Magyarország, Budapest
A Caliph Trade egy vezető import- és exportügynökség, amely gyógynövények, fűszerek és illóolajok beszerzésére specializálódott Egyiptomból és a Közel-Keletről. 2008 óta teljes körű szolgáltatásokat nyújtunk, beleértve a vásárlási szerződéseket, a szállítást, a raktározást és a szállítási ütemezést. Termékeink organikus és nem organikus kategóriákba tartoznak, mind megfelelnek az európai piac álta...
Portfólió (55)
Hollandia, Hoogerheide
Üdvözöljük a Landa Seafood-nál, az Ön megbízható tengeri élelmiszer nagykereskedésénél és BtoB exportőrénél 1937 óta. Magas minőségű kagyló- és héjas állatok termékeire specializálódtunk, és széles választékot kínálunk kagylók, fésűkagylók és osztrigák terén, konzerv és fagyasztott formában egyaránt. Elkötelezettek vagyunk a kiválóság iránt, és friss, tápláló tengeri ételeket kínálunk, amelyek meg...
Portfólió (15)
Finnország, Turku
Olaszország, Salerno
...Friss, egy nap alatt feldolgozott és bor ecetben pácolt bacalao. Vegyes olajban csomagolva, 20% extra szűz olívaolaj, 80% napraforgóolaj friss aromákkal, olívabogyóval, kapribogyóval és szárított paradicsommal. Bacalao (Gadus Morhua), (FAO ZONA 27), 80% napraforgóolaj, 20% extra szűz olívaolaj, ecet, antioxidáns, ízfokozó, aroma, só, természetes aromák. A vállalat a nemzeti és európai...
Portfólió (8)
Spanyolország, Murcia
Hiszünk a Spanyolországban készült termékek minőségében, ezért szeretnénk megosztani őket a világ többi részével. Az asztúriaiak büszkék a kecskesajtjukra, a valenciaiak a paellájukra, a riojaiak a borukra, de Spanyolország minden lakója örül, amikor termékeink és receptjeink túllépnek határainkon. Spanyolokként büszkék vagyunk gasztronómiánkra és a földünkön készült termékek sokféleségére. A Go...
Portfólió (178)
Törökország, Kayseri
...MARINÁLT ANCSOVIK: Napraforgóolaj, ecet, csípős paprika szósz és só keverékével ízesítve. Az egyik legklasszikusabb, de legkedveltebb tengeri íz, az ancsovik pácolt formában kerül bemutatásra, egyedi ízét hozva az asztalokra.
Portfólió (5)
Franciaország, Malataverne
... receptekről beszélnénk, itt van egy lista olyan hozzávalókról, amelyek tökéletesen illeszkednek az olívaolajban pácolt szardellafiléhez. Ha van egy receptje, amely főként ezeket az összetevőket használja, akkor biztosan hozzáadhat szardellát, és mindig sikerülni fog. - Zöld vagy fekete olíva - Paradicsom (friss, darabolt, koktélparadicsom...) - Kapribogyó - Grillezett paprika - Cukkini - Burgonya - Mozzarella és feta sajt - Főtt tojás, majonéz vagy omlett - Fokhagymagerezdek.
Portfólió (188)
Spanyolország, Sevilla
"Sea Delight" a "Manuel Claros" márkáján keresztül csak a legjobb alapanyagokat választja ki minden termékéhez. Mi minőségi termelők és kézműves gyártók vagyunk: - Olívaolajban eltett szardellafilék - Friss ecetes szardellák - Szardellák olívabogyóval és banderillákkal - Olívaolajban eltett szardíniák (természetes, paprikás és uborkás tekercsekben) - Gourmet választék (szardellák, szardellák...
Portfólió (3)
Hollandia, Urk
A Visscher Seafood egy világszerte működő friss és fagyasztott halakat szállító cég, amely az Atlanti lazac termelésére specializálódott. Saját farmjainkkal és több létesítménnyel teljes mértékben ellenőrizzük az ellátási láncot a tojástól a tányérig. Természetes észak-atlanti lazac termékeket állítunk elő, és világszerte a legmagasabb minőségű halakkal szolgáljuk ki ügyfeleinket. Választék A leg...
Portfólió (8)
Spanyolország, Santoña (cantabria)
... csomagolás felbontása után olajjal le kell fedni, és 5 napon belül el kell fogyasztani. Halérzékeny személyeknek kerülniük kell a fogyasztását. Szeretettel és tisztelettel bánunk termékeinkkel, és ezt az asztalodon is érezni fogod. Összetevők: 1 konzerv RO-500 kantábriai szardella, 1 üveg Északi tonhal 220 g, 1 üveg kecsege puding 110 g, 1 konzerv olívaolajban eltett világos tonhalhas 111 g és 1 konzerv galíciai pácolt kagyló 112 g. Nettó súly: 50 g Leöntött súly: 28 g...
