Franciaország, Hoerdt
...füstölés, sütés, hűtés, légmentes keverők, vákuumos keverő- és habverők, injektorok, szeletelők, sózás, füstölés, adagolás, hús- és halkeverékek, sütők, gőzölők, füstölők, főzők, emulgeálók levesekhez, szószokhoz, majonézhez, mustárhoz, akasztó rendszerek és hámozók, kolbászok adagoló- és vágórendszerei, formázók, panírozók, főző- és fritőz gépek, fagyasztók, anyagmozgató berendezések, mosogatók, mosóalagút.
Franciaország, Saint-Nolff
...hámozó gépek, automatikus tálcázó vonalak, fix súlyú adagolók automatikus tálcázás nélkül vagy tálcázással, hús- és halizom hámozó rendszerek, kézi vagy automatikus bőrkivágó rendszerek négyzetekhez, mellkasokhoz, hosszú húsokhoz, csonttal vagy anélkül, valamint vízszintes vagy függőleges többpengés szeletelők.
Franciaország, Brive Cedex
A Krill egy francia cég, amely kiváló minőségű fagyasztott marhahúst értékesít professzionális vendéglátóknak, étterem-tulajdonosoknak és forgalmazóknak. Húsfeldolgozó műhelyeinkben csapataink kizárólag tapasztalt hentesekből állnak. Ez a páratlan szakértelem biztosítja számunkra: a hús minőségét, nyomon követhetőségét, biztonságát és az egyedi megrendeléseket. Minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy Önnek minőségi húst biztosítsunk, a legpontosabb szeletekre vágva.
Franciaország, Rungis
... megoldásokat és prémium élelmiszereket is kidolgozott a szakemberek számára. A MASSE ház elsősorban a jó termékek iránti szenvedélyéről ismert, mint például a füstölt lazac, kaviár, hús (malac, csont nélküli malaclapocka, csont nélküli malaccomb, csonttal rendelkező malak váll, csonttal rendelkező malac hátsó láb, valamint belsőségek, mint a borjúvese és borjúmáj, marha / bárány, és egy részletesebb helyi hús- és szárnyas ajánlat, vad, szalámik, gombák és ravioli, rákok, tengeri termékek és csigák, olajok és ecetek, valamint élelmiszer.
Franciaország, Aussillon
... terméket forgalmazni, figyelembe véve a környezetvédelmet is. A hús- és hentesipar folyamatosan változik, és szeretnénk fokozni a támogatásunkat ügyfeleink feldolgozott termékeinek előállításában, képzéseket és digitalizált tartalmakat kínálva számukra. A megrendelések lebonyolításának megkönnyítése szintén egyik másik fontos célunk, és hamarosan lehetőségeink lesznek arra, hogy megoldásokat kínáljunk.
Franciaország, Rignac
... regionális hagyományt a juhászatban, és arra bátorították őket, hogy vegyenek részt a Minőség és Eredet Azonosító Jelei alá tartozó kezdeményezésekben, hogy értékesítsék anyajuh alatt nevelt bárányaikat, amelyek valódi kincsei a szülőföldjüknek. A GREFFEUILLE AVEYRON saját juhhús-feldolgozó létesítményekkel is rendelkezik, amelyek Capdenacban találhatók, Aveyron nyugati részén. A vágóhíd láncától a feldolgozó műhelyig a személyzet különös figyelmet fordít a húsdarabok kezelésére és a hús bemutatására.
Franciaország, Saint-Pierre-Des-Corps Cedex
... téglalap alakú dobozok; snack dobozok; ipari csomagolás; Alpal® papírcsomagolás; galette des rois támasztékok és zsákok; macarons dobozok és csomagok; sütőformák; sütőpapírok; papírok és muszlinok; kenyér- és bagettzsákok; croissant zsákok; vízálló zsákok csirke, hús és hal számára; gyümölcs- és zöldségzsákok; szendvicszsákok; fehér cukrászdai támasztékok és arany cukrászdai támasztékok.
Franciaország, Saint Brieuc
Boucherie Saint Brieuc 48 Avenue Loucheur 22000 Saint Brieuc Catering és Friss Hús Hentesbolt! Nem Intenzív és Felelős Állattenyésztés! Szabadban Etetve és Nevelve! Hibátlan Higiénia! Halal és Kosher!
Franciaország, Epernon
A SEALED AIR több mint 40 éve az egyik vezető védőcsomagoló gyártó. Termékeink a friss hús, baromfi, hal és tengeri termékek, felvágottak, sózott és füstölt termékek, sajt és tejtermékek, gyümölcsök és zöldségek, péksütemények, pizza, tészta, készételek, vendéglátás, folyadékok és folyékony anyagok piacaira készülnek. Csomagolási megoldásaink változatosak: zsugorodó fóliás vákuumcsomagolás...
