Franciaország, Paris
...Finom bárányhús receptünk a legérzékenyebb társainknak készült. A bárányhús könnyebben metabolizálható, mint más húsok. Ennek köszönhetően a kedvence búcsút mondhat az ételallergiáknak, érzékenységeknek és egyéb intoleranciáknak. Gazdag jó fehérjékben, ez a recept szép, fényes szőrt ad a kutyájának, ahogy azt megérdemli. A bárány az egyik legjobban emészthető hús! A legérzékenyebb gyomrok számára is megfelelő, a bárány gondoskodik a bélflóráról. Véget ért a lágy széklet! A mi receptünkkel formált székletet és egy tele életerővel rendelkező kutyát kaphat vissza. Anyagok: Kraft zsák...
Portfólió (200)
Franciaország, Castelnaudary
...Pulykagyomrok konfitálva saját zsírjában, só. Hús Franciaországból. SÉF TANÁCSA: Szeletelve és serpenyőben felmelegítve ezek a gyomrok egy csipet őrületet adnak bármilyen salátához. Ideális előétel, miközben a cassoulet sül.
Portfólió (37)
Franciaország, Pomarez
Három generáció óta a DUMECQ család a Chalosse szívében készít libamájat. A DUMECQ vállalat a libamájak mellett konzervtermékeket és friss farmi termékeket is gyárt. Így széles választékot kínál: friss termékek (kacsaszeletek, egész kacsa, kacsamájas libamáj, kacsamell), konzerv vagy üveg libamájak, kacsamellek, gyomrok, konfitált kacsák, kacsacombok és szárnyak konzervben, helyi termékek konzervben (kacsazsírok, libamájjal készült rillettek...) és ajándékcsomagok.
Franciaország, Laguiole
A DROSERA GOURMANDE egy kézműves élelmiszer-specialitások gyártására szakosodott vállalat. A DROSERA GOURMANDE számos kacsából készült ételt készít, mint például a libamáj, a libamájblokkok, a libamájhabok, a gyomrok, a konfitált ételek, a kacsamell stb. A vállalat emellett tripoux-t, kolbászokat, pástétomokat, fritonokat, cassoulet-t, galantine-t, aperitifhez való terrine-ket és vadpástétomokat is kínál.
Portfólió (2)
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre