Franciaország, Lunel-Viel
...paramedikális szakemberek, kórházak, szabadfoglalkozásúak…) és más területeken. Professzionális ruházati kollekciónk több testreszabható modellt tartalmaz, amelyek alkalmazkodnak cége színeihez és tevékenységi területéhez. Szöveteinket és anyagainkat gondosan válogatjuk francia és európai beszállítóktól. Fontos számunkra, hogy betartsuk az Oeko-tex minőségi chartáját, amely garantálja az egészséges termékeket, és nem használ semmilyen egészségre káros anyagot.
Portfólió (20)
Franciaország, Nîmes
...A hagyományos francia fejfedő egyben a francia életstílus és öltözködés szimbóluma is. A baret egy rugalmas fejfedő, amely egyaránt illik nőknek és férfiaknak. Ez egy klasszikus fejfedő, amely azonban az egyéni stílus szerint eredetivé és modernné válhat. A baret időtlen fejfedőként funkcionál. Az idő múlásával megbízható értékké vált, amely minden anyagban és színben elérhető. Bármilyen stílusod, korod vagy költségvetésed is legyen, mindig megtalálod a projektedhez illő modellt.
Portfólió (62)
Franciaország, Paris
...A francia Michelin-csillagos séf, Nadia Sammut filozófiája az, hogy "felszabadítja a korlátait, hogy felszabadítsa a kreativitását". Termékeiben nem helyettesített egyetlen összetevőt sem a hagyományos receptekből, de végtelen kísérleti teret nyitott meg, hogy új, glutén-, laktóz- és tojásmentes ízélményeket hozzon létre. Referencia: BioCsicseriborsóLisztVaucluse1...
Portfólió (133)
Franciaország, Talant
... Nantois, a Yvelines-i málnatermesztő, Alain Duquesnes, a koktélok alkotója, Jean-Yves Bordier, a vajmester és Bertrand Larcher, a palacsintás. Referencia: BELI03 Készleten: 1 cikk Méretek: 128 oldal - Fr Nyelv: Francia...
Portfólió (192)
Franciaország, Châtillon
... készülnek, és újragondolták őket, hogy egyedivé tegyék őket. A recepteket Franciaországban, a "Francia Szellemek Völgyében" dolgozzák ki és gyártják, ahol a szeszes italok gyártásának nagy szakértői találkoznak. A vállalat létrehozott egy "Made in France" koktélcsaládot, amelyet egy 5 csillagos szálloda séf barmanja tervezett és készített, mint egy nagy koktélbárban. Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk további információkért!
Portfólió (4)
Franciaország, Saint-Denis-De-Villenette
... legmegbízhatóbb ügyfelünk THIERRY MARX, csillagos séf. Termékeinket prémium éttermekben, szállodákban, valamint felső kategóriás éttermekben forgalmazzuk. Ízletes termékkínálatunk és vonzó csomagolásunk sikeresen meghódította a gasztronómia nagy neveit, mint például a George V, Lecointre vagy a Park Hyatt.
Portfólió (5)
Franciaország, Aiguilhe
... francia húsételek, mint például bárány (fekete Velay fajta), Velay és Forez borjú, Mézenc finom zsíros hús, Haute-Loire sertés. Borjúfej, disznóláb, lozériai maouche, auvergnati pörkölt, tyúk a fazékban, borjú blanquette. Hagyományos francia szószok, gribiche szósz, meurette szósz, ravigote szósz, zöld szósz, madeira szósz, diabolikus szósz, aioli. Fűszerpestók, medvehagyma pesto, csalán pesto. Szósz, gravy szósz, francia termék, hagyományos francia konyha, séf által készítve. Egyedi munkák.
Franciaország, Varennes-Jarcy
...A Vitr'ail noir az első kézműves bio fekete fokhagyma gyártó vállalat Île-de-France régióban, amely eredeti, kivételes ízű, 100%-ban francia termékeket kínál. Fekete fokhagymánkat számos szaküzlet, Michelin-csillagos séf és neves kézműves választotta ki a minősége, gazdag íze és csomagolási alkalmazkodóképessége miatt. Folyamatosan az újdonságok keresésében vagyunk, rendszeresen fejlesztjük...
Portfólió (5)
Franciaország, Isle-Adam
...kreativitásáról és különösen az ízek harmonikus párosításáról, együttműködik Bruno Cardinale, a kivételes séf, a francia konyha mestere, a Champagne és Cerise Traiteur képviselője, aki szintén kreatív konyhát kínál, ezer és egy színnel, szezonális és minőségi alapanyagokkal. Ez a mesterek közötti partnerség lehetővé teszi, hogy teljes körű és személyre szabott szolgáltatásokat nyújtsunk minden eseményhez, szenvedéllyel, eredetiséggel és minőséggel.
...Számos francia szeretne saját éttermet nyitni. Egy álom, amely néha rémálommá válhat, ha az ember vakon vág bele a kalandba. Az étteremvezetés nem könnyű szakma. Számos nehézség merülhet fel, ahogyan azt Philippe ETCHEBEST csillagos séf híres televíziós műsorában, a "konyhai rémálom"-ban is láthatjuk, amely az M6 csatornán fut. Ezért fontos, hogy alaposan tanulmányozzuk a projektet, figyelembe...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play