1835-ben alapították a Domaine de la Flaguerie-t, egy családi vállalkozást, amely az almaborhoz szükséges alma termesztésére és feldolgozására specializálódott. A természet iránti szeretetből a domaine 1998-ban átvette az Ökológiai Gazdálkodás értékeit.
A Domaine almalé, IGP Normandie almabor és körtebor, Pommeau de Normandie AOC, AOC calvados, párlatok és egyéb kiváló minőségű biológiai aperiti...
...A Dió Aperitif a mi régióinkban az aperitif, amelyet minden gazdaasszony saját fogyasztására készített. Az alkoholtartalmú folyadékban áztatva, majd likőrborral keverve olyan illatot ad, amely a régi Portóra emlékeztet. A régi receptek nagyon édesek és rusztikusak voltak, tanninos vörösbor felhasználásával. A lágyabb likőrbor finomítja az aperitift. Kiválóan illik fél dinnye mellé. Az Esquillot...
...A Basilico Elixirum Aperitivum likőr, ahogy a neve is sugallja, bazilika alapú likőr. Pontosabban, szárított bazilikát maceráltak alkoholban, majd citromlevet adtak hozzá, hogy egy bizonyos egyensúlyt hozzanak létre.
...A Cynar egy articsókából készült keserédes likőr, amely sokoldalúságáról és jellegzetes ízéről ismert; ízét 13 gyógynövény és növény infúziója gazdagítja. Az ital neve a Cynar Scolymus-ból származik, amely az articsóka botanikai neve, mivel az articsóka levelei adják a jellegzetes ízt.
Térfogat: 700ml...
...Preselt üveg.
Autentikus bistro üveg, a Déguster 2 cl-es poharak retro dizájnjukkal ellenállóak (vastag alj), ideálisak egy likőr vagy digestif élvezetéhez. Kis méretük lehetővé teszi az aromák koncentrálását, így élvezheti az illatokat.
A termék magassága: 68 mm
A termék átmérője: 40 mm
Űrtartalom: 2 cl
A csomag súlya: 320 g
Szín: Átlátszó...
...Ez a könnyű aperitif vagy digestif sagarno pálinkából, almalevélt koncentrátumból és zöldalma aromából készült.
A LEGFONTOSABB PONTOK
Jellemzők
Sagarno pálinka és zöldalma szirup keveréke. 18% alkoholtartalom. Alacsony cukortartalmú likőr.
Csomagolás
50 cl-es üveg, viaszolt dugó
A pincemester véleménye
Fogyassza jól lehűtve... A pálinka határozott íze zöldalma savanykás érzésével folytatódik...
... friss citrusfélékre és rózsára épül. Egy szívhez közel álló palack, amely elvarázsolja aperitifjeit!
A ház: 2020-ban indult, és egy kis családi lepárlóban készül Torinó közelében, Olaszországban. Az Italicus egy aperitif, amely divatba hozza a rosoliot, egy nagyon illatos olasz desztillátumot citrus- és virágjegyekkel. Minden összetevő helyi: a cédrát Szicíliából, a bergamottot Kalábrából származik, míg a levendula, a gentian és a sárga rózsa kiegészítik az egészet.
Típus: Likőr
Űrtartalom: 75cl
Alkoholtartalom: 20%...
...koktélokban vagy szénsavas vízzel hígítva tálalva.
UME LIKŐR (UMESHU)
Hozzávalók: alkohol, shochu (rizslikőr), umé szirup (Prunus mume), cukor.
15% vol. 720ml
Nyitás után hűvös, száraz helyen tárolandó, és gyorsan el kell fogyasztani. Az esetleges üledékek nem befolyásolják a termék minőségét. Az alkoholfogyasztás veszélyes lehet az egészségre, fogyassza mértékkel.
...A Sapiluc a Meuse partján található, a belga Wépion faluban. Hazai és nemzetközi ügyfeleinknek prémium minőségű karácsonyfákat kínálunk. Mezőinkben termesztjük a "Valódi Wépioni Epret". Epreinket nagykereskedelmi forgalomban és Wépion utcáin található árusítóhelyeken értékesítjük. Termékeink között lekvár, likőr és aperitif is szerepel. Mindezek a termékek kézműves gyártásból származnak, és ezekre a kivételes eprekre alapozva készülnek.