Franciaország, Laissac
...szárított Aubrac marha, chorizo, guanciale, száraz kolbász, saucisson, alkotják nitrit nélküli felvágottaink választékát, amelyet Laissacban, Aveyronban készítünk. COTE2BOEUF a Popines feltalálója is: vékonyra szeletelt felvágott egy 100%-ban újrahasznosítható és visszaváltható üvegben. Vákuum alatt 3 hónapig eltartható szobahőmérsékleten. 3 méretben elérhető (Popine, Marmite, Chaudron), télen kíséri a raclette-t és a szép időszakban a felvágott tálakat.
Portfólió (29)
Franciaország, Sarrola-Carcopino
... tiszteletben tartásával. A vállalat a termékek gyártásában, csomagolásában és szállításában is dolgozik. A Salaisons Joseph Pantaloni vállalat gondoskodik áruja minőségéről, és garantálja a legjobb szállítási körülményeket. A szállítmányok Franciaországba és Európába történnek közúti vagy tengeri szállítással. Az Ajaccio közelében található Szépség Szigetének húsáru beszállítója, a Salaisons Joseph...
Portfólió (8)
Franciaország, Carpentras
1985 óta a kézműves, egyedi kolbászok gyártására specializálódtunk, legyenek azok kicsi vagy nagy kaliberűek. Büszkék vagyunk arra, hogy 100%-ban helyi és francia minőségű termékeket kínálunk, amelyek világszerte elismertek és 2018-ban, valamint 2023-ban díjakat nyertek. A Mont Ventoux lábánál, Carpentrasban található üzemünkben a hagyományt és a kiválóságot ötvözzük, hogy a legjobb kolbászokat...
Portfólió (16)
Franciaország, Marseille
A SOMEXPORT 1994-ben alakult. Beszállítunk vásárlási központoknak, ellátóknak, de elsősorban Afrikának, a Karib-térségnek, az Indiai-óceán és Csendes-óceán ügyfeleinek, valamint a Közel-Keletnek. Száraz, friss és fagyasztott termékek import-exportjával foglalkozunk, több mint 300 francia és európai beszállítóval dolgozunk együtt. Az alábbi élelmiszeripari termékekre specializálódtunk...
Franciaország, Rabastens De Bigorre
Hát ház, finom élelmiszerek, GMS, nagykereskedők? Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. Több mint egy évszázados tapasztalattal és egyedi szakértelemmel a Conserverie du Sud kiemelkedik mint az első sertéshús alapú terrinák gyártója, és az egyetlen, amelynek hatása nemzeti és nemzetközi szinten is érezhető. A Conserverie du Sud helyi szövetséget kötött, és egy neves helyi beszállítótól szerzi...
Portfólió (27)
Franciaország, Carquefou
...A Quillard ház tehetséggel és őszinteséggel készít "házi" termékeket, amelyek megfelelnek az új elvárásoknak: hagyomány, mesterségbeli tudás és autentikusság. Minden termékcsalád kizárólag a követelményeknek megfelelően kiválasztott nyersanyagokból készül, hagyományos folyamatok szerint. A felvágottak: * Sonka: Régi módszerrel készült Vendée sonka IGP, régi módszerrel füstölt nyers sonka * Régi...
Franciaország, Rungis
... kínálni export baromfi és hús központunkon keresztül, hogy biztosítsuk az ellátást, amelyet mi biztosítunk, hogy kiszolgáljuk az élelmiszeripar szakembereit, éttermeket, henteseket, húsboltokat, catering szolgáltatókat, valamint vállalati és közösségi étkeztetést. Teljes választékunk van standard baromfiból, halal baromfiból és halal termékekből, az Ön igényeihez igazított csomagolással és a nagy mennyiségek kezelésének lehetőségével. A COURTIN HERVOUET Galíciai hús nagykereskedője Rungisban. Kapcsolat: 01 41 73 09 80 vagy e-mail: contact@courtinhervouet.com.
Portfólió (62)
Franciaország, Aix En Provence
A CAS’AIACCINA, amely a húsipari kereskedelmi ágazatból származik és tapasztalattal rendelkezik a húsfeldolgozó termékek gyártásában, 2015 óta a szakma referenciájává vált. Aix-en-Provence-ban található cégünk egy stratégiai csomópontban helyezkedik el, amely a nemzeti tranzit útvonalak kereszteződése a Korzika és a szárazföld között. Mindig reagálunk és figyelünk ügyfeleink igényeire, hogy...
Franciaország, Saint-André-Le-Puy
...Egy termékcsalád, amely a hegyi húsáruk legpontosabb hagyományait követi. A legjobb húsrészekből készült Grande Tradition termékcsaládunk a Batistou mesterségbeli tudásának esszenciája. A SONKÁK Sonkáink kizárólag szigorúan válogatott francia sertésekből készülnek, és a kerek vágású, úgynevezett "Parma" stílusra építenek. Mérsékelten sózottak és kézzel dörzsölt sóval, majd lassan szárítják...
Portfólió (2)
Franciaország, Ascain
Alandaluzza.fr egy halal nagykereskedés, amely prémium kézműves halal felvágottakat kínál Andalúziából a vendéglátóipari szakembereknek: szállodák, éttermek, pizzériák, catering szolgáltatók, halal hentesboltok, halal delikát üzletek... Halal felvágottaink nagykereskedelmi kínálata a következőkből áll: - halal marha- és báránykolbász - halal marha- és báránychorizo - halal marhakolbász (fuet...
Portfólió (4)
Franciaország, Auros
... generációs tenyésztők, hentesek és felvágott árusok leszármazottai vagyunk, és mindig is támogattuk a helyi és kézműves tudást. A MAISON VOISINE-nél két helyszínünk van, amelyek egy családi együttműködésből származnak: egy gyártás PAU-ban Frédéric Lacoste, Mester Kézműves Hentes és Catering szakember irányításával, valamint egy termékválasztó, hűtött tároló és rendelés előkészítő helyszín AUROS-ban...
Portfólió (31)
Franciaország, Beaumont De Lomagne
...a hagyományok és a dél-francia gasztronómia tudásának tiszteletben tartásával készítjük. Színezék és tartósítószer nélkül, minden termékünket az Auch-i úton található műhelyünkben készítjük, Beaumont de Lomagne-ban, a GERS és TARN & GARONNE között.
Franciaország, Wissous Cedex
A VARACHAUX vállalatot 1968-ban alapították. Ez egy kis- és középvállalkozás, amely húsalapú élelmiszer- köztes termékekre (PAI) specializálódott. Francia és európai vágóhidakból és feldolgozó üzemekből szerezzük be az alapanyagokat, és termékeinket a készételek ipara és a közétkeztetés számára értékesítjük. Tevékenységünk nyers és főtt hús alapú termékek ipari előkészítése az élelmiszeripar...
Franciaország, Nantes
... (gyümölcsök és zöldségek, élelmiszerek), halak. A BERJAC cég a CADEGAU családi csoporthoz tartozik: BtoB tevékenység friss termékekkel (húsok és halak) Nantes-ban (Berjac), Rennes-ben (TG Viandes és Marée) és Saumur-ban (Savia).
Franciaország, Luc La Primaube
...A BOUSQUET vállalat a hús minőségi vágására, feldolgozására és forgalmazására specializálódott a RHF/BCT számára. Marhahúst, sertéshúst, bárányhúst, juhhúst és borjút kínál. A minőség garanciájaként a vállalat 2010 óta rendelkezik az BIO és Label Rouge hús forgalmazására vonatkozó engedélyekkel.
