...Az ananász "Cayenne Lisse" szövetsége Togo fennsíkjairól Madagaszkár prémium vaníliájával
Összetevők: Francia bio fehér rum, amelyet régi konyakfákban érleltek, bio méltányos Cayenne ananász Togo-ból, Madagaszkár prémium bio vanília és bio méltányos nádcukor
Súly: 1.2 kg
Méretek: 10 × 10 × 19 cm
Alkoholtartalom: 34,5°
Áztatás: 2-3 hónap üveg újrahasznosított edényekben
Megjelenés: Intenzív sárga szín...
...A TANKOJM sorozat 360°-os forgó fúvókás mosófeje a legújabb generációs hatékony és erőteljes tisztítók közé tartozik. Ez a sorozat minden ipari igényének megfelel, intenzív tisztító hatással és erőteljes eltömődés-mentesítéssel.
- Hatékony tisztítás garantálva
- Tartósság és hosszú élettartam
- Gazdaságos tisztítás
- Megnövelt hatótávolság
- Nagyon magas tisztítási sebesség
- Könnyen...
... tárolásához helyezze légmentesen záródó edénybe a hűtőszekrény gyümölcs- és zöldségrekeszébe. Hagyja néhány percig szobahőmérsékleten, hogy visszanyerje aromás és vizuális tulajdonságait.
Megjelenés: A hüvelyek zsírosak, olajosak, fényesek és rugalmasak.
Illat és íz: Csokoládés, intenzív és gyümölcsös vanília.
Felhasználás: Áztatás, Tejszín, Pékáru, Fagylalt, Joghurt, Csokoládé, Sós és édes receptek.
...Talajok:
Limono-Calcaire
Aranyérmes Gilbert és Gaillard által
Borászat:
Szőlőszüret, hosszú áztatás inox tartályban, majd francia tölgyfahordókban érlelés.
Fényes, gránátvörös szín
Intenzív és gazdag illat, pörkölt, vaníliás és
édesgyökér aromák, érett gyümölcsökkel
mint a szilva.
Ízben a tanninok selymesek és jól
összeértek.
Szőlőfajta: 100% Cabernet Sauvignon
Talajok: Limono-Calcaire...
...Borászat: rövid áztatás 7 napig, hagyományos tartályban érlelve
Étel-ital párosítás: egyszerű ételekhez, mint a grillezett húsok, fehér húsok, felvágottak, aperitif tálak
Szem: intenzív és ragyogó szín
Illat: piros gyümölcsök jegyei
Íz: szép frissesség
A borász szava: könnyen iható, ízletes, bistronómiai bor
A borász tanácsa: kissé hűtve is fogyasztható
Alkoholtartalom: 13,5%
Életkor: 1-4 év...
...-VINS":"BOR ÉS ÉTEL PÁROSÍTÁS","Elle est vinifiée à température régulée et après une cuvaison de 20 jours avec des pigeages réguliers, elle est entonnée en barriques neuves de chêne français pour un élevage de 8 à 12 mois.":"Szabályozott hőmérsékleten erjesztik, és 20 napos áztatás után, rendszeres borogatásokkal, francia új tölgyfahordókba töltik, ahol 8-12 hónapig érlelődik.","Degré Alcool...
...A tendinitis, izomláz, görcsök és ízületi fájdalmak megelőzése érdekében a Tendinolys segít a szervezetnek csökkenteni ezeket a kellemetlenségeket, amelyek intenzív izomterhelés során jelentkezhetnek.
Bio, friss (nem fagyasztott) növényi kivonat és rügyek.
A gyűjtési helyszínen történő áztatás (Franciaország eredete)
50 ml-es üvegpalack...
...Hachette Útmutató 2020
SZÜRET ÉVE: 2017
SZŐLŐFÉLE: Cabernet franc.
TERROIR: Ostra marnák agyagos-mészkő talajon.
BORÁSZAT ÉS ÉRLELÉS: A szőlőt nagyon szép érettségben szüretelték, 100%-ban lefejtették. 1 hónapos áztatás a színkivonás és a komplex struktúra elősegítése érdekében. 12 hónapos tölgyfahordós érlelés.
APPELLÁCIÓ: AOP Anjou Villages Brissac.
KOSTOLÁSI MEGJEGYZÉSEK: Intenzív vörös...
...Szín: Piros
Évjárat: 2019
AOP Coteaux Varois en Provence
Szőlőfajták: Syrah 90%, Grenache 10%
Alkoholtartalom: 14.0% vol.
BORÁSZAT:
Mértékletes szőlőtermesztés
Hideg előerjedés, Erjedés 20-25°C-on, Két hétig tartó áztatás, finom seprőn érlelés
KOSTOLÁSI MEGJEGYZÉS
Az illat intenzív fekete gyümölcsöket, fekete ribizlit és szeder aromákat, enyhén vaníliás jegyekkel fejez ki. Ezután fűszeres és...