Franciaország, Arengosse
... sót kézműves módon gyűjtik be az Île de Ré sólepárlóiban. Armagnac: Ez a híres dél-francia szeszesital fás ízt és kivételes aromás mélységet ad. Pirított Fenyőmag: Ezek a gondosan válogatott és pirított fenyőmagok ropogós érintést és finom mogyoróaromát adnak. Felhasználások: A Sel Gascon ideális az ételek elegáns és ízletes kiemelésére: Húsok: Szórja meg grillezett steak, kacsamell vagy bárányborda tetejét, hogy fokozza az ízeket. Referencia:SELGASCON...
Portfólió (200)
Franciaország, Cadeilhan
...A francia bio méz és a gersoi bio fekete fokhagyma finom keveréke, amely ötvözi a két szuperélelmiszer jótékony hatásait és tápláló tulajdonságait. A fekete fokhagymás méz ideális az édes és sós ételek elkészítéséhez egyaránt. A fekete fokhagyma édes és finom íze, valamint a méz lágy íze tökéletes alapanyaggá teszi számos ételhez, marinádhoz, öntethez, vagy egyszerűen pirítósra. Tökéletes a húsok...
Portfólió (9)
Franciaország, Pont-De-Labeaume
...Kiváló minőségű sáfrányból készült zselé, amely meglepő ízt ad a sajtoknak. Húsok, például kacsamell ételekhez is remekül illik, kiemeli az ízeket anélkül, hogy elnyomná azokat. Krémes vagy tej alapú desszertekkel is párosítható: rizskoch, túró… Látványra is nagyon szép termék, mivel a stigmak a zselében lebegnek. Összetevők: bio nádcukor, citromlé, sáfrány stigmak, agar-agar. Tárolás: 3 év. 215g-os üveg.
Portfólió (28)
Franciaország, Caromb
...Szőlőfajták: 100% Caladoc Szőlőkora: 15 év Terroir: Agyagos-mészkő Szüret: Gépi Kóstolás: • Szín: Mély vörös, ibolyás reflexek • Első illat: Piros gyümölcsök • Második illat: Fűszeres jegyek • Ízben: Piros gyümölcs, egyensúly és frissesség • Hosszú lecsengés Étel-bor párosítás: Helyi ételek, húsok, felvágottak Érlelés: 4-5 év Borászat: Kihúzás/Összenyomás. Macerációs terv 10 nap 24°-on a frissesség és a gyümölcs megőrzésére. A préselt pomace hozzáadása a csepegő léhez. FML finom seprőn a télen, palackozásig.
Portfólió (4)
Franciaország, Vienne
... szélén. E növény gyümölcsét különböző érettségi fokokon szüretelik. A piros borsot érett állapotban szüretelik, majd természetesen szárítják és oxidálják, végül kézzel válogatják. A bors termesztése Kambodzsában nagyon régi hagyomány. A Kampoti borsot Zhou Daguan írásaiban említik, aki a 13. században a Khmer Birodalom által fogadott kínai diplomata volt. A 19. században a francia protektorátus alatt...
Portfólió (50)
Franciaország, Lys Haut Layon
...Terroir: Agyagos, kavicsos talaj csillámpalán Helyzet: Haut layon Borászat Az alkoholos erjedés és az érlelés hordókban történik egy évig. Kóstolás 10 és 12 °C között Szem: Sárga Illat: Gyümölcsös, lekváros, sárgabarack Íz: Sárga gyümölcsök aromái és kandírozott gyümölcsök jegyei Érlelési potenciál: 5 év Egyensúly: Száraz Étel-ital párosítás: Szószos halak, Szent Jakab kagyló, fehér húsok és főtt sajtok. Amerikai stílusú angolna, tejszínes homár és fehér szószos csirke. Metszés: Dupla Guyot Magasság: 100-120 m...
Portfólió (43)
Franciaország, Brissac Loire Aubance
... piros gyümölcsök, fekete ribizli és piros ribizli aromáival. Kellemes és kiegyensúlyozott szerkezet. ÉTEL-BOR PÁROSÍTÁS: Felvágottak, vörös húsok, lágy sajtok. SZOLGÁLATI HŐMÉRSÉKLET: 15 és 17 °C között. 6 palack 75cl-es kartonban...
Portfólió (12)
Franciaország, Saint Cannat
...{"VINIFICATION":"BORÁSZAT","S’accorde parfaitement avec la cuisine européenne : viandes rouges, gibier, ragoûts (daubes), figues rôties au miel et vin rouge, fromages forts (tels que Livarot, Pont-l’Évêque...).":"Tökéletesen illik az európai konyhához: vörös húsok, vad, pörköltek (daube), mézes sült füge és vörösbor, erős sajtok (mint például Livarot, Pont-l’Évêque...).","Grenache 75%":"Grenache...