Franciaország, Rungis Cedex
... teszi, hogy termékeink minden kontinensen jelen legyenek. Ez a környezet az évek során lehetővé tette számunkra, hogy szilárd hírnevet építsünk ki, mind a forgalmazott termékek minősége, mind a szolgáltatásaink hatékonysága terén. Friss termékek forgalmazására specializálódtunk, így képesek vagyunk válaszolni a sajtfelhasználó vagy friss termékek forgalmazója iránti igényeire, de más termékekre is, mint például a tejtermékek nagykereskedője és az élelmiszer-nagykereskedő iránti specifikus igények, a friss és száraz termékeink széles választékának köszönhetően.
Franciaország, Fonsorbes
...A SA SEIGNEURIE & FILS vállalatot 1970-ben alapította Louis Seigneurie, és kezdetben Toulouse-ban működött. Ez a kereskedelmi alap egy hentesáru-gyártó műhellyé fejlődött a négy fiú folyamatos érkezésének következtében. A tevékenység a hentesáru, készételek, szárazáruk nagy- és kiskereskedelmére terjed ki... 1995-ben a cég Fonsorbesbe költözik egy 1500 m2-es új telephelyre, és megszerzi az európai normáknak megfelelő engedélyt. Így egyre növekvő keresletnek tud megfelelni. 2012 márciusában megnyílik a termelési helyszínen egy 200 m2-es bolt, amely a MAGÁNVEVŐK számára készült.
Franciaország, Aurillac Cedex
... szárítása és érlelése 7 hónapig tart. A kolbászok és a szárazkolbászok a régi hagyományok szerint készülnek, ugyanazzal a tudással. A Maison a modern technikákat ötvözi a régi mesterséggel, hogy kivételes termékeket állítson elő.
Franciaország, Pamiers
A vállalat 1984-ben alakult, amikor megvásárolt egy kis helyi húsüzemet Ariège-ben. Sok éven át a Commenges család minőségi húsáruk értékesítésével foglalkozott. A 2000-es évek elején, a új évezred beköszöntével, hosszú tapasztalatunkra támaszkodva a sertéshús feldolgozás terén úgy döntöttünk, hogy mi is gyártók leszünk. Így született meg a Commenges húsüzem. Ma már a harmadik generációs hentes...
Franciaország, Villefranche De Rouergue
1962-es alapítása óta a SACOR vállalat a Franciaország délnyugati részének száraz húsáruira specializálódott. A SACOR hagyományos és regionális receptek alapján készült élelmiszereket kínál. A cég száraz kolbászt, száraz szalámit, felvágott tálakat, chorizót, száraz sonkát, coppát, pancettát, szalámit, füstölt hasaaljat stb. kínál. A vállalat elkötelezett a transzparencia és az íz kiválósága mellett.
Franciaország, LA ROCHETTE
... Savoie-i sonkáinkat Haute Savoie-ban készítjük, és lassan szárítjuk a hegyekben, majd a savoyai műhelyeinkben szeleteljük. A Diot de Savoie, a hagyományos savoyai főzésre szánt kolbász piacvezetői vagyunk, és olyan ipari eszközökkel rendelkezünk, amelyek tökéletesen alkalmasak a Diotok gyártására, tiszteletben tartva a kézműves tudást, miközben biztosítják az egészségügyi biztonságot és vonzó...
Portfólió (1)
Franciaország, Les Mées
...A Midi Charcuterie Társaság, amely a Gil Traiteur márkán keresztül van forgalmazva, egy élelmiszeripari vállalat, amely a mediterrán konyhára specializálódott. Elhagyva a hagyományos felvágottakat, a cég a "Provence ízei" gyártására specializálódott, mint például a pácolt zöldségek és gombák, a "Gil Traiteur" pácolt specialitásai, az olajban pácolt tengeri termékek, a kenhetők (a mi "Taillas"-unk) és a kulináris segédletek.
Franciaország, Saint-Lizier
...ANDRE CAZAUX CHARCUTIER Lorp sentaraille-ban a tudásának gazdagságából merít, és számos éve következetesen, a "Terroir" hagyományainak legteljesebb tiszteletben tartásával készít minőségi húskészítményeket. A vállalat a prémium termékekre összpontosít, mint például: a száraz sonkák, a kolbászok, a friss húskészítmények stb....
