Franciaország, Astaffort
Le Grand Bluff : Egy vegán és bio gasztronómiai univerzum Merüljön el a Grand Bluff ízletes és meglepő világában! Merészen újraértelmeztük a francia gasztronómia klasszikusait 100%-ban növényi és bio változatban. Több mint egy egyszerű márka, a Le Grand Bluff egy szenvedélyes mozgalmat képvisel a fenntartható, a környezetre, az állatokra és az egészségére tiszteletteljes táplálkozásért. Fedezze ...
Portfólió (7)
Franciaország, Gourdon
A GODARD Ház a libamáj és a dél-francia vidéki termékek előállítására specializálódott. Így a vállalat széles választékot kínál kiváló minőségű libamájakból, például vászonba csomagolt libamájat, füge ízesítésű libamájat, valamint készételeket, mint például kacsakonfit vagy cassoulet.
Franciaország, Gourdon
A VALETTE cég 1920 óta a Périgord-i libamáj és fekete szarvasgomba gyártására és értékesítésére specializálódott. A VALETTE FOIE GRAS egy családi vállalkozás, amely autentikus és helyi ételeket kínál. Bőségesen készítjük el ezeket a termékeket, és tipikus dél-franciaországi ételekben, mint például a cassoulet, is kínáljuk őket. Termékeinket Franciaországban és külföldön is forgalmazzuk.
Franciaország, Objat
Kézműves vállalkozás, amely 1979 óta működik a Corrèze régióban. Kacsa- és libakonzerv készítése - Félkész vagy konzerv egész kacsamájak, natúr vagy périgordi szarvasgombás változatban, májblokkok. - Konzerv egész libamáj, natúr vagy szarvasgombás. - Májas specialitások: májjal töltött füge, májmedálok, kenhető májkrémek, kacsamájas rillette, májjal töltött fürjek, májjal töltött kacsamell...
Portfólió (7)
Franciaország, Pomarez
Három generáció óta a DUMECQ család a Chalosse szívében készít libamájat. A DUMECQ vállalat a libamájak mellett konzervtermékeket és friss farmi termékeket is gyárt. Így széles választékot kínál: friss termékek (kacsaszeletek, egész kacsa, kacsamájas libamáj, kacsamell), konzerv vagy üveg libamájak, kacsamellek, gyomrok, konfitált kacsák, kacsacombok és szárnyak konzervben, helyi termékek konzervben (kacsazsírok, libamájjal készült rillettek...) és ajándékcsomagok.
Franciaország, OSSES
A Baszkföldön található ARNABAR vállalat a libamáj és a baszk termékek gyártására specializálódott. Így a következő helyi termékeket állítja elő és forgalmazza: libamáj tömb, egész libamáj, félig főtt libamáj, kacsazsír, axoa, baszk receptek, pástétomok és rillettek, kolbászok, szalámik, Espelette-i paprika, baszk borok és italok, édes specialitások, tengeri termékek stb. Az ARNABAR ínycsiklandó ajándékcsomagokat is kínál, amelyek vállalati ajándékként adhatók.
A Dél-Nyugat szívében, Albigeois vidékén található, tevékenységünket prémium termékek, például libamáj, konfitált hús és cassoulet gyártására szenteljük, sok más mellett. Négy generáció óta friss termékeket kínálunk egész évben, a konzervjeink és ínycsiklandó csomagjaink mellett. Fedezze fel azonnal a Dél-Nyugat ínycsiklandó kacsamelljeit és konfitált libáit!
Portfólió (4)
Franciaország, Beaumont De Lomagne
A gesztus iránti szeretet és a komolyság vezette a 1888-ban alapított, Antoine Micouleau által vezetett kis beaumonti hentesüzemet, hogy La Maison Micouleau, kézműves konzervgyárrá váljon. Azóta apáról fiúra adjuk át receptjeinket. Hazánk szívében, Lomagne-ban, minden ízét megadjuk a terroir szónak. Minden termékünket, mint például a libamáj, a konfitált húsok, a cassoulet és más tipikus ételek...
Franciaország, CASTELNAUDARY Cedex
A Languedoc és a Cathar Vidék szívében, Castelnaudaryban, az Aude megyében, a SODICAS CONSERVERIE az Audary márkán keresztül a legjobb hagyományos dél-nyugati konyhát készíti el az Ön örömére. Cassoulet, konfitált ételek, készételek, pástétomok, sonkák, libamáj – mindezek a jó élet és a jó étkezés szimbólumai. Helyi termékeink és hagyományos receptjeink egyre népszerűbbek a fogyasztók körében.
Franciaország, Hagetmau
A LE GRENIER DES GASTRONOMES egy Landaise vállalat, amely a kacsahús előállítására és forgalmazására specializálódott. A modern termelőhely rendelkezik európai engedéllyel és a Délnyugat kacsamájas tanúsítvánnyal. Így a LE GRENIER DES GASTRONOMES nyers kacsamájat, kacsamell filét, szárított és füstölt kacsamellet, kacsakonfitot, kacsazsírt, félig főtt kacsamájat és konzerv kacsamájat állít elő. A ...
