Franciaország, Maubeuge
... ereje lehetővé teszi, hogy egyensúlyba hozza és lágyítsa a húsok erősségét a bárány- vagy juhhúsból készült merguez esetében. A fokhagymapor, amit vásárolunk, Kínából származik, beszerzési forrásunk nagyon szelektív, és garantálja a kifogástalan minőséget. Referencia: ART0026...
Portfólió (33)
Franciaország, Arengosse
...ez a minőségi tengeri só tökéletes alapot ad alkotásunknak. Minőségi Vörösbor: A vörösbor infúziója aromás mélységet ad, szimfóniát teremtve az ízekben minden egyes sószemcsében. Friss Hagyma: Gondosan válogatott hagymák ízletes, finom hagyma ízt adnak ennek a keveréknek. Ajánlott Használat: Grillezett Húsok: Bőségesen szórja a steakjeire, grillezett ételeire és szárnyasaira, hogy ízek robbanását érje el. Ínycsiklandó Saláták: Adjon hozzá egy csipetnyit, hogy fokozza salátái ízét. Referencia:SEL0016...
Portfólió (200)
Franciaország, Cessales
...A friss termékek (halak, sajtok, húsok, gyümölcsök és zöldségek...) kiszáradásának elkerülése érdekében egyre több szupermarket alkalmaz magasnyomású ködösítő rendszereket. A fúvókákból kibocsátott finom vízrészecskék ideális légkört teremtenek a termékek számára, így megakadályozzák azok dehidratálódását. Az élelmiszerek eltarthatósági ideje így megduplázódik. Az élelmiszerek súlyvesztesége...
Portfólió (42)
Franciaország, Lyon
Franciaország, Saint Marcel Les Valence
...Kiállító karusszel 40 kosár kapacitással. Maximális terhelés kosáronként 2Kg. Termékkód: KIOSKREFRIGERE8204908 A Global Service Innovation örömmel mutatja be a hűtött automatát, amely ideális friss termékek (húsok, felvágottak, készételek, sajtok, tejtermékek, gyümölcsök és zöldségek, halak, rákfélék és tenger gyümölcsei, készételek stb.) értékesítésére. Hozza létre automata boltját a saját...
Portfólió (158)
Franciaország, Malataverne
... Tudni kell, hogy a vörösbor ideálisan illik a vörös húsokhoz, a pörköltekhez, a húsos rakott ételekhez, bizonyos halakhoz, a szárnyasokhoz, a paradicsomhoz, a pizzához és sok más ételhez. A hús egy ideális étel, hogy előhozzuk a legjobb palackjainkat egy étkezés során. Olyan húsok, mint a kacsa, a bárány vagy a marha, minőségi Bordeaux borral tálalhatók, hogy kiemeljék a hús aromáit. A főtt paradicsom olyan étel, amely ideálisan párosul a vörösborral.
Portfólió (188)
Franciaország, Rungis Cedex
... a legnagyobb éttermek kiválósági szintjéhez. A LEGJOBB TERMÉKVÁLASZTÉK Több mint 10 000 szigorúan válogatott referencia, magas minőségi követelményekkel, beleértve a friss termékeket (húsok, szárnyasok, BOF, gyümölcsök és zöldségek) és a prémium élelmiszereket. A francia kulináris és kézműves örökség értékének megjelenítése érdekében a Le Delas a Francia Gasztronómiai Kollégium által Minőségi Termelő-Kézművesként lett elismerve.
Portfólió (10)
Franciaország, Mandelieu
...A balzsamecet krém a séfek és a gasztronómák kedvenc terméke. Egyedi, selymes állaga és egyszerre savanyú és édes íze különleges és pótolhatatlan ízt ad. A François Roméo balzsamecet krém felülmúlhatatlan a grillezett húsok, zöldségek, előételek és sajtok ízesítésére. Különösen különleges ott, ahol a legkevésbé számítunk rá: desszertekhez, mint a panna cotta, friss gyümölcsökhöz, nem feledkezve meg a fagyikról sem. Nettó súly: 0,250 KG Űrtartalom: 25 CL...