Franciaország, Lacaune
Az 1956-ban alapított OBERTI cég a húskészítmények és szalámik szakértője. 60 éves tapasztalattal rendelkezik, az OBERTI ötvözi a tudást, a régi recepteket és a modern berendezéseket. A húskészítmények és szalámik előállításához használt húsok minőségi helyi húsok. A vállalat így kolbászt, coppát, szalonnát, sózott és szárított sonkákat stb. gyárt és kínál.
Franciaország, Sceaux Sur Huisne
1966 óta a Bahier cég elismert szereplője a húskészítmények piacának. Az első számú francia cég a fehér és fekete puding piacán, valamint a második a rillettek piacán. Folyamatos innovációval a Bahier ma 5 termékcsaládot kínál: Pudingok, Rillettek, Disznóhúsok, Belsőségek és Szárnyas termékek. Francia rillette gyártó.
Franciaország, Amancy
Maison Alpin La Salaison családi Maison Alpin több mint 30 éve gyárt és forgalmaz helyi savoyai termékeket Amancyban, Haute-Savoie-ban. Online értékesítés: kézműves, hagyományos füstölt felvágottak, száraz kolbászok, virslik, diots, száraz sonkák és prémium minőségű sertéshús. A Maison Alpin-nál azt szeretnénk, hogy egy falatban felfedezhesse a savoyai lélek igazi ízét. Semmi több, semmi kevesebb...
...folyamatosan fejlődő helyszínen készült főtt specialitások, ahol 2006 óta IFS eljárást alkalmazunk, és 2007-ben ISO 8 szabványnak megfelelő szeletelő helyiséget avattunk. A kutatás és az innováció a termékek, a folyamatok, a csomagolás és a csomagolási megoldások fejlesztésének fő irányvonalai számunkra. Ez a politika az utóbbi években lehetővé tette számunkra, hogy elnyerjük az INNOVÁCIÓS DÍJAT a SIAL 2004-en, a SAVEURS DE L’ANNEE 2006 elismerést, valamint a SAUCICREOR 2007 kitüntetést. Piros címkés dijoni felvágottak. PERSILLÉ JAMBON PIROS CÍMKÉVEL.
Franciaország, Castres
A CHARCUTERIE ANTOINE egy 1963-ban alapított vállalat, amely Castres-ben található, a Tarn (81) megyében. Tapasztalatuknak és szaktudásuknak köszönhetően a CHARCUTERIE ANTOINE mindig is a hagyományos húskészítmények gyártására összpontosított. A CHARCUTERIE ANTOINE képes mindenféle húskészítmény előállítására; a kolbászoktól kezdve a sózott termékeken át a vágott termékekig, a főtt termékekig, sőt, néhány konzervig is.
Franciaország, Le Rouget
A Rougetben, a Cantalban található MAS cég a közép-franciaországi hagyományos húskészítmények, szalámik és konzervtermékek szakértője. A vállalat egyszerű és autentikus receptúrájú termékeket kínál. Például egy 24 hónapig érlelt száraz sonkát a Rouget-i szárítójában, valamint kézzel készített tiszta sertéspástétomot. A MAS Ház híres termékeinek minőségéről és autentikusságáról.
Franciaország, Parlan
A Laborie Ház 1932-ben alakult, és az Auvergne-i húskészítményekre specializálódott. A Laborie termékek kézműves módon készülnek, autentikusak és ízletesek. A húsok francia eredetűek, és több Laborie termék díjat nyert. A Ház széles választékot kínál a hagyományos húskészítményekből, beleértve: Auvergne-i száraz sonkákat, száraz kolbászokat, száraz virsliket, hasaalját, üvegeket, konzervtermékeket, ajándékcsomagokat stb.

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play