Franciaország, Avignon
Bio fagyasztott gyümölcsök és zöldségek gyártója, a FRDP egy Avignonban, Franciaország déli részén található vállalat. Tevékenységének 100%-a több mint 20 éve a biogazdálkodásra összpontosít. Valójában a biogazdálkodás képviseli az összes olyan értéket, amelyhez ragaszkodunk. Feladatunk, hogy közvetlen kapcsolatokat alakítsunk ki biogazdálkodású zöldségek beszerzésére francia gazdálkodókkal vagy ...
Portfólió (105)
Franciaország, Arengosse
...gazdag ásványi anyagokban és ízben. Piment d'Espelette: Csípősséget és egyedi ízt ad, amely a Baszk régióra jellemző. Szárított Paprika: Édes és füstös ízt biztosít, amely tökéletesen kiegészíti a Piment d'Espelette-t. Sokoldalú Felhasználások: Fűszerezés: Ideális a grillezett ételek, húsok, halak és zöldségek megszórására. Pácolás: Tökéletes ízletes pácok készítéséhez húsokhoz és halakhoz. Befejezés: Adjunk egy csipetnyit főtt ételeinkhez az ízek robbanásáért. Referencia:VRACSELSUDOUEST...
Portfólió (200)
Franciaország, Marseille
...Grillezett padlizsán 2,9 kg zöldség antipasti a PACA régióból, Marseille, Franciaország A grillezett padlizsán tökéletes előételként vagy köretként egy ételhez. Újra napfényt hoz az asztalára. Hozzávalók: Grillezett padlizsán (55%), napraforgóolaj (37%), ecet, só, cukor, paprika, extra szűz olívaolaj, petrezselyem, fokhagyma, chili, bazsalikom. Antioxidáns: aszkorbinsav E300. Savszabályozó...
Portfólió (145)
Franciaország, Le Lauzet Ubaye
...A Földközi-tenger környékén elterjedt aromás növény, amelyet néha Fokhagyma borsnak vagy Ökör borsnak is neveznek, ami provanszálul "Ökör borsot" jelent. Levelét már az ókor óta fűszerként használják a grillezett ételek, szószok és zöldségek ízesítésére, valamint emésztési segédeszközként, hogy elkerüljék az étkezés utáni puffadást. Régen a Sarriette-t varázslatos afrodiziákumnövénynek tartották.
Portfólió (41)
Franciaország, Gonesse
...Tőkehal grillezett zöldségekkel, választható körettel...
Portfólió (32)
Franciaország, Soreze
A TOM PRESS a szakemberek számára minden szükséges eszközt kínál az élelmiszerek tartósításához, feldolgozásához és a főzéshez: N°1 a házi készítés szerelmeseinek. A TOM PRESS több mint 5 000 különböző eszközt és terméket tervez és forgalmaz az élelmiszerek tartósításához, főzéshez és feldolgozásához. Ezzel az eszközzel gyümölcsöket és zöldségeket, húsokat és halakat, tejtermékeket, gabonaféléket...
Portfólió (195)
Franciaország, Arles
...Guintrand Konzerv Tálalja a hideg paradicsomos sült cukkinit nyáron a grillezett ételek mellé. Tálalhatja melegen vagy felmelegítve is, az ízlése vagy az évszak szerint, hagyományos sütőben vagy mikróban, hogy főételként szolgálhassa fel. Hozzávalók: cukkini (58%), paradicsom (25%), ...
Portfólió (142)
Franciaország, Landerneau
1978-ban alapították, és a Triskalia mezőgazdasági szövetkezet leányvállalata, a Gelagri jelentős szereplője az európai fagyasztott zöldségek és feldolgozott termékek piacának. A szektor iránti szakértelmünkre és csapatunk tudására támaszkodva Franciaországban és Spanyolországban az agroökológia vezetőjeként pozicionáljuk magunkat. -Fagyasztott zöldségek és fagyasztott készételek - Nyers fagyaszt...
Franciaország, Sainte Florine
...Vegye a napot, a tengert, a mediterrán éghajlatot, egy lélegzetelállító tájat és az olasz vidámságot. Hagyja mindezt egy parasztra, és íme, mi sül ki belőle. A Casa Di Cecco extra szűz olívaolajjal grillezett zöldségek és zöldségek, semmi más, csak egyszerűség, jóság és természetesség. Kézzel válogatva és előkészítve, mert szenvedéllyel és a földünk iránti tisztelettel termesztették, és...
Portfólió (9)
Franciaország, Mandelieu
...A balzsamecet krém a séfek és a gasztronómák kedvenc terméke. Egyedi, selymes állaga és egyszerre savanyú és édes íze különleges és pótolhatatlan ízt ad. A François Roméo balzsamecet krém felülmúlhatatlan a grillezett húsok, zöldségek, előételek és sajtok ízesítésére. Különösen különleges ott, ahol a legkevésbé számítunk rá: desszertekhez, mint a panna cotta, friss gyümölcsökhöz, nem feledkezve meg a fagyikról sem. Nettó súly: 0,250 KG Űrtartalom: 25 CL...
Portfólió (45)
Franciaország, Renaison
...Az argentin steak hagyományos kísérője! De annyira imádjuk, hogy falafel, marhahús krokettek, hamburgerek, grillezett zöldségek vagy sült krumpli mellé is használhatjuk mártogatósnak. Ezzel a keverékkel végigjárjuk az összes lépést: a petrezselyem és az oregánó frissességét, majd a fokhagyma ízét, végül pedig egy enyhe csípősséget. Kövesse a használati utasításokat: keverjen össze 1 adag Chimichurrit + 1 adag fehér ecetet + 2 adag olívaolajat.
Portfólió (56)
...Salade Mechouia Douce |190g - 6191564400864 - Konzervált ételek Csomagolás: 12 UVC Raklapos csomagolás: 208 Csomag Terméktípus: Hagyományos Ár család: Készételek Ár alkategória: Grillezett zöldségek...
Portfólió (124)
Franciaország, Banyuls Dels Aspres
...Szőlőfajták: Grenache Blanc - Grenache Gris Talaj: Argilo-Calcaire, régi szőlőültetvények a napos Aspres terroir teraszain Borászat: Közvetlen préselés, hőszabályozott tartályban erjesztés, majd francia tölgyfahordókban érlelés seprőn való keveréssel. Kóstolás: Ezüstös árnyalatú szín, Az illat finom őszibarack, körte és pirított kenyér vagy briós aromákat kínál. A szájban kerek, miközben megőrzi frissességét. Ez egy kiegyensúlyozott és összetett fehérbor. Étel- és borpárosítás: Grillezett tubot vagy dorade, Comté sajt, zöldségek plancha módra Aranyérmes Gilbert és Gaillard által...
Portfólió (8)
Franciaország, Saint-Etienne
A CENTRALE D, amely Saint-Étienne-ben található, élelmiszer-nagykereskedés szakemberek és magánszemélyek számára. A CENTRALE D széles választékot kínál élelmiszerekből és csomagolóanyagokból, mind a szakemberek, mind a magánszemélyek számára. A CENTRALE D-nél egy teljes élelmiszertermék választékot talál: - az Espaces Frais-ban: sajtok, tejtermékek, gyümölcsök és zöldségek, húsok és halak, felvá...
Portfólió (187)
Franciaország, Ham
...A teljes ánizsmagokat az anethum graveolens L. növényből gyűjtik. Az ánizs egy nagyon kedvelt fűszer a konyhában, jellegzetes ánizsos ízével. Az ánizsmagok különösen ízletesek grillezett vagy füstölt halak, friss sajtok, saláták, zöldségek, húsok, papírtasakban készült ételek, szószok, sütemények, lekvárok és kompótok kísérőjeként. Az ánizsos ízük egyedi dimenziót ad ezeknek az ételeknek, és...
Portfólió (127)
Franciaország, Carquefou
...Saucisse brasse, Toulouse, chipolatas natúr vagy fűszeres 55 vagy 90g, merguez marha-juh 55 vagy 90g, hús, töltelék, grillezhető chorizo, stb. A kreatív kolbászválaszték a muscadet, a curé nantais és burgonya, grillezett zöldségek, grillezett hagymák, Espelette bors, Chistorra, baszk stílusú... kolbászokat és chipolatasokat is kínál. Elérhető az önkiszolgáló részlegen, védőatmoszférában, fix súlyban vagy a hagyományos részlegen, a kolbászok kizárólag természetes bélbe vannak töltve. Van egy "Porc Bio du centre" választék is 55g chipolatasban és 125g kolbászban.
Franciaország, Armentières
... zöldségtermelőket (északról és délről) keres meg, és blansírozott, grillezett, előfőzött, félig dehidratált vagy fagyasztott befőtt zöldségeket biztosít. Emellett gyümölcsöket, gyümölcspüréket, feldolgozott befőtt gyümölcsöket, párizsi gombát és erdei gombákat, fűszernövényeket, burgonyát és fagyasztott származékokat is kínál.
Franciaország, Estillac Cedex 9
...1997-ben alapított SUD'N'SOL egy olyan vállalat, amely félszárított vagy grillezett paradicsomok és zöldségek előállítására specializálódott. A termékek minősége iránti elkötelezettség jegyében a vállalat a paradicsomok teljes feldolgozását integrálja, és CLEAN LABEL (adalékanyagok és tartósítószerek nélkül) elkötelezett. A félszárított marinált paradicsomok mellett a SUD'N'SOL széles választékban kínál marinált zöldségeket is: articsók, spárga, padlizsán, cékla, sárgarépa, gomba, cukkini, olajbogyó, csicseriborsó, paprika stb.
Franciaország, La Chapelle Sur Erdre
...) megerősíti vezető pozíciónkat. Termékeink választéka: FAGYASZTOTT FÉL SZÁRAZ PARADICSOM, PASZTŐRÖZÖTT KONFITÁLT PARADICSOM, FAGYASZTOTT FÉL SZÁRAZ GYÜMÖLCS, PASZTŐRÖZÖTT KONFITÁLT ZÖLDSÉG, FAGYASZTOTT ELŐFŐZÖTT ZÖLDSÉG, FAGYASZTOTT GRILLEZETT ZÖLDSÉG, FAGYASZTOTT HAGYOMÁNYOS ZÖLDSÉG, PASZTŐRÖZÖTT VAGY FAGYASZTOTT KULINÁRIS MEGOLDÁSOK, FAGYASZTOTT EXOTIKUS ZÖLDSÉG, FAGYASZTOTT NAP ZÖLDSÉG...
Franciaország, Olonne Sur Mer
...limousin marha, limousin borjú, francia sertés, bárány, ló és Challans-i baromfi. Az étlap és a menük a szezonok ritmusában változnak. A catering helyi termelőkkel dolgozik együtt, és friss alapanyagokból készít hagyományos ételeket. Választhat többféle húscsomag közül (marha, borjú, sertés, baromfi és vegyes), büfé (zöldségek, saláták, tabbouleh, pástétom/rillette, felvágottak válogatása, köretek, többféle hús és sajttál), valamint több meleg étel, grillezett ételek és köretek közül.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play