Portfólió (45)
Franciaország, Saint-Jean-Pla-De-Corts
... gyümölcsösség intenzitása, a domináló ízek között megtalálható a gyümölcs, a banán, az alma, a kiwi és a zöld paradicsom, valamint a zöldséges aromák, articsóka és frissen vágott fű. Felhasználás halak, húsok (különösen vadhúsok), carpaccio és friss zöldségek kísérőjeként. Személy szerint, javaslom, hogy csepegtessünk olajat egy fokhagymával és paradicsommal dörzsölt pirítósra, vagy friss kecskesajtra, frissen őrölt borssal - Az olajmű 52 alkalommal nyert díjat az elmúlt 2 évben Spanyolország legjobb olaja 2016-ban érett gyümölcs ízben _ hagyományos olaj Legjobb...
Portfólió (198)
Franciaország, Pleucadeuc
... tasakok • 1 tonnás konténerek TÁROLÁS • Friss tasakok és kapszulák: 21-től 180 napig 0 és +4°C között • Fagyasztott tasakok és kapszulák: 12-től 18 hónapig -18°C-on • Friss konténerek: minőségmegőrzési idő a receptek szerint...
Portfólió (9)
Franciaország, Olivet
...Referencia 3317960007527 Fás, friss, csípős és kellemesen aromás parfüm. A fekete bors bogyókat zölden szüretelik, majd néhány napig fermentálják és napfényen szárítják, amely hatására összeráncolódnak és megfeketednek. A bors hagyományosan kiemeli az összes sós étel ízét. Előnyösen használjunk egész borsot a húslevesek fűszerezésére. Annak érdekében, hogy a bors ne veszítse el aromáját és ne adjon keserűséget az elkészített ételnek, érdemes a főzés végén hozzáadni. Használati tippek: szószok, húsok, tojások, töltelékek, pástétomok, zöldségek...
Portfólió (114)
Franciaország, Mietesheim
... formátum éttermek és kiszolgálás számára. Hozzávalók: 67% félretett paradicsompüré (100g ketchuphoz 148g friss paradicsom), cukor, ecet, glükózszirup, só, savanyúság: citromsav, sűrítő: xantángumi, tartósítószerek: nátrium-benzoát, kálium-szorbát, aromák. Elérhető még 35g-os üvegben, 300g-os műanyag flakonban és 5L-es kannában.
Portfólió (80)
Franciaország, Ascain
...A balzsamecet aromás ereje a gyümölcs hosszú tűzön való koncentrálásából származik. A LEGFONTOSABB PONTOK Jellemzők Friss almából készült must karamellizálásával készült ecet, amelyet az Ozpina natúr ecetünkkel kevertünk. Igazi elixír, minden csepp számít. Ideális salátákhoz és a pirított húsok, mint a sertés vagy a kacsa deglázolásához. Csomagolás Elegáns 200 ml-es üveg szifon palack, mechanikus billenő dugóval.
Portfólió (8)
Franciaország, Auxerre
... egyensúly, egy ásványos oldal, amely kiemeli a többi aromát, egy lenyűgöző fehérbor, amely örömet szerez az ízlelőbimbóknak. Kóstolás: Világos sárga szín. Gyümölcsös aromák. Friss és gyümölcsös. Borászat: Kerámiában történő érlelés és készítés. Étel-ital párosítás: kagylók, halak és fehér húsok. Alkoholtartalom: 13%. Tárolási idő: 3-7 év. Csomagolás: 6 db 75 cl-es palack kartonban. Birtok: Domaine San Gavino. Elnevezés: Szépség Szigete. Évjárat: 2019. Szőlőfajta: Vermentinu. Kultúra: Mérsékelt. Címke: Földrajzi Jelzés Védett.
Portfólió (190)
Franciaország, Soreze
... és 600 g friss termék között tálcánként a gyümölcs vagy zöldség fajtájától függően. A 3 feldolgozási teljesítmény (250W, 500W és 750W) körülbelül a következő hőmérséklet-emelkedést jelenti: + 20°C az 1-es pozícióban + 40°C a 2-es pozícióban + 60°C a 3-as pozícióban A időzítő 1-től 12 óráig programozható. Automatikusan leállítja a dehidratálót, amikor a beállított feldolgozási idő lejár. REF:SEC00ABC GARANCIA:24 HÓNAP Teljesítmény (W):750 Feszültség (V):220 Frekvencia (Hz):50 Fő anyag:műanyag Szín:fehér Átmérő:34,5 cm Magasság:34 cm A tálcák magassága:6 cm Nettó súly:2,73 kg...
