...A paradicsomkoncentrátum, más néven paradicsomkivonat, melegített paradicsomléből származik, amelyből egy bizonyos mennyiségű vizet eltávolítanak. A víz eltávolításának mértéke három különböző típusú koncentrátumot határoz meg: egységes koncentrátum, dupla koncentrátum és hármas koncentrátum. A paradicsomkoncentrátumnak sok felhasználási módja van a főzés során, különösen húsok vagy szószok...
Portfólió (6)
Olaszország, Milano
...Confettura Extra di Mela Annurca a héjával és kiváló Sulla mézzel. Hozzáadott cukrok és tartósítószerek nélkül. Csak friss, szezonális gyümölcs és saját készítésű kézműves méz. 100% made in Italy. A legjobb állag elérése érdekében ajánlott 5-10 °C közötti hőmérsékleten fogyasztani. Hozzávalók: Alma 65%, Sulla méz 35% ABBINAMENTI Ideális torták és piték töltésére, reggelire kenyérre és pirítósra kenve. Próbálja ki érlelt sajtokkal, fehér húsok díszítésére és kísérésére.
Portfólió (116)
Olaszország, Sizzano
...Bor minden étkezéshez Fehér húsok Friss és közepes sajtok SZÍN Intenzív rubinpiros ILLAT Fűszeres és virágos jegyek Tipikus borsos jegy ÍZ Sós, kellemesen intenzív Finom és harmonikus tanninok HŐMÉRSÉKLET: 16-18 °C ALKOHOL: 13% vol...
Portfólió (13)
Olaszország, Palagonia
A Sicilian Goodness, egy fiatal és dinamikus szicíliai vállalat, a Sicilian Goodness márkájú termékek gyártásával és szicíliai jellegzetességek kereskedelmével foglalkozik viszonteladók és magánszemélyek számára. A termékek exportálva vannak, és jelen vannak a különböző európai piacokon. További információkért kérjük, kérjen tőlünk árajánlatot, küldjön e-mailt az info@siciliangoodness.com címre, ...
Portfólió (55)
Olaszország, Brusaporto
...A casonsei (vagy casoncelli) az egyik legismertebb étel a bergamói konyhában. Ez a töltött tészta étel az állati húsok maradékainak felhasználására született. Az évek során a töltelékhez hozzáadott: amaretti, mazsola és citromhéj gazdagította a terméket. A Pastificio Davena „Casonsèi de la Bergamasca” termékei a „Bergamo Città dei Mille... Sapori” márkával vannak tanúsítva, amelyet a Kereskedelmi Kamara adott ki. 250g és 500g-os csomagolásban kaphatók.
Portfólió (10)
Olaszország, Ventimiglia Di Sicilia
...mandula és friss fű ízjegyeivel. Ez az olaj balzsamírozó és friss ízélményt hagy a szájban, és ideális nyers felhasználásra, halas előételek, levesek és vörös húsok kísérőjeként. Az extra szűz olívaolajat a vaj helyett édességek, kekszek és torták készítéséhez is használják.
Portfólió (2)
Olaszország, Pisciotta
... légkondicionálóval felszereltek, amelyek az esztétika ízlését a praktikussággal, innovációval és kiváló kényelemmel ötvözik. Az étteremben saját termelésű ételeket kínálunk. Olívaolaj, felvágottak, sajtok, húsok és lekvárok, amelyek a Gazdaságunk és helyi gazdaságok munkájának gyümölcsei, garantálva a "Km. Zero" elvet. Olyan ételek, amelyek megőrzik a vidéki ízeket és a tipikus konyhát. Az étterem belső terét és minden bútorát helyi kőből készítették, hűen a térségünk tipikus vidéki stílusához. A konyhában pedig az egyszerű és természetes földi elemeket ötvözzük.
Portfólió (1)
Olaszország, Mugnano Del Cardinale
... legyen az időben és a térben. Ma, bár a termelés jelentősen megnövekedett, és a piac nagyon széles és folyamatosan bővül, a generációkon át öröklődött tanítások változatlanok maradtak. A húsok feldolgozása egy kis épületben zajlott, ahol a figyelem elsősorban egy kézműves termékre, a Mugnano kolbászra irányult. Ennek a típusú felvágottnak a különlegessége a húsok kiválasztása, a feldolgozás...
Portfólió (9)
Olaszország, Bronte
Fehér húsok (baromfi, nyúl) nagykereskedelme; Vörös húsok (sertés, marha, juh) nagykereskedelme; Fagyasztott termékek (burgonya, zöldségek, halak, húsok) nagykereskedelme; Élelmiszeripari termékek nagykereskedelme vendéglátás számára. Cégünk Brontéban található, az Etna lábánál, és termékeket forgalmaz Kelet-Szicília teljes területén.
Olaszország, Castelnuovo Rangone
A Vemac egy vezető vállalat a friss, főtt és érlelt húsok feldolgozására szolgáló automatikus vonalak tervezésében és kivitelezésében. Az automatikus húsletöltő gépektől a fagyasztó rendszerekig, a kolbászok automatikus betöltő vonalaitól a sonkák válogató rendszereiig, a Vemac képes kielégíteni a húsipar minden mozgás-, automatizálás- és robotikai igényét. Ezenkívül gyors és teljes körű műszaki támogatást is garantál ügyfeleinek.
Olaszország, Ragusa
... karosszériával rendelkező járművek is találhatók, amelyek eutektikus lemezekkel vannak felszerelve, alkalmasak fagylaltok és jégkrémek, fagyasztott zöldségek, fagyasztott húsok, fagyasztott péksütemények, fagyasztott briósok, fagyasztott készételek elosztására. Cégünk a szállítási és szállítmányozási szolgáltatások mellett raktározási és logisztikai szolgáltatásokat is kínál, hogy a lehető legjobban kezelje az áruk elosztását és minden ügyféligényt kielégítsen.
Olaszország, Viterbo
FRISS ÉS FAGYASZTOTT HÚSOK FELDOLGOZÁSA ÉS KERESKEDELEM 
SAJÁT TERMELÉSŰ SONKÁK, COPPA, BACON ÉS KOLBÁSZOK (Loc. Poggino) Tel. Fax...
Olaszország, Dobbiaco
Tiroli szalonna - Kolbászok - Főtt sonkák - Friss húsok...
Olaszország, San Martino Di Lupari
Friss húsok és felvágottak...
Olaszország, Padula
A cég nemzetközi élelmiszer-szállítással foglalkozik, beleértve a friss, fagyasztott és szobahőmérsékletű termékeket; az üzleti magja a gyümölcs, zöldség és lógó húsok szállítása. A flottája 35 EURO 5 és EURO 6 szabványú hűtős teherautóból áll, amelyek naponta járják a hazai és európai útvonalakat. Lehetőséget kínál heti teljes és részleges rakományok szállítására Franciaországba, AxC kézbesítéssel.
Olaszország, Pontelatone
A GranCarni egy ipari vállalat, amely friss húsok feldolgozásával és csomagolásával foglalkozik, a minőség és a hagyomány tiszteletben tartásával. Olyan cég, amely kiemelkedik azzal a szándékkal, hogy a szakmai tudást és a szenvedélyt ötvözze az innovációra való törekvéssel és az új technológiák iránti érdeklődéssel, kiválósági utakat keresve az iparágban. A feldolgozási folyamatokban szerzett...
Olaszország, Citta' Di Castello
Friss húsok és felvágottak...
Olaszország, Ascoli Piceno
... alatt arra ösztönzött minket, hogy mindig jobbak legyünk, és egyszerű, azonnal használható kulináris különlegességeket hozzunk létre, amelyek alkalmasak pirítósok, ötletes előételek, főételek ízesítésére, vagy húsok és halak fűszerezésére. Mindezt friss szarvasgomba hozzáadásával élvezhetjük, az Ön által legjobban kedvelt módon: szeletekben, forgácsokban vagy egyszerűen reszelve, és mi képesek vagyunk biztosítani Önnek ennek a gyümölcsnek minden változatát és kívánt méretét, ahogyan a természet megteremti. Köszönjük figyelmét, bemutatjuk néhány receptünket és termékeink választékát.
Olaszország, Ragoli
Kézműves vagyok, aki szenvedéllyel foglalkozik a főzéssel, gasztronómiával és a jó étkezéssel... különösen a Trentinóban. Szenvedéllyel örököltem családom történelmi vállalkozását, a friss húsok vágását és a felvágottak előállítását. Fejlődni akartam, és ehhez hozzá akartam adni a trentinó gasztronómiai hagyományok különlegességeinek elkészítését és kidolgozását, a tipikus trentinó felvágottak...
Olaszország, Palo Del Colle
Bovinus, sertés, juh- és lóhús vágása, feldolgozása és csomagolása Bovinus, sertés, juhhús és bovinus, sertés alapú termékek fejlesztése és gyártása Szárnyas és vad húsok forgalmazása...

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play