...A roppanós étcsokoládé héj alatt ezek a kis húsvéti tojások ízletes és ropogós pörkölt kukorica pralinéval vannak töltve.
EZ A TERMÉK COLISSIMO VAGY CHRONOPOST SZOLGÁLTATÁSSAL KÜLDHETŐ
Tárolási feltételek: Fényvédett és száraz helyen tárolandó
Optimális fogyasztási időtartam: 3 hónap
Nettó tömeg (G): 130
Energia: 2208 kJ / 529 kcal
Zsírok: 31 g
Ebből telített zsírsavak: 11 g
Szénhidrátok: 49 g
Ebből cukrok: 37 g
Fehérjék: 9,5 g
Só: 0,38 g...
A Maison Manon René MANON méhész és Louis BELLON cukrász találkozásából született. Így több mint egy évszázada, a mi vidékünk csodái átalakulnak, hogy örömet szerezzenek minden ínycsiklandónak.
A MANON Cukrászda-Csokoládégyár Peyruisban található, a Alpes-de-Haute-Provence (04) szívében, a Durance-völgyben, Provence és az Alpok között.
100%-ban kézműves gyártás
A tiszta kakaóvajból készült CSOKOLÁ...
...Ezek a csokoládék kézműves módon készülnek, és a színezék természetes eredetű, kurkuma, sárgarépa, hibiszkusz, retek, fekete ribizli, alma és spirulina felhasználásával készült.
Összetevők:
Tejcsokoládés Calimero: tejcsokoládé (cukor, teljes tejpor, kakaóvaj, kakaómassza, emulgeáló: szójalecitin, természetes vanília aroma). Kakaó: minimum 33%.
...A Páska receptkönyv a boltban Stéphane Glacier és Jérôme Le Teuff által egy nagyon átfogó mű a csokoládé technikáiról, amely helyet foglal el a "kötelező olvasmányok" között a gasztronómiai könyvtárában.
Ez a könyv 5 különálló részből áll: az alaptechnikák (csokoládék elkészítése, üreges héjak öntése, zselatin forma, pisztolyos készülék...), a klasszikus témák (halak, csibék, harangok...), a...
... stb.). Egy választék a vitrinák megtöltésére (Gressins, Chips, Pirítósok, Panettone...). Továbbá csokoládék és formázott édességek a karácsonyi és húsvéti időszakra, valamint nyalókák és fritőzök. Cukrászati termékek, mint a nugát torták. Helyi termékek, mint a tapenádok és calissonok. És mindezek a partnerek, egyetlen hatékony és diszkrét szállítási szolgáltatással. Pékségek beszállítója 1986 óta. Nemes alapanyagok, kézműves tudás és főleg ízletes eredmény.