Portfólió (10)
Spanyolország, Santoña-Cantabria
Az Angelachu Konzervgyár úttörő és vezető szerepet tölt be a hal konzerviparban, valóban kézműves módon készített hal konzervjeivel. Pontosan azért, mert tiszteletben tartja és ápolja az eredeti és hagyományos folyamatokat... Az autentikus kézműves hagyomány összegzi ennek a családi vállalkozásnak a filozófiáját.
Portfólió (14)
Spanyolország, Finestrat
...Pácolt tonhal olívaolajban, napraforgóolajban, paradicsomban vagy vízben sóval. Különböző méretek és minőségek (Skipjack, Yellowfin) Egyéb pácolt haltermékek is elérhetők (makréla, kagyló, szívkagyló, kagylók)...
...Célunk, hogy segítsünk megtisztítani óceánjainkat és egészségesebb környezetet biztosítsunk az állatok számára. Kiváló, dedikált megoldásokat kínálunk, amelyek javítják a különböző tengeri ételek ízét és zamatát, a pácolt kagylóktól kezdve a panírozott halrudacskákig. Széles választékú keverékeket biztosítunk MSC tanúsítvánnyal rendelkező partnereink számára.
Portfólió (19)
Németország, Frankfurt Am Main
... rendszert, amely például húsgombócok, káposztatekercsek, pacal, hal, uborka, gyümölcs öntettel, szószsal, páccal vagy olajjal való átöntésekor mindig ugyanarra a magasságra tölt (függetlenül a felhasználás méretétől). Az adagoló géphez háromféle edény tartozik: 1. Edény folyadékok, például sós lé vagy befőtt ecet adagolásához 2. Edény szószokhoz 3. Edény olaj adagolásához Műszaki adatok: Magasság: 1900 mm Szélesség: 760 mm Hossz a szállítószalagban: 700 mm Teljesítmény: akár 4200 csomag/óra Energiafogyasztás: 0,18 kW Használható üvegek: 0,2-től 0,9 I-ig...
Portfólió (10)
Franciaország, Gonesse
...pálmaolajban készült zöldségek és hal, választható körettel...
Portfólió (32)
Franciaország, Descartes
... készítjük. Bio füstölt lazac 2004 óta az Ecocert által tanúsítottak vagyunk friss lazacfilére, bio egész füstölt lazacra és szeletelt bio lazacra, valamint kézzel szeletelt egész és szeletelt füstölt lazacra. Skót, ír vagy norvég lazacból készül. Kapros pácolt lazac Ez a lazac lassan pácolódik 0 °C-on, amelyhez finomra vágott kaprot adunk.
Portfólió (1)
...halsurferek, kibbeling, halrudak, kagylók, halgolyók, halburgerek. - Természetes haltermékek opciói: Atlanti-óceáni lepényhal, Atlanti-óceáni nyelvhal, Lazac, Atlanti-óceáni laposhal, Tőkehal. - Előre elkészített természetes vagy pácolt haltermékek. Közel harminc éves tapasztalattal a D. Visser Frozen Seafood elkötelezett az kivételes minőség, gyors szolgáltatás és szakszerű tanácsadás mellett...
Portfólió (30)
Olaszország, Masselengo
... fogott vagy tenyésztett, fagyasztott vagy friss, amelyek megfelelnek alapelveinknek: minőség, nyomon követhetőség és fenntarthatóság. Minden gondosan kiválasztott termék - a friss, fagyasztott, nyers, főtt, pácolt vagy füstölt - megfelel szigorú kritériumainknak, hogy a séf mindig olyan tengeri terméket kapjon, amely megfelel az elvárásainak. Figyelünk az igényeidre, segítünk megtalálni a legjobb...
Spanyolország, Albalate Del Arzobispo
A Salazoneras Aragonesas S.L. egy családi vállalkozás, amely a haltermékek széles választékának kézműves előállítására specializálódott, mint például szardellák, sózott halak, pácolt szardíniák, savanyúsággal kombinált nyársak stb.
Franciaország, Vendin Le Vieil
A Simon-Dutriaux létesítmények Lens közelében, a Pas-de-Calais régióban találhatók, és két vállalat egyesülésének eredménye; a Simon, amelyet 1886-ban alapítottak, kezdetben a pácolt termékekre specializálódott, valamint a Dutriaux, amelyet 1935-ben alapítottak, és amely a halak füstölésére összpontosított. 2008-ban csatlakoztunk a Floridienne csoporthoz. Ez a belga cég ma vezető szerepet tölt be...
Portfólió (1)
Családi vállalkozás 1901 óta, a Fournier Fils cég hagyományos, generációról generációra átörökített kézműves receptek alapján készít füstölt halakat: Füstölt hering (édes filék, hagyományos filék, kipper, bouffis, saurus, olajban és fűszerekkel pácolt filék), füstölt haddock, füstölt lazacfilék, kis szeletek és füstölt lazac darabok, füstölt makréla borssal, füstölt makréla provence-i módra...