Franciaország, Barcus
A LA FERME UHARTIA a házi kacsák szakértője. Hagyományos kacsatenyésztést és kukoricával való tömés műhelyt alakítottunk ki, mielőtt belekezdtünk a kézműves farmi termékek előállításába, a CEE szabványoknak megfelelően. Így széles választékot kínálunk kacsából készült termékekből, mint például házi kacsamáj, kacsakonfit, kacsarillett, májpástétomok, valamint készételek, mint a kacsadob és a töltöt...
Franciaország, Lescar Cedex
Az EURALIS GASTRONOMIE szoros együttműködésben dolgozik az élelmiszeripari szakemberekkel, hogy megoldásokat kínáljon catering tevékenységükhöz és biztosítsa számukra a libamájat. Az EURALIS GASTRONOMIE több márkával rendelkezik a keresett piacok szerint, mint például a ROUGIÉ, MONFORT vagy JEAN STALAVEN. Mi vagyunk a kacsák és libák tenyésztésének és feldolgozásának szakértői.
Franciaország, Badefols Sur Dordogne
A Domaine de la Barbe, más néven Foie Gras Kuster, kacsamájat és libamájat termel. A birtok olyan májakat kínál, amelyek nem tartalmaznak adalékanyagokat vagy vegyi tartósítószereket. A birtok emellett különféle májas specialitásokat, pástétomokat, rilletteket, zsírokat, konfitált ételeket, gyomrokat, konfitált specialitásokat, szárított mellet, valamint készételeket, mint például a Périgourdin c...
Franciaország, Castelnau-Chalosse
A nagymamáink vidéki konyhája - A Basse-Cour Gourmet egy családi vállalkozás, amely a Foie Gras-ra specializálódott, Dax közelében, Chalosse-ban, a Landes (40) vidéki területén található, a dél-nyugati hagyományos falusi tájon. A helyi gasztronómia iránti szeretetünkkel családunk olyan szellemiséget ápol, amely a legjobb kacsás ételek előállítására összpontosít. Minden termékünk mulard kacsából sz...
Azonos termékek
A GURMÉ TANYA
A GURMÉ TANYA
Portfólió (1)
Franciaország, Lanzac
A Grezelade Tanyája a nagy konyha egyik garanciáját jelentő régióban, a Quercy-Périgordban található. A családi vállalkozás a libamáj alapú konzervtermékek előállítására specializálódott. A cég friss termékeket és házi készítésű konzervételeket gyárt. Kínálatában szerepelnek a libamáj (libamáj tömb, egész kacsamáj és félig főtt libamáj), kacsamell, konfitált ételek és készételek. Emellett...
Franciaország, Laguiole
A DROSERA GOURMANDE egy kézműves élelmiszer-specialitások gyártására szakosodott vállalat. A DROSERA GOURMANDE számos kacsából készült ételt készít, mint például a libamáj, a libamájblokkok, a libamájhabok, a gyomrok, a konfitált ételek, a kacsamell stb. A vállalat emellett tripoux-t, kolbászokat, pástétomokat, fritonokat, cassoulet-t, galantine-t, aperitifhez való terrine-ket és vadpástétomokat is kínál.
Portfólió (2)
Franciaország, Paris
...amelyeket egy croque-monsieurbe lehet tenni, vagy a CaviarCream, egy „fokozott” tarama. Egy másik találmány: a szárított kaviárvirág, amelyet őrölve vagy egész szemekben lehet fogyasztani risottón vagy tojásrántottán... A füstölt halak és tojások mellett a PETROSSIAN fokozatosan bővíti választékát más ünnepi termékekkel is: libamáj, trüffel, csokoládé, valamint bizonyos orosz specialitások, mint a...
Portfólió (5)
Franciaország, St Pal De Chalencon
A Velfor csoport, amely több mint 35 éve specializálódott a műanyagok feldolgozására, egyedi hőformázott csomagolásokat kínál az élelmiszeripar számára: libamáj tálca, tálca (fagyasztásra, mikrohullámú sütőben használható), edények, kiszolgáló betétek, érlelési kupola; az orvosi és gyógyszeripari területen (tablettás doboz, autoklábozható bliszter, gyógyszeroldat tasak, elsődleges és másodlagos...
Franciaország, Saint-Jean-Le-Vieux
1993-ban alapították a Maison Mayté-t, amely egy hagyományos baszk húsüzem. A Maison széles választékát kínálja a Baszkföldön készült száraz felvágottaknak: sonkák, kolbászok, száraz virslik, lapos vagy tekert hasaaljak, chorizók, száraz lomók... A Maison emellett kínálja kacsából készült specialitásait is (libamáj, mellfilék, konfitált húsok, rillettek, libamáj pástétom), sertésből (baszk...
Franciaország, St Medard D Eyrans
1948-ban Néracban, a Lot-et-Garonne-ban alapított LOU GASCOUN cég közel 50 éven át egyetlen termékére építette hírnevét: a híres sárga sertéshúsos pástétom dobozára, amely egy családi recept alapján készült. Kézműves módon készítjük el termékeinket, amelyek mind a Délnyugat hagyományos receptjei alapján készülnek, frissen, gondosan válogatott alapanyagokból, színezékek és tartósítószerek nélkül. Kínálatunkban megtalálható a libamáj, pástétomok, angolna matelote, az Arcachoni medence leves, lámpás hal stb.
