Németország, Nürnberg
... gazdag, földes esszenciájától kezdve a szív finom édességén át a gyomrok ízletes összetettségéig, minden falat egy különleges felfedezés. Belső sokoldalúságukkal a csirke belsőségei ragyognak a kulináris mesterművek széles skálájában. Akár aromás gyógynövényekkel és fűszerekkel ügyesen pirítva, akár tökéletesen főzve egy kiadós pörköltben, vagy ízletes ropogósra sütve, ízük potenciálja határtalan.
Portfólió (186)
Franciaország, Paris
...Finom bárányhús receptünk a legérzékenyebb társainknak készült. A bárányhús könnyebben metabolizálható, mint más húsok. Ennek köszönhetően a kedvence búcsút mondhat az ételallergiáknak, érzékenységeknek és egyéb intoleranciáknak. Gazdag jó fehérjékben, ez a recept szép, fényes szőrt ad a kutyájának, ahogy azt megérdemli. A bárány az egyik legjobban emészthető hús! A legérzékenyebb gyomrok számára is megfelelő, a bárány gondoskodik a bélflóráról. Véget ért a lágy széklet! A mi receptünkkel formált székletet és egy tele életerővel rendelkező kutyát kaphat vissza. Anyagok: Kraft zsák...
Portfólió (200)
Franciaország, Castelnaudary
...Pulykagyomrok konfitálva saját zsírjában, só. Hús Franciaországból. SÉF TANÁCSA: Szeletelve és serpenyőben felmelegítve ezek a gyomrok egy csipet őrületet adnak bármilyen salátához. Ideális előétel, miközben a cassoulet sül.
Portfólió (37)
Németország, Hamburg
...Kényeztesse érzékeit a csirke melléktermékeinek ízletes vonzerejével, egy kulináris kincsesládával, tele megkülönböztető ízekkel és textúrákkal. Ezek a finom falatok, amelyek a csirke különböző belsőségeiből készülnek, felejthetetlen kulináris élményt ígérnek a kalandvágyó ínyencek számára. Minden belsőségdarab szaftos és omlós, egyedi ízprofiljával pedig még a legigényesebb ízlelőbimbókat is kielégíti. A csirke májának gazdag, földes esszenciájától kezdve a szív finom édességén át a gyomrok ízletes összetettségéig, minden falat egy kivételes felfedezés.
Portfólió (180)
Görögország, Skydra
... segítségével állítható be. A folyamat végén a leeresztő szelepet megnyitják, hogy a víz kiürüljön, és a már tiszta gyomrok a oldalsó ajtón keresztül eltávolíthatók. A gép rozsdamentes acél alapból, forgó tányérból, kézi ajtós mosókamarából, felső ajtóból és automatizálási panelből áll. Műszaki adatok: Teljesítmény 9.6kW Működési feszültség 380V Kezelői feszültség 24V Vízellátás ¾” 4 bar Leeresztés 4” Kapacitás 120 kg/terhelés, 850 kg/óra...
Portfólió (6)
Bulgária, Rakovski
...Kacsa gyomrok konfitálva, 0.380kg Hozzávalók: Kacsa gyomrok (51%), kacsa zsír, só. Tárolás: Száraz, hűvös helyen tárolandó. Tárolási hőmérséklet: 0 °C-tól 4 °C-ig. Elkészítési mód: Süssük aranybarnára a sütőben. Fogyasszuk melegen vagy hidegen. Származási hely: Bulgária. Ár: 2,86 € Kacsa gyomrok konfitálva, 0.380 kg Hozzávalók: Kacsa gyomrok (51%), kacsa zsír, só. Fogyasztási tanácsok...
Portfólió (10)
Litvánia, Balandiskiu K., Pabirze , Birzai
Agaras szarvasmarhát vásárol Litvániában, Lettországban, Észtországban és Lengyelországban. A vágóhíd kapacitása 40 szarvasmarha/óra és 120 sertés/óra. A húsfeldolgozóban műszakonként 30-40 tonna félsertést bontanak le. A cég termékeinek 66%-át exportálja. A cég ISO 14001:2004, BRC Globális Élelmiszerbiztonsági Szabvány tanúsítvánnyal rendelkezik, és megfelel a McDonald's Jó Gyártási Gyakorlat és ...
Portfólió (32)
Franciaország, Pomarez
Három generáció óta a DUMECQ család a Chalosse szívében készít libamájat. A DUMECQ vállalat a libamájak mellett konzervtermékeket és friss farmi termékeket is gyárt. Így széles választékot kínál: friss termékek (kacsaszeletek, egész kacsa, kacsamájas libamáj, kacsamell), konzerv vagy üveg libamájak, kacsamellek, gyomrok, konfitált kacsák, kacsacombok és szárnyak konzervben, helyi termékek konzervben (kacsazsírok, libamájjal készült rillettek...) és ajándékcsomagok.
Franciaország, Laguiole
A DROSERA GOURMANDE egy kézműves élelmiszer-specialitások gyártására szakosodott vállalat. A DROSERA GOURMANDE számos kacsából készült ételt készít, mint például a libamáj, a libamájblokkok, a libamájhabok, a gyomrok, a konfitált ételek, a kacsamell stb. A vállalat emellett tripoux-t, kolbászokat, pástétomokat, fritonokat, cassoulet-t, galantine-t, aperitifhez való terrine-ket és vadpástétomokat is kínál.
Portfólió (2)
Németország, Penzberg
... főként csirke-, pulyka- és levescsirke termékeket kínálunk. Egész állatok, feldarabolt és csontozott baromfiáruk, friss és fagyasztott baromfi termékek, valamint szárnyak, gyomrok, májak, szívek, nyakak, bőr, mellkasi csontvázak és még sok más. Kérésre természetesen kacsát és libát is tudunk ajánlani. Alkalmanként főtt árukkal is kereskedünk, és kérésre marha- és sertéshús termékeket is tudunk ajánlani.
Törökország, Antalya
Húst és belsőségeket exportálunk a világ minden szegletébe. Gyomor - Kırkbayır - Kamış - Ín - Torok - Gerincvelő - Szívcső - Csirke lábak és gyomrok.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre