Franciaország, Montaut
A Maison LAFITTE 1920-ban alakult, és négy generáció óta a Landaise gasztronómiára specializálódott. A Maison a hagyományos zsíros kacsák valódi szakértője. Kacsa- és libamájakat, konfitált húsokat, mellfiléket, szárnyakat és kacsacombokat állít elő. Emellett kínál előételeket és készételeket, mint például kacsapástétom, kacsamousse, rillons és rillette, hagyományos pástétomok, terrinák, félig sü...
Franciaország, Frespech
A SOULEILLES FOIE GRAS családi vállalkozás generációról generációra készít libamájakat. Egy hagyományos tenyésztés, egészséges táplálkozás, az állatot tiszteletben tartó etetés és egyedülálló szakértelem lehetővé teszi a vállalat számára, hogy kiváló minőségű termékeket állítson elő. A libamájak mellett a vállalat terrineket, pástétomokat, libamájkrémeket, mellfiléket, kolbászokat, zsíros húsoka...
Franciaország, PEYREHORADE
1929-ben alapították a BARTHOUIL Házat, amely füstölt lazacokat és libamájat gyárt és forgalmaz. A BARTHOUIL kacsák kizárólag a vállalat közelében található, kacsákat nevelő gazdáktól származnak. Különös figyelmet fordítanak a kacsákra a neveléstől a vágásig, a főzésig, a fűszerezésig és az érlelésig. A lazacok füstölése hagyományos dán technikák szerint történik. E tudás és a régi típusú füstöl...
A magas pireneusi lábánál, három generáció óta a "LES CONSERVES DE L'ARROS" GAILHOU - DURDOS megőrzi családunk régi tudományát, TOURNAY-ban, a XIV. századi régi bastidában. AZ AUTENTIKUSSÁG: válogatott liba- és kacsamájas, konfitált ételek. A TRADÍCIÓ: a konyha, amelyet már 1870-ben is kóstoltak a Lande birtokon. A MINŐSÉG: gasztoni vidéki konyha, Önnek készítve, kézműves módon, és kézzel...
Franciaország, Caylus
1896 óta 121 év telt el, és a Conserves d’Autrefois szakértelme folyamatosan gazdagodik. 121 éve végezzük szenvedéllyel, szigorral és kreativitással a munkánkat... Gasztronómiai örökségünk, amely gazdag, számos recept gyümölcse, amelyet szakácsaink dolgoztak ki az évtizedek során, ma értékes tudást ad nekünk, amely ebből az örökségből származik. A Quercy szívében található Ismeri a Conserves d’...
Franciaország, Bergerac
A Bergeracban található LA TRUFFE PERIGOURDINE a szívében helyezkedik el ennek az értékes területnek, és alapvető láncszemet képez ebben a mezőgazdasági ágazatban, megőrizve az ősi tudást a libamáj előállításában. Több mint 10 éve elengedhetetlen szereplővé váltunk a zsíros kacsák piacán. A LA TRUFFE PERIGOURDINE emellett egy teljes választékot kínál a szakemberek számára az IGP Périgord nyers termékeiből, valamint fagyasztott termékeket is.
Franciaország, Les Aldudes
A PIERRE OTEIZA cég regionális élelmiszereket gyárt. Kínálatunkban sonkák, hasaaljak, kacsamellek, kolbászok, chorizók, garbure-k, krémlevesek, libamáj, rillette, pástétomok, konfitált ételek, cassoulet, sajtok és borok találhatók. Termékeinket Franciaországban és külföldön forgalmazzuk.
Franciaország, St Astier
... Általános Mezőgazdasági Verseny és a Libamáj Országos Verseny. Műhelyünk képes nagy mennyiségek előállítására, egyedi tudásunk ötvözésével. Főként közvetítők számára szeretnénk libamájat biztosítani, a további részletek megbeszélésre várnak.
Franciaország, Castels
Franciaország, Reims
Franciaország, La Brede
Több mint 30 éve alapított MOULIN DE LA MOLLE vállalat a kacsamájas és libamájas termelésre specializálódott. A libákat és kacsákat gondosan válogatják és etetik, hogy a májaik ne veszítsenek zsírt a sütés során. Így a MOULIN DE LA MOLLE különböző formátumú kacsamájat vagy libamájat állít elő. A vállalat az összes tudását a francia és külföldi ügyfelei rendelkezésére bocsátja.
Franciaország, Marcolès
... eredményez, amely sok borrajongót meglep. Az apis terrae hársmézet például aperitifként, de főként előételek és desszertek, valamint ételek, mint a libamáj, szárnyas ételek (csigák, garnélák...), sajtok, étcsokoládé, szárított gyümölcsök kísérőjeként kell felszolgálni. Ezek az új ízletes párosítások lehetővé teszik az új prémium mézbor, a francia készítésű, egy fiatal, a gasztronómia és a méhészet iránt szenvedélyes férfi által felfedezett és továbbörökített tudás. A hársméz egy tartós mézbor, amely évekig megőrzi minőségét a pincében.
Franciaország, St Medard
A Maison Garbay és a Compreste Farm összefogott, hogy Önnek kiváló minőségű, szabadon tartott, Gers-i baromfit kínáljon, valamint olyan feldolgozott termékeket, mint a libamáj konzerv. A NOEL baromfi a Maison Garbay specialitása, amelyből választhat: szárazon tollazott kakas, házi pulyka, fiatal tojótyúk stb. A száraz tollazási technika alkalmazása lehetővé teszi a baromfi eltarthatósági idejének...
Franciaország, Catus
Franciaország, La Pommeraie Sur Sevre
Franciaország, Caumont
Franciaország, Domme
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play