Franciaország, LA SEGUINIERE
... robotizált töltőgépeket: folyamatos dobozolók, szekvenciális dobozolók, speciális gépek bag in box-hoz, bliszterező gépek, libamáj csomagolóvonalak, félautomata tálcazárók, késztermék túlbújtatók, kartonlapok elhelyezésére szolgáló gépek, brie csomagolóvonalak vagy automatikus fedél elhelyező rendszerek poharakra. A JYGA PROCESS a FIDEIP csoport tagja, amely ipari csoport a mechanika és a fémipar területén.
Franciaország, Vigan (Le)
A THOCAVEN vállalat kacsatenyésztésre specializálódott. A kacsákat szemeskukoricával etetjük, hogy egészséges és természetes termékeket garantáljunk. Teljes választékot kínálunk kacsahúsból, mint például libamáj, mellfilé, konfitált hús, tournedos, rillette, kolbász, combok...
Franciaország, Vezac
Több mint 80 éve alapított DELMOND FOIE GRAS egy családi vállalkozás, amely a libamáj előállítására specializálódott. A cégnek van egy vágóhídja és feldolgozó egysége Dordogne-ban. Nagy- és kiskereskedelmi tevékenysége évről évre fejlődik. Így a vállalat libamájat, mellfilét, csirkemellet, combokat, szárnyakat, gyomrokat stb. állít elő és forgalmaz. A tudás és a hagyomány ötvözésével a DELMOND FOIE GRAS elkötelezett a kiváló minőségű termékek előállítása mellett.
Franciaország, Cambiac
...Minden kacsánkat több mint 20000 m2-es területen neveljük. Családi gazdaság, amely önellátó tenyésztést folytat, fehér kukoricával tömve, engedéllyel rendelkező konzervgyár. Politikai irányelveink a tenyésztés minőségén és az állat élelmiszer-nyomon követhetőségén alapulnak. https://www.producteur-foie-gras.net/elevage-des-canard/ Széles választékot kínálunk konzerv termékekből, amelyek kizárólag a mi tenyésztésünkből származnak: libamáj, pástétom, galantine, konfitált termékek.
Portfólió (1)
Franciaország, Terrasson Lavilledieu
A J.BLANC SA egy kézműves vállalat, amely libamáj, pástétomok és készételek előállításával foglalkozik. Magas színvonalú termékek, a hagyományok tiszteletben tartásával, színezékek és tartósítószerek nélkül. BIO tanúsítvány a pástétomok egy részére, valamint almás kompót. Három vegetáriánus terrine szerepel a kínálatban. Gasztronómiai csomagok készítése önkormányzatok és vállalati bizottságok számára. Export és nagy mennyiségű rendelés lehetséges.
Portfólió (1)
Franciaország, Hagetmau
1929 óta a BESSE FOIE GRAS cég a libamáj előállítására és forgalmazására specializálódott. A vállalat félig főtt libamájat, kacsamájat, lúdmájat és libamáj specialitásokat kínál. Emellett terrineket, pástétomokat, kacsakonfitokat, landai cassoulet-t, valamint ínycsiklandó ajándékcsomagokat is ajánl a vállalati bizottságok számára.
Franciaország, Cahors
A SUDREAU egy olyan vállalat, amely a libamáj, kacsamell, zúza, kacsarillett, kacsakonfit és a Délnyugat tipikus ételeinek, mint a Cahors-i Coq au Vin vagy a cassoulet, gyártására és értékesítésére specializálódott.
Franciaország, Figeac
A Jean LARNAUDIE ház a kacsahús alapú regionális specialitások gyártására specializálódott. Így a cég libamájakat, konfitált húsokat, terrinákat és készételeket állít elő. A Jean Larnaudie-nál a teljes libamáj még mindig kézi és hagyományos módon készül. Több mint 60 éve a Lot megyében, Quercy-ben gyökerezve, Jean Larnaudie elsősorban olyan férfiak és nők közössége, akik elkötelezettek a...
Franciaország, Foix
Egy természetes és autentikus környezetben a ROUCH család 1870 óta valódi, rusztikus és ízletes helyi termékeket készít. Ariégeois sonka, májas szárazkolbász, hamu alatt érlelt kolbász, libamáj, kacsazsír, vaddisznó- és szarvaspástétom stb. A ROUCH húsipari termékeit az Európai Uniós szabványoknak megfelelő laboratóriumában készíti, Ferrières-ben, Ariège-ben.
Franciaország, Castanet-Le-Haut
A Valtiere egy családi vállalkozás, amelyet 25 éve alapítottak Dél-Franciaországban. Az állattenyésztéstől a konzerválásig széles választékban innoválunk zsíros kacsából, csirkéből és libamájjal készült termékekben, amelyek minősége elismert Occitániában. Számos referencia, mint például kacsás merguez, chorizo, panírozott csirke, nyárs; és végül egy autentikus és különleges libamáj. Egész évben, megszakítás nélkül.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play