Franciaország, Luneville
...Élelmiszer-aromáink különböző formákban kaphatók: folyékony, por, emulzió. A csomagolások 30 ml-es üvegben, 250 és 500 ml-es kannákban, vagy kérésre nagyobb mennyiségben is elérhetők. Ezeket különböző élelmiszercsoportok elkészítésére vagy hozzáadására használhatjuk: péksütemények, makaronok, ganache-ok, desszertkrémek, habok, cukorkák, lekvárok, koktélok vagy szószok, de akár csokoládék, fagyik, ital-szirupok, készételek, tejtermékek, kekszek is.
Portfólió (25)
Franciaország, Cesson-Sevigne
...A természetes vanília speciálisan kiválasztott növényi fajtákból származik, amelyeket hagyományos tenyésztési technikák segítségével választottak ki. Csokoládés utóízzel és gyümölcsös aromával rendelkező prémium Bourbon Gourmet vaníliánk kiemelkedik a péksütemények és a kifinomult konyha világában. Emelje a kreációit páratlan ízével és kifinomultságával. Szín: Sötétvöröses fekete Textúra: Repedésmentes, olajos és rugalmas hüvely Aroma: Gyermekkori vanília íz Méret: 18-22 cm hosszú Súly: 3-5 g hüvelyenként Nedvességtartalom: 30-35% Vanillin tartalom: 1,6% - 2,4%...
Portfólió (29)
Franciaország, Arengosse
... narancssárga színezék. Súly: 200g Formátum: Újra zárható PET üveg Ajánlott Felhasználások: Tökéletes hideg italok édesítésére, beleértve a teákat és turmixokat. Ideális desszertek és péksütemények ízesítésére, mint például joghurtok, fagylaltok és torták. Egy édes és gyümölcsös érintés, hogy feldobja gyümölcssalátáit, gabonáit és túrós ételeit. Tartási Tanácsok: Hűvös, száraz helyen, közvetlen napfénytől védve tárolja. Referencia:SUCRE00075...
Portfólió (200)
Franciaország, Sarcelles
A Les folies de Nicole egy olyan vállalat, amely 2022-ben alakult, szenvedéllyel a parfümös gyertyák iránt. Ami a Les folies de Nicole-t különlegessé teszi, az az elkötelezettségük a természet és a termékeik minősége iránt. Minden gyertyájuk és viaszmelegítőjük szója viaszból készül, amely egy fenntartható és környezetbarát növényi anyag. Az általuk használt illatok Grasse-ból származnak, a parfüm...
Portfólió (50)
Franciaország, Gennevilliers
...Domináló íz: az ananász frissessége és a kókusz egzotikus íze. Hozzávalók: Ananász 30%, Kókusz 30%, Cukor 40% Textúra: lekvár kókuszdarabokkal Fogyasztási javaslat: pirítós, péksütemények, joghurt vagy túró, sütemény.
Portfólió (9)
Franciaország, Talant
...Christophe Michalak L'Ultime Cake Book című könyvében megtalálhatók Christophe Michalak ikonikus süteményreceptei. Készítse el otthon Christophe Michalak desszertjeit, amelyek lenyűgözik a kicsiket és nagyokat egyaránt. Ez a könyv 10 fejezetet kínál a Cake körül, amely a franciák egyik kedvenc tortája. Ezek a 50 recept Christophe Michalak-tól különböző témákban készültek: cukrász, gyümölcsös...
Portfólió (192)
Franciaország, Poitiers
...A szájban a péksütemények (almás pite) és gyümölcsös ízek dominálnak, virágos árnyalattal és borsos jegyekkel a lecsengésben.
Portfólió (195)
Franciaország, Auxerre
...","Label":"Eredetvédett Származás","Cépage":"Sémillon","Bouche":"a szájban vibráló és energikus gyümölcsös árnyalatokkal teli, trópusi rétegekkel, fantasztikus frissességgel keretezve, hosszú és krémes lecsengéssel","Apogée":"2023-2033","Œil":"világos citromsárga szín","Taux d'alcoolémie":"14%","Vinification":"A bor készítése francia tölgyfahordókban történik, körülbelül 40%-os új hordó arány mellett. Az érlelés ugyanebben a tartályban 20-24 hónapig tart.","Millésime":"2016","Domaine":"Château Climens","Culture":"Biodinamikus"}...
Portfólió (190)
Franciaország, Les Riceys Bas
...Ennek a félszáraz cuvée-nek a megkérdőjelezhetetlen édessége ízletes és meleg ízeket hoz el Önnek. Látvány: Fényes, tiszta és ragyogó aranyszínű. A hab sűrű, homogén, a buborékok finomak. Illat: Illata nagyon kifejező, a fehér és sárga gyümölcsök aromái kerek és elegáns módon jelennek meg, amelyeket aszalt gyümölcsök és péksütemények aromái követnek. Íz: Érett és gyümölcsös, harmonikusan egyensúlyozik egy nagyon jól beépített doszázzsal.
Portfólió (15)
Franciaország, L'union
...Számos különböző késztermék érintett ebben a technológiában. Termékeink széles választéka lefedi ezeket az igényeket. Kiflik, csokoládés péksütemények, briósok, fagyasztott vagy nem kelt technológiával. Palacsinták, gyümölcsös piték,…...
Portfólió (12)
Franciaország, Ancenis
... fermentációs szakértőként széles választékot fejlesztettünk ki összetevőkből, mint például joghurtpor, túrópor vagy akár fermentált fehérjék, amelyeket számos alkalmazásban használnak: csokoládék töltelékeként, gyümölcsös habokban és savanyú desszertkrémekben, de péksütemények töltelékeként és joghurtos szószokban is.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play