Portfólió (46)
Franciaország, Brue Auriac
... és vaníliával. Ezután fűszeres és rózsaborsos jegyekre vált. A szájban a támadás kerek és húsos, fűszeres jegyekkel, majd édes fekete gyümölcsök és fás ízek felé fejlődik, amelyek szép és hosszú lecsengést támogatnak. ÉTEL-BOR PÁROSÍTÁS: Vörös húsok, mártásos húsok, gombák, sajtok SZOLGÁLTATÁS: 18-20°C TÁROLÁS: Most fogyasztható, vagy tovább javul az elkövetkező 5 évben...
Portfólió (7)
Franciaország, Castelnaudary
...Sertéshús és zsír, sertésmáj 34%, TOJÁS, só, bors, fűszerek. Húsok francia eredetűek. SZAKÁCS TANÁCSA: Frissen tálalja kenyérrel, savanyúsággal és egy kis jó borral… Nálunk az ünnepi étkezések mindig nyers zöldségekkel és pástétomokkal kezdődnek! A legismertebb pedig az, amit most megkóstolhat, a MAJONNA PÁSTÉTOM! Egy tanács: tartsa hűvösen! Mindig a legmegbízhatóbb társ lesz váratlan aperitifekhez, piknikekhez, uzsonnához vagy tévézésekhez. Ne felejtse el tálalni a legjobb barátjával, a ropogós savanyúsággal!
Portfólió (37)
Franciaország, Mietesheim
...Egy francia wasabi mustár, csípős és merész zöld színével, tökéletes húsok, halak, sült krumpli és rizs kísérőjeként. Hozzávalók: Víz, mustármag, torma, ecet, mustárhéj, só, wasabi por 0,3% (wasabi, mustármag, kukoricakeményítő, mustár kivonat, spirulina), színezékek: E100, E141, fűszer, természetes aromák, tartósítószerek: nátrium-biszulfát és diszulfit, savanyítószer: citromsav. 1,1 kg-os vödörben is kapható.
Portfólió (80)
Franciaország, Auxerre
... metvin entrées (foie gras), viandes (volaille rôtie aux citrons confits, ris de veau aux morilles), poissons & fruits de mer (homard rôti sauce aux agrumes, homard à la Maltaise servi froid), fromages (roquefort), desserts (salade de fruits exotiques, glace châtaignes, tarte feuilletés aux pêches jaunes)":"Bor-étel párosítás: előételek (libamáj), húsok (kandírozott citrommal sült szárnyas...
Portfólió (190)
Franciaország, Rungis Cedex
... a legnagyobb éttermek kiválósági szintjéhez. A LEGJOBB TERMÉKVÁLASZTÉK Több mint 10 000 szigorúan válogatott referencia, magas minőségi követelményekkel, beleértve a friss termékeket (húsok, szárnyasok, BOF, gyümölcsök és zöldségek) és a prémium élelmiszereket. A francia kulináris és kézműves örökség értékének megjelenítése érdekében a Le Delas a Francia Gasztronómiai Kollégium által Minőségi Termelő-Kézművesként lett elismerve.
Portfólió (10)
Franciaország, Boulogne-Sur-Mer
...megbízható partnerekből, forgalmazókból és ügynökökből álló hálózatra támaszkodik. A Varlet a világ minden táján az ügyfelei szolgálatába állt. A Varlet a halak, húsok és baromfik előkészítésére és feldolgozására szolgáló gépek első francia gyártója.
Portfólió (48)
Franciaország, Rillieux La Pape
... egészségügyi engedéllyel rendelkezik, amelyet a Rhône DDPP adott ki, a hatályos jogszabályoknak megfelelően. 3 kulcspont: - Kézműves receptek Gondoskodtunk arról, hogy megtaláljuk az eredeti recepteket, és szívügyünk, hogy életre keltsük őket és továbbörökítsük. - Főként helyi húsok Minden Bio tanúsítvánnyal rendelkező húsunk az Auvergne-Rhône-Alpes régióból vagy a szomszédos megyékből származik. - Természetes összetevők Minden termékünk Bio tanúsítvánnyal rendelkezik, és nitrit, tartósítószer és színezék nélkül készül, természetes sertés- vagy marhahús bélbe töltve.
Franciaország, Le Plessis Robinson
... vagy egyéni adagolásban kínál: entrecôte, T-bone, marhahús borda, faux-filet, bordák, tomahawk, lapos borda, bavette, tende de tranche stb. A Grand Caractère Skin Pack technológiát alkalmaz a tálcáihoz, amely hosszabb eltarthatósági időt biztosít, mint a klasszikus csomagolás. Kivételes húsok a gasztronómia szakemberei számára: éttermek, kézműves hentesek, nagykereskedelmi élelmiszer-ellátók. Annak érdekében, hogy a legjobb húsokat a lehető legtöbb ember megismerhesse, a Grand Caractère a GMS LS és hagyományos részlegeiben kínálja húsainak válogatását.