Portfólió (1)
Spanyolország, Sevilla
Magas minőségű, tengerből származó gourmet termékek gyártói vagyunk. Specialitásunk a kézzel, csipeszekkel, alacsony sótartalmú, gerinctelen Cantábriai szardellák készítése. Ezen kívül más konzerv vagy fagyasztott gourmet termékeket is előállítunk, mint például a pácolt szardíniák vagy a Carboneras vörös garnélarák carpaccio. Rendelkezünk saját márkával és franchise lehetőségekkel is. Jelen vagyunk a hazai és nemzetközi piacon. További információkért látogasson el a aquisantona.com weboldalra.
Törökország, Istanbul
... nyert a szektorában. A Kemal Balıkçılık összes üzemében a HACCP terv keretein belül folyik a feldolgozás. Ezen kívül a Kemal Balıkçılık bizonyította magas termékminőségét az Európai Közösség jóváhagyási osztályozásának megszerzésével. A Kemal Balıkçılık struktúrája alatt működő 8 üzem különféle tengeri és édesvízi termékeket dolgoz fel. Széles termékválasztékunkban a főbb tételek a következők: friss, kékúszójú tonhal élve, fagyasztott, friss békacomb, pácolt szardella, fagyasztott ezüsthal, fagyasztott süllőfilék, fagyasztott csigahús.
Franciaország, Pertuis
...A Saumoneraie Saint Martin-nál, ahol kézműves füstölést végzünk, tiszteletben tartjuk a nagy hagyományokat, hogy a valódi ínyencek számára bemutathassuk az autentikus lazac ízét. Minden lazacot egyedileg kezelünk, frissen (nem fagyasztva) választjuk ki, Guérande „Nature&Progrès” sóval szárazon sózzuk, majd óvatosan hideg füstöléssel füstöljük bükkfával, adalékanyagok és tartósítószerek nélkül. Ezen kívül egy finom választékot is kínálunk füstölt és pácolt lazacokból, köztük pastis édesköménnyel, Bourbon borssal és vodka kaporral.
Olaszország, Sciacca
... volt a piacon a kivételes innovációs képességéről. A Carlino s.r.l. vállalat olajban eltett szardíniát, olajban eltett szardíniát, szardíniapasztát, sózott szardíniát, sózott szardíniát, pácolt szardíniát és Colaturát gyárt. Az általunk használt hal híres kiváló ízéről, frissességéről és fényéről, amelyet a hűvösség megmunkál, hogy megőrizze a tápláló, minőségi és organoleptikus értékeket a minőségellenőrzési rendszerünk szigorú ellenőrzései szerint.
Románia, Ploiesti
... változatosságra vágyik. A Pastraviorul Impex SRL - a román piacon friss hal beszállítójaként vagyunk ismertek, valamint egy jól szervezett csapatként, amely készen áll a kívánt mennyiségek időben történő szállítására. Alapvetően mindig a beszállító-kiskereskedő közötti jó együttműködésre összpontosítottunk. Büszkék vagyunk a hal értékesítésében szerzett széleskörű tapasztalatunkra, és mindig is arra...
Belgium, Oostende
A friss hal több mint valaha az egészséges alternatíva a Vishandel Luk-nál. Diederik Eggersnél biztosan a megfelelő helyen jár. Hetente többször érkezik hal a zeebrugge-i és Oostende-i halpiacról. A halat helyben filézik, így csontmentesen viheti haza. Minden származékos terméket neves családi vállalkozások szállítanak belföldről és külföldről. A pácolt és füstölt áruk, a tőkehal, a skót lazac és...
Belgium, Kortrijk-Rollegem
A Rollegemben található Traiteur Dubrul halkereskedés heti akciókat kínál. Friss halra vonatkozó akciók és hús- és halétkezési javaslatok egyaránt.
Belgium, Fleurus
...A Vendsyssel egy teljes termék- és előkészítési választékot kínál, amely "kiválóságban készült" füstölt halakból áll. A következő termékeket kínálja a cég: füstölt lazac, pácolt lazac, füstölt és pácolt lazac filék, plancha, pácolt lazac kockák, kecskesajtos lazac korongok, főtt lazac,... Emellett más füstölt halakat is kínál: tonhal, lepényhal, iskolahal és marlin.
Belgium, Wommelgem
A BORIMEX egy olyan vállalat, amely elsősorban a magas színvonalú élelmiszertermékek importjával, exportjával és forgalmazásával foglalkozik. Fagyasztott termékeink között megtalálhatók a ROYAL GREENLAND és a GREENLAND SEAFOOD haltermékei, valamint az ausztrál SUNDOWN napérlelte paradicsom. Friss, ízletes, pácolt heringfalatkáinkért a SKIPPERSILD és a KATTEGAT SEAFOOD kínálatából is hozzánk érdemes fordulni.

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play