Franciaország, Lognes
... (VFFS) és mérési megoldásokat kínál a pékség, pizza, tortilla, saláta, gyümölcs, zöldség, hús, sajt, törlőkendő, csokoládé, cukrászati termékek, fagyasztott élelmiszerek és egyéb iparágak számára. Az ILAPAK egyedi flowpack (HFFS) gépek és csomagolási és mérési (VFFS) megoldások tervezésével és gyártásával is foglalkozik. Projektmérnökeink és ipari szakértőink együttműködnek Önnel, hogy megtalálják a...
Franciaország, Beaulieu Sur Sonnette
A SARDIN Jean Philippe vállalat, amely a hentesiparban működik (kecske- és juhhúsok). Székhelye Beaulieu-sur-Sonnette, Franciaország.
Franciaország, Champagney
Üdvözlöm, Hentes szolgáltató vagyok, és az üzletekbe megyek, hogy rendelkezésre bocsássam a szolgáltatásaimat, valamint lehetőséget biztosítsak hentesek rendelkezésre bocsátására. Előnyeink: Kiválasztott hentesek közül lehet választani, hogy támogassák az Ön csapatát, és nagyon jó ügyfélkapcsolataink vannak. Az árunk alacsonyabb, mint a munkaerő-kölcsönző ügynökségeké. Elérhető vagyok a 06/27/46/9...
Franciaország, Clermont-Ferrand
A KM Burgernél a „HÁZIAS ÉS HAGYOMÁNYOS” a vendéglőnk kulcsszavai. Olyan autentikus hamburgereket kínálunk, amelyek 100%-ban házilag készülnek friss, helyi és minőségi alapanyagokból. A KM BURGER-nél nem ismerjük a fagyasztást! Minden felhasznált hozzávaló nyers és a konyhánkban készül. Kezdve a helyi pék által készített kézműves kenyérrel. A hús tekintetében 140 g-os, francia charolais...
Franciaország, Reillanne
A Dufour vállalat hús előállítására specializálódott, legyen szó egész bárányról vagy feldolgozott bárányhúsról, borjúról, sertésről vagy marhahúsról, a vállalat késztermékként vagy fogyasztásra kész állapotban is szállíthat. A DUFOUR Csoport széles választékú, minőségi többféle hústerméket tud biztosítani, az egész állattól a csomagolt termékekig.
Franciaország, Quimper
...A LIMA teljes körű termékpalettát fejleszt és forgalmaz: • Csont/hús szeparátorok – VSM (Mechanikusan Szeparált Hús) • Nagy szemcsés vagy strukturált húsra alkalmas csontozók, alacsony kalciumtartalommal • Idegmentesítők a C/P arány ellenőrzésével. (Minőségi késztermék, alacsony hőmérséklet-emelkedés, előzetes őrlés nélkül, higiénikus, egyszerű és gyors szétszerelés, könnyű és pontos hozambeállítás). Kapacitás  Minimális: 100 kg/h (220 lbs/h) – Maximális: 20 000 kg/h (44 000 lbs/h). Jelenlét az 5 kontinensen a disztribútorhálózatán és szervizközpontjain keresztül.
Franciaország, Poitiers Cedex 9
... lévő termelési helyszínek teljes átalakítását. A CECIA 25 éve specializálódott az élelmiszeripari mérnöki területre. A vállalat tanácsot ad és megoldásokat kínál a folyamatok és az építkezés terén számos alkalmazásra: Hús (vágóhidak, hentesüzletek, vágó- és rendelés-előkészítő műhelyek), tej (tejüzemek, sajtkészítők, szárítás), hal és tengeri termékek (halászati kikötők, feldolgozó és előállító...
Franciaország, Pleucadeuc
A BRITEK ipari gépeket kínál élelmiszerek feldolgozására, főzésére és csomagolására, új és használt egyaránt: pácoló injektorok, automatikus húsdarálók, keverők és dagasztók, vágók, vákuumos tolók, teljes vonalak darált hús tálcás előállításához és természetes béllel készült kolbászokhoz, fagyasztott hús guillotine-ok, elektromos fazekak, gőzfazekak, olajfürdős elektromos fazekak, főzőcellák, füstölés, vákuumos csomagolók, forró víz visszahúzó tartályok, kézi és automatikus klipszelők. A BRITEK világszerte exportál.
