás után a Koom Gin egy charentais lepárlóban kerül...
Portfólió (5)
Franciaország, Cognac
...Eredeti recept, amely az ázsiai utazásaink illatait idézi fel. Ez a bio gin citrusos ízekkel és finoman fűszeres jegyekkel rendelkezik, amelyet gondosan válogatott gyümölcsök és fűszerek áztatásával nyerünk. A boróka, kumquat, narancsvirág, keserű narancshéj, aszalt szőlő és Timut bogyó a mi egyedi receptünk fő összetevői. Hosszan tartó áztatás után a Koom Gin egy charentais lepárlóban kerül desztillálásra, hogy a lehető legjobban kihozza az ízeket és az organoleptikus jellemzőket.
Portfólió (4)
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play