Németország, Heidelberg
...Ez a kampoti piros bors különleges borsnak számít, intenzív, mégis édes ízével, friss jegyekkel egy virágos, gyümölcsös alapjegy mellett. Ezeket a válogatott borsszemeket kézzel szüretelik a legoptimálisabb érettségnél. Forrázzák, majd azonnal megszárítják, hogy megőrizzék gyönyörű, jellegzetes piros színüket. Ez a módszer és az a föld, ahol termesztik, adja ennek a borsnak a nagyon specifikus...
Portfólió (74)
Franciaország, Astaffort
...Fekete szarvasgombás (5%) libamáj 100g „Egy kulináris ékszerdoboz”, de vegán, amely két legnagyobb és legértékesebb termékünkből merít a francia gasztronómiai örökségből: a libamáj és a fekete szarvasgomba. Egy ütős választás az aperitifjeidhez, baráti vagy családi étkezésekhez. ÖSSZETEVŐK: kókuszolaj (39%), víz, bio sörélesztő, vargánya por, mustár, repceolaj, só, agar-agar, bio chia liszt, bio tamari, fekete bors, xeres ecet, fűszerek, mogyoróliszt, paradicsomkoncentrátum, szarvasgomba darabok (5%), szarvasgomba aroma. SKU:002...
Portfólió (7)
Franciaország, Renaison
...Ez a prémium bors nagy népszerűségnek örvend a gasztronómiai körökben, és sikerült közvetlenül Kambodzsából beszereznünk. A Kampot borsok egy Kambodzsa egy adott régiójából származnak, amely biztosítja számukra azt a címkét, amely csak Kampot néven forgalmazható. A Kampot bors termelőit a helyi kormány tanúsítja és címkézi, és megfelelnek a termelésre vonatkozó specifikus szabványoknak. Aroma: Áfonya, Eukaliptusz, Citrom, Bors Eredet: Kambodzsa...
Portfólió (56)
Franciaország, Castelnaudary
...Sertéshús, baromfiszív (csirke) 33%, TOJÁS, só, bors. Húsok származási helye: Franciaország. SZAKÁCS TANÁCSA: Frissen tálaljuk kenyérrel, savanyúsággal és egy kis jó borral... Felfedeztem ezt a pástétomot Soustonsban, a Landes-ben, Mamie Alberte-nél. Azonnal beleszerettem! A nagymama kedvesen megosztotta velem a csodálatos szendvicsek receptjét, amelyeket fiatal koromban ettem. Most rajtad a sor, hogy megkóstold ezt a gasztronómiai bűnt!
Portfólió (37)
Franciaország, Saint-Fraimbault
...A normand gasztronómia igazi emblémája, a hagyományos pacalokat újragondolták, hogy egy szénás ízvilágú változatot kínáljanak. Hubert Nobis séf által megálmodott recept ismét egy háromoldalú partnerség eredménye, amelyben a séf, a "les Gorronnaises" feldolgozó műhely és mi is részt veszünk. 1988 óta a Cousin család különféle húsipari termékeket készít gorroni műhelyükben, mindig a hagyományok kiemelésére törekedve. Hozzávalók: marhapacal és láb, sárgarépa, fehérbor, hagyma, víz, só, bors, széna...
Portfólió (15)
Lengyelország, Węgorzewo
...A fűszerek és cukrok nagykereskedelme elsősorban a vendéglátóiparban tevékenykedő vállalkozások számára ajánlott. Az éttermek és kávézók olyan helyek, ahol sok fűszert használnak, ezért érdemes nagyobb mennyiségben beszerezni őket, így kedvező árakat érhet el. A legjobban a leggyakrabban használt kiegészítőket érdemes megvásárolni, mint például só, bors, cukor és a mindennapi ételek elkészítéséhez szükséges fűszernövények. Az ajánlatunk igénybevételével nemcsak pénzt takarít meg, hanem biztos lehet abban is, hogy a legmagasabb minőségű termékeket kapja, megbízható beszállítóktól.
Portfólió (24)
... hagyománynak a kiválóságát. A fűszerek jót tesznek az ételek ízének és az egészségnek, hogy fenntartsák az egészséges életmódot. A gyömbér, a kurkuma, a bors, a szerecsendió, a galanga, a koriander, a kömény és sok más fűszer mindig ízesíti táplálkozásunkat. Számunkra ezek a természetes kincsek gazdagítják mindennapi ételeinket. Szeretitek az ázsiai fűszereket? Biztosíthatunk róla, hogy nálunk csak a legjobbakat találjátok. További részletekért vagy Olaszországba történő importálásért írjatok nekünk egy e-mailt.
Portfólió (10)
Franciaország, Issy-Les-Moulineaux
...Ez a csodálatos Château Simone cuvée valószínűleg az egyik legjobb vörösbor Provence-ból! Strukturált és erőteljes, ez egy nagyszerű palack, amely intenzív és mély fekete gyümölcsök (szeder, fekete ribizli, szilva) aromáival rendelkezik, amelyeket ízletes fűszerek (bors, garrigue, édesgyökér, eukaliptusz) és egy nagyon szép, pontos fás jegy egészít ki. Egy nagyon nagy gasztronómiai bor, amely...
Portfólió (321)
Olaszország, Airola
... márkája a kulináris kiválóságot képviseli, a legjobb olasz húsokat kínálva a Cillo lánc és válogatás révén, valamint egy nemzetközi, kiváló minőségű válogatást. A hagyományos felvágottak és sonkák szenvedéllyel és első osztályú alapanyagokkal készülnek, mint például a díjazott Marchigianotto. Ezek a gasztronómiai kiválóságok Sabatino svájci hagyományait ötvözik az olasz konyhával és a gondosan válogatott alapanyagok minőségével. díj olasz top ételek 2022/23/24 virsli / díj bors és só mint főtt köles és abszolút főtt Olaszországban.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play