Franciaország, Lisses
Az URSCHEL a vágó- és őrlőberendezések tervezésében, gyártásában és értékesítésében a világ vezető szereplője, amely elsősorban az élelmiszeriparnak (gyümölcsök, zöldségek, hús, péksütemények, snackek, sajt, tengeri termékek) készült, de a gyógyszeripar, vegyipar, kozmetikumok (algák őrlése), állateledel, péksütemények újrahasznosítása és hulladék újrahasznosítása számára is. A világ legfontosabb...
Franciaország, Rungis
A di spé ré társaság Rungisban található. Regionális felvágottakat kínálunk, mint például a libamáj, friss termékek, kész saláták, lazac... Mindig is elkötelezettek voltunk a legjobb francia és külföldi termékek felfedezése iránt. A felvágott nagykereskedés 1975-ben alakult, és 1978 óta a Rungisi MIN-en működik. A specialitások főként a regionális felvágottak, a libamáj, a Label Rouge lazac, a fri...
Franciaország, Montreuil Bellay
Önök örömére Roger BODET, mesterszakács, bemutatja tehetségét és tudását egy széles választékú szárazkolbász révén. A természetes bélbe töltött kolbászokat egy érlelő helyiségbe helyezik, ahol fokozatosan elérik az ízek és a jó szárazkolbászra jellemző felületi virágok fejlődéséhez ideális hőmérsékletet. Ez az a szakasz, amikor a legjobban kényeztetik őket, mivel ezután szigorúan időzített lépcsők...
Franciaország, Bastelica
Franciaország, Vouillé
Franciaország, Bressuire
Franciaország, St Michel Sur Orge
Üdvözlöm, Cégünk 1993 óta a nagykereskedelemre specializálódott - Import / export terén: - friss vagy fagyasztott húsipari feldolgozók számára - felvágottak és feldolgozott húsok a specializált nagykereskedőknek Állok rendelkezésére, hogy ezekről a témákról beszélgessünk, Tisztelettel, Stéphane LAFFEACH Társtulajdonos...
Franciaország, Escource
Több mint harminc éve foglalkozunk bélgyártással, széles választékot kínálunk természetes belekből (juhbél, sertésbél, marhabél, lóbel) a húskészítményekhez, valamint merguez fűszereket, chipolata fűszereket, véreshurka fűszereket, professzionális henteskést, Esse kampókat, húsdarálókat, húskeverőket, húspresszőket, vákuumgépeket. Minden termékünk ellenőrzött minőségű.
Franciaország, Verberie
...Argentínában a hús parázson való sütése művészet és hagyomány. Az argentin hús hírneve a szarvasmarha minőségéből, valamint a felhasznált szén minőségéből ered. Az argentin szén olyan fákból származik, mint az algarrobo vagy a quebracho (quiebra hacha - fejsze törő), amelyek kemény és sűrű fával rendelkeznek, magas tannintartalommal. A használati idő, miután a parázs meggyulladt, 4-5 óra. Jellemzők: Hossz: 25/80mm / Minőség: vendéglátás Fix szén: 65-75% / Nedvességtartalom: 5-7% / Illékony anyag: 28-18%...
Franciaország, Sigoules
Kacsa hús feldolgozása Kacsa kolbász választék Sült Szárított és füstölt kacsamell Gyomrok Foie gras-szal töltött kacsamell Nyers választék...
Franciaország, Paris
FRJ NEGOCE: Húskereskedelem, friss nagykereskedelmi hús (Franciaország) 2015-ös alapítása óta a FRJ NEGOCE a friss hús kereskedelmére specializálódott, különösen marhahúsra, borjúhúsra és bárányhúsra. Cégkapcsolat: FERROUDJI Kamel...
Franciaország, Beausoleil
... gyümölcsök színe kivételes, az íz édes és nagyon aromás, a hús lédús és rostoktól mentes. Továbbá, kínálhatunk brazil eredetű porcukrot, thaiföldi, vietnámi és indiai rizst, valamint halat a világ minden tájáról.
Franciaország, Ploeren
Független kisvállalkozás, amely friss húsok és friss húsdarabok értékesítésére specializálódott közösségek számára. Csak francia eredetű húsok (kivéve a bárányt). Rövid ellátási lánc marha, borjú és sertéshús esetében. Hús közvetlenül francia vágóhidakról. Baromfi és felvágott kereskedelem (francia eredet). Szállítás saját magunk által egész Bretagne területén. Közbeszerzési pályázatok nyertese. Közétkeztetési csoportok és beszerzési szövetségek referenciája.

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play