Portfólió (195)
Franciaország, Roubia
... semmilyen beavatkozással.\n\nDEGUSTATION\nSzép világos feketeribizli szín. Gyümölcsös illat, összetett vörös gyümölcs aromákkal. Nagyon finom és selymes textúra, szép hosszúsággal a szájban, a gyümölcsös és friss lecsengésig, ami egy „friss pinotage”-ra emlékeztet. Nyáron hűtve fogyasztható.\n\nACCORD METS-VINS\nFelvágottak, fehér húsok, mediterrán konyha.\nIdeálisan 16°/17°-on fogyasztandó.\n\nTartalom (L): 0,75\nBruttó súly (kg): 1,2"}...
Portfólió (28)
Franciaország, Perpignan Cedex
...A Földközi-tenger medencéjéből származó majoranna fűszeresebbé teszi a mártásokat, leveseket, valamint a húsok és halak pácolását. Pompás ízt ad az étkezésekhez, különösen a burgonyás ételekhez. Ez egy különösen illatos növény, amelyet széles körben használnak aromaterápiában. A jó közérzet érdekében néhány friss majorannaág, olívaolajjal összetörve, majd leszűrve, kellemes masszázsolajat készít, amely segít az ízületek lazításában.
Portfólió (30)
Franciaország, Ham
...A teljes ánizsmagokat az anethum graveolens L. növényből gyűjtik. Az ánizs egy nagyon kedvelt fűszer a konyhában, jellegzetes ánizsos ízével. Az ánizsmagok különösen ízletesek grillezett vagy füstölt halak, friss sajtok, saláták, zöldségek, húsok, papírtasakban készült ételek, szószok, sütemények, lekvárok és kompótok kísérőjeként. Az ánizsos ízük egyedi dimenziót ad ezeknek az ételeknek, és...
Portfólió (127)
Franciaország, Wissous
...együttműködés termékeink népszerűsítésére és láthatóságuk növelésére. A következő termékkategóriákat forgalmazzuk: sós/édes élelmiszerek, italok, alkohol, ínycsiklandó élelmiszerek, friss/fagyasztott/étterem, gyümölcsök és zöldségek, füstölt húsok és baromfi, halak, húsok és kolbászok, véres hurkák, sózott húsok, és még sok más. Ügyfeleink kereskedelmi, vendéglátóipari, nagykereskedelmi, ipari és nagykereskedő szakemberek. A Wissousban, Essonne-ban található csapatunk itt van, hogy válaszoljon kérdéseire és tanácsot adjon termékeinkkel kapcsolatban.
Portfólió (186)
Franciaország, Paris
...kenguru, bivaly, antilop, zebra, krokodil...). Prémium marhahús: Argentína, Uruguay, Brazília, Ausztrália, USA..., Angus, Black Angus, Wagyu... - Új-Zélandi, skót bárány... - Vadhúsok: vaddisznó (Ausztrália, USA), dámszarvas (Új-Zéland, Európa), őz (Európa)... Válogatott, kiváló minőségű húsok. Friss és fagyasztott, PAD vagy porciózott. A GOURMET FOOD FRANCE egzotikus húsok exportálását kínálja Európában. Folyamatos húsraktárunk van, további információkért: Kapcsolat: Nicolas PAPIN: +33 6 62 40 50 41 -...
Franciaország, Rungis Cedex
A hús és friss belsőségek kereskedelmére specializálódtunk marhahús, borjúhús, bárányhús és sertéshús terén, valamint globális marhahús és különleges húsok terén. Ajánlatunk a vásárlóink igényeihez igazodik, hogy a legjobban megfeleljünk a hentesek, felvágott árusok, vendéglátók, a nagykereskedelem és az éttermek szükségleteinek. Szoros együttműködésünk a beszállítóinkkal lehetővé teszi, hogy...
