Franciaország, Val De Cognac
...Az ananász "Cayenne Lisse" szövetsége Togo fennsíkjairól Madagaszkár prémium vaníliájával Összetevők: Francia bio fehér rum, amelyet régi konyakfákban érleltek, bio méltányos Cayenne ananász Togo-ból, Madagaszkár prémium bio vanília és bio méltányos nádcukor Súly: 1.2 kg Méretek: 10 × 10 × 19 cm Alkoholtartalom: 34,5° Áztatás: 2-3 hónap üveg újrahasznosított edényekben Megjelenés: Intenzív sárga szín...
Portfólió (29)
Törökország, Çorum
A 2000-ben alapított Makenas Grain Milling Technology, Törökországból származó kulcsrakész liszt-, búza-, kukorica- és acélsiló üzemek malomgépeinek gyártója. 28.000 m2 területtel rendelkezünk (10.000 m2 fedett és 18.000 m2 nyitott terület), dinamikus és növekvő cég vagyunk. Széles termékportfólióval rendelkezünk: •Gabonaelválasztók, •Vízszintes őrlők •Száraz kőőrölők, •Nedvesség eltávolító gépek ...
Portfólió (100)
Olaszország, Trepuzzi
...A Gin MÁGICO egy gin, amelyet Olaszországban készít és palackoz PEDRO FERREIRA. -a látvány számára színe intenzív kéktől liláig változik, napfény hatására is csillogó -illatra száraz aromák érezhetők friss utalásokkal -ízre gyümölcsös ELKÉSZÍTÉS 24 órás áztatás után a hagyományos lepárlókban háromszoros lepárlás következik be minden botanikai összetevő, köztük a borókabogyó, a koriander, a narancshéj és a Clitoria Ternatea virág felhasználásával. Az egész palackozási folyamat kézzel történik.
Portfólió (89)
Franciaország, Vannes Cedex
...A TANKOJM sorozat 360°-os forgó fúvókás mosófeje a legújabb generációs hatékony és erőteljes tisztítók közé tartozik. Ez a sorozat minden ipari igényének megfelel, intenzív tisztító hatással és erőteljes eltömődés-mentesítéssel. - Hatékony tisztítás garantálva - Tartósság és hosszú élettartam - Gazdaságos tisztítás - Megnövelt hatótávolság - Nagyon magas tisztítási sebesség - Könnyen...
Portfólió (48)
Spanyolország, Almeria
... Szőlőfajták: Chardonnay és Garnacha Kóstolási jegyzet: Vonzó kék szín, tiszta és fényes. Intenzív mediterrán gyümölcsaromák. Gyümölcsös érzés, bőséges és finom buborékok, frissek és pezsgők. Gyártás: 4 órás áztatás a teljes aromák megőrzése érdekében. Nyomás alatt. Fermentálás 12ºC-on rozsdamentes acél tartályokban. Később az összes mustot, amelyből áll, megkóstolják és összeszerelik homogenizálás céljából. A második fermentáció egy izobár tartályban zajlik, hogy megőrizzük a buborékokat, végül palackozásra kerül.
Portfólió (2)
Franciaország, Paris
... tárolásához helyezze légmentesen záródó edénybe a hűtőszekrény gyümölcs- és zöldségrekeszébe. Hagyja néhány percig szobahőmérsékleten, hogy visszanyerje aromás és vizuális tulajdonságait. Megjelenés: A hüvelyek zsírosak, olajosak, fényesek és rugalmasak. Illat és íz: Csokoládés, intenzív és gyümölcsös vanília. Felhasználás: Áztatás, Tejszín, Pékáru, Fagylalt, Joghurt, Csokoládé, Sós és édes receptek.
Portfólió (8)
Franciaország, Banyuls Dels Aspres
...Talajok: Limono-Calcaire Aranyérmes Gilbert és Gaillard által Borászat: Szőlőszüret, hosszú áztatás inox tartályban, majd francia tölgyfahordókban érlelés. Fényes, gránátvörös szín Intenzív és gazdag illat, pörkölt, vaníliás és édesgyökér aromák, érett gyümölcsökkel mint a szilva. Ízben a tanninok selymesek és jól összeértek. Szőlőfajta: 100% Cabernet Sauvignon Talajok: Limono-Calcaire...