Portfólió (9)
Franciaország, Saint-André-Le-Puy
...tiszteletben tartva a hagyományos érlelési folyamatot. Több mint 9 hónapig érlelik őket, így minden finomságuk megmutatkozik. A COLA Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a legjobb darabokat válasszuk ki a kolbászaink elkészítéséhez. A vállból, a hasból vagy a sonkából származó húsok, főként Auvergne-ből vagy Rhône-Alpes-ból, mindegyike egy ügyes keverékbe kerül. Így minden receptünknek megadjuk a puhaság és az aromás erő karakterét. A természetes bélbe töltés kézzel történik.
Portfólió (2)
Franciaország, Beaumont De Lomagne
...a hagyományok és a dél-francia gasztronómia tudásának tiszteletben tartásával készítjük. Színezék és tartósítószer nélkül, minden termékünket az Auch-i úton található műhelyünkben készítjük, Beaumont de Lomagne-ban, a GERS és TARN & GARONNE között.
Franciaország, Parthenay
...valamint a meglévő receptjeik minőségének és költségeinek javítását. Ez a kettős szaktudás teszi a FAVID-ot a legjobb partnerévé számos és változatos alkalmazás számára. A legnagyobb francia és nemzetközi cégek bíznak a vállalatban, hogy támogassák őket a húsipar, a sózott húsok és a készételek piacain való fejlődésükben.
Franciaország, Le Mans
... támaszkodva. Ez a tudás lehetővé teszi az AKIOLIS számára, hogy széleskörű szolgáltatásokat kínáljon, és ami a legfontosabb, hogy megtalálja a legjobb hasznosítási lehetőségeket az összes begyűjtött szerves hulladék számára. Ezek a hulladékok különböző olajok, húsok és egyéb húsételek feldolgozása, értékesítési visszáru stb. révén keletkeznek: - HASZNÁLT ÉTELOLAJ (HAU) és SÜLT ZSÍROK - állati eredetű vagy húsipari melléktermékek - stb...
Franciaország, Amancy
... lépésre. Az alapja a legjobb alapanyagok, kizárólag francia húsok. A legízletesebb, kevésbé zsíros sertéshús darabok, vállak, sonkák, hasaaljak... Nem adva vissza azt a vizet, ami megduzzasztja a mérlegeket! „Házilag” készült fűszerezések, amelyek a savoyai fűszerek és aromák illatát árasztják, nyers formában. Természetes bélbe töltés és természetesen kézi kötözés. Hosszú pácolás, kézműves füstölés a földjeink fáival és fűszernövényeivel, hagyományos szárítás a száraz kolbászaink, virslijeink, chipolataink, merguez-ünk számára... Online és közvetlen értékesítés!
Franciaország, Chemy
... 1000 francia és európai ügyfelünk igényeinek. A 4. generáció által irányított cég az utóbbi 10 évben jelentős növekedést mutatott, amely lehetővé tette egy ultramodern gyártóeszközbe való befektetést, valamint új irodák kialakítását a Chemy történelmi helyszínén. A Lesage Prestige, a cég mozgatórugója, a prémium húsok értékesítésére és termékválasztékra összpontosít B2B környezetben. Fő termékeink közé tartozik: az érlelt hús, a Galíciai marha, az Angus, a Kobe marha és még sok más. Fő ügyfeleink a steakhouse-ok, a prémium húsokat kínáló éttermek és a hagyományos hentesboltok.
Franciaország, Saint-Viance
... büszke arra, hogy csapata a hús és a minőség iránt elkötelezett szenvedélyes szakemberekből áll. A húsok feldolgozása és előkészítése megfelel a hagyományos hentesek, nagykereskedők, GMS-ek és közétkeztetés speciális igényeinek.
Franciaország, Colombes
... Ubereats és Deliveroo alkalmazásokon keresztül. A Colombes-i étteremben kiváló minőségű húst élvezhet a legjobb áron. Az ebédmenük 9,90 €-tól, míg a hétköznapi vacsoramenük 12,90 €-tól kezdődnek. Az ételek ára 9,90 € és 49,90 € között változik. A húsok mellé a Shérif házi köreteket és szószokat kínál korlátlan mennyiségben. Fedezze fel a legjobb francia származású és fajtájú marhahúsokat, mint például a...
Franciaország, Ploeren
Független kisvállalkozás, amely friss húsok és friss húsdarabok értékesítésére specializálódott közösségek számára. Csak francia eredetű húsok (kivéve a bárányt). Rövid ellátási lánc marha, borjú és sertéshús esetében. Hús közvetlenül francia vágóhidakról. Baromfi és felvágott kereskedelem (francia eredet). Szállítás saját magunk által egész Bretagne területén. Közbeszerzési pályázatok nyertese. Közétkeztetési csoportok és beszerzési szövetségek referenciája.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play