Franciaország, Sarrola-Carcopino
A Salaisons Joseph Pantaloni, Ajaccio közelében található kézműves húsáru gyártó, nagy mennyiségben értékesít a szakembereknek, valamint közvetlenül a magánszemélyeknek. A korzikai termékek gyártójaként a Salaisons Joseph Pantaloni a régió kézműves termékeit helyezi előtérbe. A Salaisons Joseph Pantaloni minőségi korzikai húsárut és kolbászokat gyárt, kizárólag francia húsból, a hagyományok tiszt...
Portfólió (8)
Franciaország, Laissac
... egyik legjobb borsának számít! A sertés lapockájából készült szárított hús, ez a Coppa nitrit- és tartósítószer-mentes, 100%-ban természetes felvágottat kínál. A többit a természet végzi a szárítóinkban, ahol lassan szárítjuk ezeket a gyönyörű, egész húsdarabokat, kézzel sózva és borsozva. Ez a kézműves coppa 3-4 hónap után kerül ki a szárítóból, hogy finomra szeleteljék és üveg edényébe kerüljön, mielőtt vákuumcsomagolják. Származás: Laissac, Aveyron Súly: 600g Minőségmegőrzési idő: 90 nap...
Portfólió (29)
Franciaország, Marseille
...Olasz AOP felvágott: speck, coppa, San Daniele sonka Olasz felvágott nagykereskedés szakemberek és ipari felhasználók számára. Olasz termékeink között számos olasz konyhai specialitás található, mint például a Coppa, a Speck, vagy a híres San Daniele sonka. Annak érdekében, hogy a legjobb olasz felvágott termékeket forgalmazhassuk, tanúsított termelőket választunk. Mert az olasz felvágott minősége számos tényezőtől függ a gyártási folyamat során. Az AOP egy garancia erre. Olasz AOP termékek. Tanúsított olasz termelők. Hétente történő szállítás Franciaországba. IFS bróker tanúsítvány.
Portfólió (9)
Franciaország, Pessac
...Kolbászok, szalámik, lonza, juhsonka, kecskesonka, helyi specialitások, guanciale, pancetta, nyers sonka, coppa, Desulo sonka, vaddisznó, vargánya kolbász, cannonau szalámi, olívás szalámi...
Portfólió (8)
Franciaország, La Fouillade
Büszkék vagyunk arra, hogy biogazdasági termékeket állítunk elő, különösen sertéshús és sör formájában. Minden sertésünket ezen normák szerint neveljük, kizárólag a saját gazdaságunkból származó, tanúsított biogabonákból álló takarmányt kapnak. A jólétük a középpontban áll, kényelmes körülmények között élnek, szalmával bélelt istállókban, és külső hozzáféréssel is rendelkeznek a fejlődésük érdekéb...
Portfólió (11)
Franciaország, Plailly
...Több mint 8000 LUTETIA rendszert telepítettek világszerte kiolvasztási, sózási, fázisösszevonási, hőkezelési, szárítási és füstölési, hűtési és kriogén műveletek végrehajtására. A LUTETIA technológiai folyamatokat fejleszt minden gyártásához: Sertés felvágottak (főtt sonka, szalonna, pástétom), Száraz felvágottak (coppa, száraz sonka, száraz kolbász, Cobourg), Pácolt termékek, Feldolgozott baromfi termékek (baromfi sonka, nuggetek), Sült és füstölt csirkék, Tengeri termékek (lazac, fejlesztett állatok).
Franciaország, Nogent Sur Oise
...Sózott coppa, Szeletelt sózott coppa, Sózott coppa kocka, Sózott coppa bélyeg, Régi sózott pancetta, Sózott pancetta, Szeletelt sózott pancetta, Merguez, Egész adag merguez, Merguez darab 5/10/15 mm, Pepperoni pizza PB D43 rúd, Szeletelt pepperoni pizza.
Franciaország, Arnouville Les Gonesse
... fejleszti és megvalósítja az Ön gyártásához megfelelő technológiai folyamatokat: sertéshúsipari termékek (főtt sonka, szalonnák, pástétomok és egyéb termékek), száraz húsipari termékek (coppa, száraz sonka, száraz kolbász, Cobourg), pácolt termékek, feldolgozott baromfi termékek (baromfi sonka, nuggets), sült és füstölt csirkék, tengeri termékek (lazac, fejlesztett állatok és egyéb termékek).
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play