...A roppanós étcsokoládé héj alatt ezek a kis húsvéti tojások ízletes és ropogós pörkölt kukorica pralinéval vannak töltve.
EZ A TERMÉK COLISSIMO VAGY CHRONOPOST SZOLGÁLTATÁSSAL KÜLDHETŐ
Tárolási feltételek: Fényvédett és száraz helyen tárolandó
Optimális fogyasztási időtartam: 3 hónap
Nettó tömeg (G): 130
Energia: 2208 kJ / 529 kcal
Zsírok: 31 g
Ebből telített zsírsavak: 11 g
Szénhidrátok: 49 g
Ebből cukrok: 37 g
Fehérjék: 9,5 g
Só: 0,38 g...
A Maison Manon René MANON méhész és Louis BELLON cukrász találkozásából született. Így több mint egy évszázada, a mi vidékünk csodái átalakulnak, hogy örömet szerezzenek minden ínycsiklandónak.
A MANON Cukrászda-Csokoládégyár Peyruisban található, a Alpes-de-Haute-Provence (04) szívében, a Durance-völgyben, Provence és az Alpok között.
100%-ban kézműves gyártás
A tiszta kakaóvajból készült CSOKOLÁ...
...A húsvéti harangok zengenek, és kerteinket csokoládétojások bombázzák. A rajongók rávetik magukat, hiszen a keserű csokoládé íze, amely a kis tojás pralinéjának krémességével párosul, igazi élvezet!
Az EMOTI CHOCOLATE márka az Elysberg Confiserie BVBA által büszkén követi a belga csokoládé legjobb hagyományait, és készséggel vállalja, hogy megfelel a legmagasabb minőségi követelményeknek, amelyek portfóliónk minden termékére vonatkoznak.
Elysberg Confiserie a csokoládé finomságok szakértője, amelyeket kiváló ízük és elegáns dizájnjuk jellemez. Ambíciónk nem csupán az volt, hogy a csokoládékat...
...Ezek a csokoládék kézműves módon készülnek, és a színezék természetes eredetű, kurkuma, sárgarépa, hibiszkusz, retek, fekete ribizli, alma és spirulina felhasználásával készült.
Összetevők:
Tejcsokoládés Calimero: tejcsokoládé (cukor, teljes tejpor, kakaóvaj, kakaómassza, emulgeáló: szójalecitin, természetes vanília aroma). Kakaó: minimum 33%.
...A Páska receptkönyv a boltban Stéphane Glacier és Jérôme Le Teuff által egy nagyon átfogó mű a csokoládé technikáiról, amely helyet foglal el a "kötelező olvasmányok" között a gasztronómiai könyvtárában.
Ez a könyv 5 különálló részből áll: az alaptechnikák (csokoládék elkészítése, üreges héjak öntése, zselatin forma, pisztolyos készülék...), a klasszikus témák (halak, csibék, harangok...), a...
...Csokoládétáblák, csokoládé rudak, pralinék és egyedi formák öntése
Csokoládétáblák, csokoládé rudak, pralinék és egyedi formák töltése.
Akciós termékek, mint például Mikulások, húsvéti nyulak és pálcás csokoládék gyártása.
Csokoládétermékek díszítése onklúziós megoldásokkal.
Extrudátumok, diófélék és még sok más összetevő klaszterezése.
Bármilyen összetevő, például extrudátumok, diófélék és még sok más bevonása.
Kalóriaszegény krémek és kenőcsök készítése.
...mogyorópüré) Kenhető krémek, amelyek 55% mogyorót és csak 3 másik összetevőt tartalmaznak: cukor, kakaó (vagy tej) és vanília. Mogyorós torták (mogyoró, cukor, tojás) Csokoládé és csokoládék mogyoróval. Pralinék, táblás csokoládék, egész mogyorós táblák, húsvéti tojások. Kiskereskedelmi értékesítésre alkalmas csomagolásokat, vagy nagyobb méretű formátumokat tudunk biztosítani cukrászdák és fagyizók számára. Jelentős mennyiségek esetén lehetőség van a receptek testreszabására, az ügyfél igényeihez igazítva.
... stb.). Egy választék a vitrinák megtöltésére (Gressins, Chips, Pirítósok, Panettone...). Továbbá csokoládék és formázott édességek a karácsonyi és húsvéti időszakra, valamint nyalókák és fritőzök. Cukrászati termékek, mint a nugát torták. Helyi termékek, mint a tapenádok és calissonok. És mindezek a partnerek, egyetlen hatékony és diszkrét szállítási szolgáltatással. Pékségek beszállítója 1986 óta. Nemes alapanyagok, kézműves tudás és főleg ízletes eredmény.