Portfólió (7)
Franciaország, Les Pavillons Sous Bois
... törekszünk, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtsuk az ügyfeleknek, figyelembe véve élelmiszerigényeiket és testre szabva a csomagolásokat számukra. Kóstolja meg, hogy elhiggye! Friss, bio és ízletes orientális ételek. Ne keressen tovább, weboldalunk felfedezi Ön előtt az egészséges termékeket és a finom ételeket, amelyeket talán meg szeretne vásárolni, hogy javítsa étkezési élményét. FIGYELEM, az árak magánszemélyekre vonatkoznak. A szakemberek számára csak árajánlat alapján dolgozunk, a mennyiségek és a rendelkezésre állás függvényében. Alkalmazás: Life In Commerce Szállítás: Célunk az...
Franciaország, Revel
...A COPRAF cég friss és fagyasztott húsok beszerzésére specializálódott a készételek ipara, a felvágottak, a forgalmazás (Cash & Carry, GMS, forgalmazók stb.) és a nagy export számára.
Franciaország, Nantes
... (gyümölcsök és zöldségek, élelmiszerek), halak. A BERJAC cég a CADEGAU családi csoporthoz tartozik: BtoB tevékenység friss termékekkel (húsok és halak) Nantes-ban (Berjac), Rennes-ben (TG Viandes és Marée) és Saumur-ban (Savia).
Franciaország, Saint-Macaire-En-Mauges
... OUEST AGRO TECHNOLOGIE vízsugaras eljárásokat kínál a kenyerek és péksütemények scarifikálására, valamint automatikus szállító- és manipuláló rendszereket: rácsok töltő- és ürítőberendezései, kocsik. A friss vagy fagyasztott pékségek, cukrászdák, édes vagy sós péksütemények, húsok és halak, gyümölcsök és zöldségek számára készült gép, amely egy vagy több fúvókával van felszerelve egy XY tengelyen, és numerikus vezérléssel működik, lehetővé teszi minden standard vagy egyedi forma vágását.
Franciaország, Rungis Cedex
... feltekert és megkötött borjúfejek, a PAD (Kész Vágásra, hártyázott, ideg nélkül) lapockák, a szeletelt marha- és borjúmáj, a kockára vágott marharogán, a kockázott marhajóhús, a szeletelt vagy kockázott marha- és borjúszívek stb. Belsőségek kereskedelme: A PRODAL rendelkezik egy standdal a Rungis-i belsőség pavilonjában. Itt széles választékot kínálunk az ügyfeleknek (vákuumcsomagolt húsok, belsőségek, marha, borjú, bárány, sertés, friss és fagyasztott termékek…). Hívjon minket a 01 41 80 02 80-as számon.
Franciaország, St Michel Sur Orge
...Üdvözlöm, Cégünk 1993 óta a nagykereskedelemre specializálódott - Import / export terén: - friss vagy fagyasztott húsipari feldolgozók számára - felvágottak és feldolgozott húsok a specializált nagykereskedőknek Állok rendelkezésére, hogy ezekről a témákról beszélgessünk, Tisztelettel, Stéphane LAFFEACH Társtulajdonos...
...Hôtel Audierne Auberge du Cabestan. Az Ön szállodája Audierne-ben, bájos szobákkal, amelyeket 2018/2019 telén továbbra is felújítottunk, hogy jobban fogadhassuk Önt, figyelmes és barátságos szolgáltatást kínál. Éttermünk, a kert és a terasz mellett, házi készítésű helyi ételeket kínál, friss, a régiónkból származó alapanyagokból: tengeri ételek, halak, húsok, Bretagne zöldségei. Az Auberge du...
Franciaország, Ploeren
Független kisvállalkozás, amely friss húsok és friss húsdarabok értékesítésére specializálódott közösségek számára. Csak francia eredetű húsok (kivéve a bárányt). Rövid ellátási lánc marha, borjú és sertéshús esetében. Hús közvetlenül francia vágóhidakról. Baromfi és felvágott kereskedelem (francia eredet). Szállítás saját magunk által egész Bretagne területén. Közbeszerzési pályázatok nyertese. Közétkeztetési csoportok és beszerzési szövetségek referenciája.

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play