Franciaország, Malataverne
... receptekről beszélnénk, itt van egy lista olyan hozzávalókról, amelyek tökéletesen illeszkednek az olívaolajban pácolt szardellafiléhez. Ha van egy receptje, amely főként ezeket az összetevőket használja, akkor biztosan hozzáadhat szardellát, és mindig sikerülni fog. - Zöld vagy fekete olíva - Paradicsom (friss, darabolt, koktélparadicsom...) - Kapribogyó - Grillezett paprika - Cukkini - Burgonya - Mozzarella és feta sajt - Főtt tojás, majonéz vagy omlett - Fokhagymagerezdek.
Portfólió (188)
Franciaország, Gonesse
...pálmaolajban készült zöldségek és hal, választható körettel...
Portfólió (32)
Franciaország, Descartes
... készítjük. Bio füstölt lazac 2004 óta az Ecocert által tanúsítottak vagyunk friss lazacfilére, bio egész füstölt lazacra és szeletelt bio lazacra, valamint kézzel szeletelt egész és szeletelt füstölt lazacra. Skót, ír vagy norvég lazacból készül. Kapros pácolt lazac Ez a lazac lassan pácolódik 0 °C-on, amelyhez finomra vágott kaprot adunk.
Portfólió (1)
Franciaország, Vendin Le Vieil
A Simon-Dutriaux létesítmények Lens közelében, a Pas-de-Calais régióban találhatók, és két vállalat egyesülésének eredménye; a Simon, amelyet 1886-ban alapítottak, kezdetben a pácolt termékekre specializálódott, valamint a Dutriaux, amelyet 1935-ben alapítottak, és amely a halak füstölésére összpontosított. 2008-ban csatlakoztunk a Floridienne csoporthoz. Ez a belga cég ma vezető szerepet tölt be...
Portfólió (1)
Családi vállalkozás 1901 óta, a Fournier Fils cég hagyományos, generációról generációra átörökített kézműves receptek alapján készít füstölt halakat: Füstölt hering (édes filék, hagyományos filék, kipper, bouffis, saurus, olajban és fűszerekkel pácolt filék), füstölt haddock, füstölt lazacfilék, kis szeletek és füstölt lazac darabok, füstölt makréla borssal, füstölt makréla provence-i módra...
Portfólió (1)
Franciaország, Pertuis
...A Saumoneraie Saint Martin-nál, ahol kézműves füstölést végzünk, tiszteletben tartjuk a nagy hagyományokat, hogy a valódi ínyencek számára bemutathassuk az autentikus lazac ízét. Minden lazacot egyedileg kezelünk, frissen (nem fagyasztva) választjuk ki, Guérande „Nature&Progrès” sóval szárazon sózzuk, majd óvatosan hideg füstöléssel füstöljük bükkfával, adalékanyagok és tartósítószerek nélkül. Ezen kívül egy finom választékot is kínálunk füstölt és pácolt lazacokból, köztük pastis édesköménnyel, Bourbon borssal és vodka kaporral.
Franciaország, Quimper
2002 óta a MERALLIANCE a fenntartható fejlődést választotta, amely egy olyan etikán alapul, amely magában foglalja a gazdasági, társadalmi és környezeti szempontokat. Specialitásunk a füstölt és pácolt halak.
Franciaország, Chevilly Larue
Franciaország, Collioure
Franciaország, Gennevilliers
Franciaország, Saint Gilles Croix De Vie
Franciaország, Clohars Carnoët
Franciaország, Roscoff

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play