Franciaország, Astaffort
...Fekete szarvasgombás (5%) libamáj 100g „Egy kulináris ékszerdoboz”, de vegán, amely két legnagyobb és legértékesebb termékünkből merít a francia gasztronómiai örökségből: a libamáj és a fekete szarvasgomba. Egy ütős választás az aperitifjeidhez, baráti vagy családi étkezésekhez. ÖSSZETEVŐK: kókuszolaj (39%), víz, bio sörélesztő, vargánya por, mustár, repceolaj, só, agar-agar, bio chia liszt, bio tamari, fekete bors, xeres ecet, fűszerek, mogyoróliszt, paradicsomkoncentrátum, szarvasgomba darabok (5%), szarvasgomba aroma. SKU:002...
Portfólió (7)
Franciaország, Renaison
...Ez a prémium bors nagy népszerűségnek örvend a gasztronómiai körökben, és sikerült közvetlenül Kambodzsából beszereznünk. A Kampot borsok egy Kambodzsa egy adott régiójából származnak, amely biztosítja számukra azt a címkét, amely csak Kampot néven forgalmazható. A Kampot bors termelőit a helyi kormány tanúsítja és címkézi, és megfelelnek a termelésre vonatkozó specifikus szabványoknak. Aroma: Áfonya, Eukaliptusz, Citrom, Bors Eredet: Kambodzsa...
Portfólió (56)
Franciaország, Castelnaudary
...Sertéshús, baromfiszív (csirke) 33%, TOJÁS, só, bors. Húsok származási helye: Franciaország. SZAKÁCS TANÁCSA: Frissen tálaljuk kenyérrel, savanyúsággal és egy kis jó borral... Felfedeztem ezt a pástétomot Soustonsban, a Landes-ben, Mamie Alberte-nél. Azonnal beleszerettem! A nagymama kedvesen megosztotta velem a csodálatos szendvicsek receptjét, amelyeket fiatal koromban ettem. Most rajtad a sor, hogy megkóstold ezt a gasztronómiai bűnt!
Portfólió (37)
Franciaország, Saint-Fraimbault
...A normand gasztronómia igazi emblémája, a hagyományos pacalokat újragondolták, hogy egy szénás ízvilágú változatot kínáljanak. Hubert Nobis séf által megálmodott recept ismét egy háromoldalú partnerség eredménye, amelyben a séf, a "les Gorronnaises" feldolgozó műhely és mi is részt veszünk. 1988 óta a Cousin család különféle húsipari termékeket készít gorroni műhelyükben, mindig a hagyományok kiemelésére törekedve. Hozzávalók: marhapacal és láb, sárgarépa, fehérbor, hagyma, víz, só, bors, széna...
Portfólió (15)
Franciaország, Issy-Les-Moulineaux
...Ez a csodálatos Château Simone cuvée valószínűleg az egyik legjobb vörösbor Provence-ból! Strukturált és erőteljes, ez egy nagyszerű palack, amely intenzív és mély fekete gyümölcsök (szeder, fekete ribizli, szilva) aromáival rendelkezik, amelyeket ízletes fűszerek (bors, garrigue, édesgyökér, eukaliptusz) és egy nagyon szép, pontos fás jegy egészít ki. Egy nagyon nagy gasztronómiai bor, amely...
Portfólió (321)
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play