Portfólió (8)
Franciaország, Auxerre
...Borászat: rövid áztatás 7 napig, hagyományos tartályban érlelve Étel-ital párosítás: egyszerű ételekhez, mint a grillezett húsok, fehér húsok, felvágottak, aperitif tálak Szem: intenzív és ragyogó szín Illat: piros gyümölcsök jegyei Íz: szép frissesség A borász szava: könnyen iható, ízletes, bistronómiai bor A borász tanácsa: kissé hűtve is fogyasztható Alkoholtartalom: 13,5% Életkor: 1-4 év...
Portfólió (190)
Franciaország, Roubia
...-VINS":"BOR ÉS ÉTEL PÁROSÍTÁS","Elle est vinifiée à température régulée et après une cuvaison de 20 jours avec des pigeages réguliers, elle est entonnée en barriques neuves de chêne français pour un élevage de 8 à 12 mois.":"Szabályozott hőmérsékleten erjesztik, és 20 napos áztatás után, rendszeres borogatásokkal, francia új tölgyfahordókba töltik, ahol 8-12 hónapig érlelődik.","Degré Alcool...
Portfólió (28)
Spanyolország, Murcia
...Egyedi recept eredménye, amely kiváló minőségű fehérborra épül. A finom és elegáns áztatás aromás gyógynövényekkel, mint például a közönséges üröm, a krétai dittany és a kina, egyedülálló illatot kölcsönöz neki. Rubinvörös vermut téglás árnyalatokkal. Édes, ragyogó, intenzív és friss oregano, menta és karamell aromával. Méret: 25L, 2L, 5L, 6cl, 75cl...
Portfólió (178)
Franciaország, Lardier Valença
...A tendinitis, izomláz, görcsök és ízületi fájdalmak megelőzése érdekében a Tendinolys segít a szervezetnek csökkenteni ezeket a kellemetlenségeket, amelyek intenzív izomterhelés során jelentkezhetnek. Bio, friss (nem fagyasztott) növényi kivonat és rügyek. A gyűjtési helyszínen történő áztatás (Franciaország eredete) 50 ml-es üvegpalack...
Portfólió (311)
Franciaország, Brissac Loire Aubance
...Hachette Útmutató 2020 SZÜRET ÉVE: 2017 SZŐLŐFÉLE: Cabernet franc. TERROIR: Ostra marnák agyagos-mészkő talajon. BORÁSZAT ÉS ÉRLELÉS: A szőlőt nagyon szép érettségben szüretelték, 100%-ban lefejtették. 1 hónapos áztatás a színkivonás és a komplex struktúra elősegítése érdekében. 12 hónapos tölgyfahordós érlelés. APPELLÁCIÓ: AOP Anjou Villages Brissac. KOSTOLÁSI MEGJEGYZÉSEK: Intenzív vörös...
Portfólió (12)
Franciaország, Brue Auriac
...Szín: Piros Évjárat: 2019 AOP Coteaux Varois en Provence Szőlőfajták: Syrah 90%, Grenache 10% Alkoholtartalom: 14.0% vol. BORÁSZAT: Mértékletes szőlőtermesztés Hideg előerjedés, Erjedés 20-25°C-on, Két hétig tartó áztatás, finom seprőn érlelés KOSTOLÁSI MEGJEGYZÉS Az illat intenzív fekete gyümölcsöket, fekete ribizlit és szeder aromákat, enyhén vaníliás jegyekkel fejez ki. Ezután fűszeres és...
Portfólió (7)
Németország, Kirchheim
...Intenzív, gyümölcsös, savszegény fehérbor a Piwi Cabernet blanc-ból Leírás: Intenzív, gyümölcsös, savszegény · új, fehér szőlőfajta a Cabernet családból. Aranyérmet nyert a 2021-es Nemzetközi PIWI Borversenyen. Ételajánlás: Sütőben grillezett óriás garnélarák olívaolajjal, friss petrezselyemmel készült tálspitz zöld szósszal. Füstölt pisztráng vagy pisztráng Müllerin módra. Zöldséges quiche. Borászat: 24 órás héjon áztatás, kíméletes préselés, spontán erjesztés tölgyfahordóban, 12 hónapig seprőn érlelve, biológiai savbontás, csak egy szűréssel palackozva.
Portfólió (9)
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre