1835-ben alapították a Domaine de la Flaguerie-t, egy családi vállalkozást, amely az almaborhoz szükséges alma termesztésére és feldolgozására specializálódott. A természet iránti szeretetből a domaine 1998-ban átvette az Ökológiai Gazdálkodás értékeit.
A Domaine almalé, IGP Normandie almabor és körtebor, Pommeau de Normandie AOC, AOC calvados, párlatok és egyéb kiváló minőségű biológiai aperiti...
...A Dió Aperitif a mi régióinkban az aperitif, amelyet minden gazdaasszony saját fogyasztására készített. Az alkoholtartalmú folyadékban áztatva, majd likőrborral keverve olyan illatot ad, amely a régi Portóra emlékeztet. A régi receptek nagyon édesek és rusztikusak voltak, tanninos vörösbor felhasználásával. A lágyabb likőrbor finomítja az aperitift. Kiválóan illik fél dinnye mellé. Az Esquillot...
...A Basilico Elixirum Aperitivum likőr, ahogy a neve is sugallja, bazilika alapú likőr. Pontosabban, szárított bazilikát maceráltak alkoholban, majd citromlevet adtak hozzá, hogy egy bizonyos egyensúlyt hozzanak létre.
...Preselt üveg.
Autentikus bistro üveg, a Déguster 2 cl-es poharak retro dizájnjukkal ellenállóak (vastag alj), ideálisak egy likőr vagy digestif élvezetéhez. Kis méretük lehetővé teszi az aromák koncentrálását, így élvezheti az illatokat.
A termék magassága: 68 mm
A termék átmérője: 40 mm
Űrtartalom: 2 cl
A csomag súlya: 320 g
Szín: Átlátszó...
...Ez a könnyű aperitif vagy digestif sagarno pálinkából, almalevélt koncentrátumból és zöldalma aromából készült.
A LEGFONTOSABB PONTOK
Jellemzők
Sagarno pálinka és zöldalma szirup keveréke. 18% alkoholtartalom. Alacsony cukortartalmú likőr.
Csomagolás
50 cl-es üveg, viaszolt dugó
A pincemester véleménye
Fogyassza jól lehűtve... A pálinka határozott íze zöldalma savanykás érzésével folytatódik...
... friss citrusfélékre és rózsára épül. Egy szívhez közel álló palack, amely elvarázsolja aperitifjeit!
A ház: 2020-ban indult, és egy kis családi lepárlóban készül Torinó közelében, Olaszországban. Az Italicus egy aperitif, amely divatba hozza a rosoliot, egy nagyon illatos olasz desztillátumot citrus- és virágjegyekkel. Minden összetevő helyi: a cédrát Szicíliából, a bergamottot Kalábrából származik, míg a levendula, a gentian és a sárga rózsa kiegészítik az egészet.
Típus: Likőr
Űrtartalom: 75cl
Alkoholtartalom: 20%...
...koktélokban vagy szénsavas vízzel hígítva tálalva.
UME LIKŐR (UMESHU)
Hozzávalók: alkohol, shochu (rizslikőr), umé szirup (Prunus mume), cukor.
15% vol. 720ml
Nyitás után hűvös, száraz helyen tárolandó, és gyorsan el kell fogyasztani. Az esetleges üledékek nem befolyásolják a termék minőségét. Az alkoholfogyasztás veszélyes lehet az egészségre, fogyassza mértékkel.