...Finom bárányhús receptünk a legérzékenyebb társainknak készült. A bárányhús könnyebben metabolizálható, mint más húsok. Ennek köszönhetően a kedvence búcsút mondhat az ételallergiáknak, érzékenységeknek és egyéb intoleranciáknak. Gazdag jó fehérjékben, ez a recept szép, fényes szőrt ad a kutyájának, ahogy azt megérdemli.
A bárány az egyik legjobban emészthető hús! A legérzékenyebb gyomrok számára is megfelelő, a bárány gondoskodik a bélflóráról. Véget ért a lágy széklet! A mi receptünkkel formált székletet és egy tele életerővel rendelkező kutyát kaphat vissza.
Anyagok: Kraft zsák...
...Pulykagyomrok konfitálva saját zsírjában, só. Hús Franciaországból.
SÉF TANÁCSA:
Szeletelve és serpenyőben felmelegítve ezek a gyomrok egy csipet őrületet adnak bármilyen salátához.
Ideális előétel, miközben a cassoulet sül.
Három generáció óta a DUMECQ család a Chalosse szívében készít libamájat.
A DUMECQ vállalat a libamájak mellett konzervtermékeket és friss farmi termékeket is gyárt. Így széles választékot kínál: friss termékek (kacsaszeletek, egész kacsa, kacsamájas libamáj, kacsamell), konzerv vagy üveg libamájak, kacsamellek, gyomrok, konfitált kacsák, kacsacombok és szárnyak konzervben, helyi termékek konzervben (kacsazsírok, libamájjal készült rillettek...) és ajándékcsomagok.
A DROSERA GOURMANDE egy kézműves élelmiszer-specialitások gyártására szakosodott vállalat.
A DROSERA GOURMANDE számos kacsából készült ételt készít, mint például a libamáj, a libamájblokkok, a libamájhabok, a gyomrok, a konfitált ételek, a kacsamell stb.
A vállalat emellett tripoux-t, kolbászokat, pástétomokat, fritonokat, cassoulet-t, galantine-t, aperitifhez való terrine-ket és vadpástétomokat is kínál.