Olaszország, Pergola
A Rossofuoco fatüzelésű kemence az innováció szimbóluma az iparban, köszönhetően forradalmi, különálló égési rendszerének. A szakemberekkel és tapasztalt technikusokkal folytatott szoros együttműködés eredményeként ez a rendszer úgy lett megtervezve, hogy garantálja a hibátlan sütést és az autentikus ízt, elkerülve, hogy az ételek érintkezzenek hamuval és füsttel. Ezen kívül a hőelosztó mechanizmu...
Portfólió (154)
Olaszország, Orbassano
A PASTA GIRARDI egy szervezett kézműves vállalat Piemontból, amely 1997 óta napi friss tészta, ravioli, lasagne és prémium minőségű kész gourmet ételek gyártására specializálódott az élelmiszeripar (HORECA) szakemberei és a kiskereskedelem számára, független és szervezett formában egyaránt. Minden termékünk a nyersanyagok kutatására és kiválasztására fordított folyamatos figyelem eredménye, és vég...
Portfólió (57)
Olaszország, Villanterio
<p>A DI.GI.MA. a szolgáltatási tevékenységét Lodi, Milano, Pavia, Piacenza tartományokban végzi. Évek óta szakosodott a területen, nagy szakértelemmel gyűjti és dolgozza fel a 3. kategóriás vágási melléktermékeket (emberi fogyasztásra alkalmas anyagokból).</p><p>A DI.GI.MA. tevékenységei közé tartozik: állati eredetű zsírok előállítása, amelyet főként sertés eredetű nyersanyagokból készítenek; áll...
Portfólió (4)
Olaszország, Fidenza
A Bertelli Formaggi S.r.l., négy generáció óta jelen van a piacon, kiváló minőségű érlelt és friss sajtokat kínál. Számos európai vállalkozás számára referencia pont vagyunk, nemcsak a 12 hónaptól 60 hónapig érlelt "Parmigiano Reggiano" sajtok, hanem a hagyományos olasz kecske- és juhsajtok beszerzésében is. Típikus felvágottakat is kínálunk, mint például "salame", "fiocchetto", "mortadella", "Pro...
Portfólió (54)
Olaszország, Campo San Martino
...Asztalok hús és zöldség feldolgozásához különböző méretekben.
Portfólió (90)
Olaszország, Loreggia
...A koriander egy különösen erőteljes aromás fűszer. Része néhány füstölt hús elkészítésének, ízt ad a húsnak, halnak és zöldségeknek, de illatosítja a söröket, kekszeket és a cukrozott mandulát is. Kapható különböző súlyú tálcában vagy polisztirolban.
Portfólió (47)
...A legjobb friss combokból készült prosciutto cotto, amelyet finoman fűszereznek virágzó fűszerek főzésével. Ez a hagyományos gyakorlat különleges lágy ízt kölcsönöz a terméknek. Glutén- és tejtermék-mentes. Különböző formátumokban és különböző hús százalékokkal elérhető.
Olaszország, Marmirolo
...Ideális panírozáshoz, lisztezéshez és bundázáshoz bármilyen sütésre szánt élelmiszerhez, mint például hal, hús, zöldségek. A FRIGGI ORO tökéletesen tapad az élelmiszerhez, és hosszabb ideig tiszta olajat hagy. Csökkenti a zsírfelszívódást, és mindig ropogós, könnyű és emészthető sütést tesz lehetővé. 10KG...
Portfólió (56)
Olaszország, Lesa
... pihenni. Kényelmesen élvezheted az ételt közvetlenül a tasakból. Figyelem! A termék hideg vízzel is működik, csak duplázd meg az időt. REGGELI: Egy nagyszerű reggeli a jó nap alapja! LEVES: Semmi sem verheti a hideg időt, mint egy meleg leves! FŐÉTELEK: Hússal! Hús nélkül! Gluténmentes! Laktózmentes! Vegán! Valami mindenkinek!
Portfólió (93)
Olaszország, Merone
...Univerzális ollók titánbevonatos acélpengékkel Ergonomikus markolat puha tapintású betétekkel "Próbáld ki" blisztercsomagolásban Ideális szövetekhez és anyagokhoz, papírhoz, de a konyhában hús és hal vágására is cm:13 cm:21 cm:23,5...
Portfólió (140)
Olaszország, San Stino Di Livenza
A CASERE mezőgazdasági vállalat tökéletesen beilleszkedik a D.O.C. Lison - Pramaggiore területébe, amely San Stino di Livenza (Velence) községben található. A terület különleges formája lehetővé tette, hogy magas minőségű terméket állítsanak elő mind a fehér, mind a vörös borokból, így nyolc különböző fajtát képviselnek a Consorzio Volontario Vini doc Lison - Pramaggiore-ban. A régióban szerzett h...
Portfólió (43)
Olaszország, Cavaria Con Premezzo
A FAC a lendkerék gépek gyártására specializálódott, amelyeket különböző RAL színekben és a vásárló által kért díszítésekkel és testreszabásokkal lehet elkészíteni. Az S220/AF modellű szeletelő, amely anodizált alumínium ötvözetből készült, gyors tisztítást és abszolút higiéniát biztosít. A vágási vastagság szabályozója 0-tól 15 mm-ig nagyon érzékeny, és lehetővé teszi a tizedes beállítást. A könn...
Portfólió (72)
Olaszország, Ariccia
... kompakt kialakítása megkönnyíti a használatát és a korlátozott helyeken való elhelyezését. A Compostyle hozzájárul a szerves hulladék csökkentéséhez, mint például a problémásabb maradékok, mint a halcsontok, romlott hús, ami egyre sürgetőbb környezeti probléma. 2 kg naponta: 730 kg évente Méretek: H385 Sz430 M580 : Belső vagy tetőtér 90%-os súly- és térfogatcsökkentés: a megmaradó 10% dehidratált talajtrágya...
Portfólió (1)
Olaszország, Capo D'orlando
... jótékony hatással lehet a vérnyomásra és a koleszterinszintre. A KONYHÁBAN A konyhában a bergamottot gyakran használják édességek, lekvárok és italok, például tea és kávé ízesítésére. Közönséges összetevője néhány hús- és halételnek is, ahol friss és aromás ízt kölcsönöz. TÁPLÁLKOZÁSI INFORMÁCIÓK Tápanyagok szempontjából a bergamott jó C-vitamin forrás, körülbelül 40 mg/100 g gyümölcs mennyiségben. Kis mennyiségben tartalmaz...
Portfólió (27)
Olaszország, Carbonara Al Ticino
...Széles termékválasztékhoz készítünk ízeket: szószok, alaplé, levesek, töltött tészták, húsipari termékek, készételek, snackek stb. Különös figyelmet fordítunk a különböző "húsfajták" formulálására, a feldolgozási ízek fejlesztésén keresztül, amelyek magukban foglalják: Pörkölt hús ízek: marha, borjú, sertés, csirke Főtt hús ízek: marha, borjú, sertés, csirke Hal ízek Sajt ízek Füstölt ízesítők...
Portfólió (8)
...Az arancino azonnal a hús, zöldségek, szósz, rizs és zsemlemorzsa egyvelegére asszociál. Mi azonban egy igazán könnyű és ízletes változatot készítettünk, amelyhez a rizshez néhány gondosan válogatott hozzávalót adtunk. A főszereplők ebben a receptben a főtt sonka kockák és a nyújtott mozzarella.
Portfólió (45)
Olaszország, Sizzano
...Szalámi Halételek Fehér hús SZÍN Világos szalmagyümölcs Fényes zöldes reflexek AROMA Komplex Gyümölcs- és citrusjegyek Virágos és szénás utalások ÍZ Száraz Nagyon friss és ásványos HŐMÉRSÉKLET: 6-8 °C ALKOHOL: 12% - 13% vol...
Portfólió (13)
Olaszország, San Pietro In Cariano
... készülhetnek. A csövek hajlítottak és nem hegesztettek, így csökkentik a szivárgás és törés kockázatát. A DAV PS-SNAKE különösen alkalmas folyadékokba merítésre vagy olajos gázok hűtésére/fűtésére, mint például a hal-, hús- és felvágottfeldolgozó üzemekben. A csövek sima felülete könnyen és gyorsan tisztítható gőzsugárral vagy magasnyomású mosóval, ami alacsony karbantartási költségeket eredményez.
Azonos termékek
DAV PS-snake
DAV PS-snake
Egyéb termékek
DAV Talp
DAV Talp
Portfólió (22)
Olaszország, MILANO
A Punto Srl egy élelmiszer-elosztásra specializálódott vállalat. Az új boltjában, amely friss felvágottakat, sajtokat és friss kenyeret kínál, a Punto Srl széles választékot kínál friss és fagyasztott élelmiszerekből, valamint egy széles zöldség- és gyümölcskínálatból. A termékek minősége mindig garantált, és a vállalat elkötelezett amellett, hogy kedvező árakat biztosítson a fogyasztók számára pr...
Portfólió (191)
Olaszország, Albino
A Druckfarben srl, 1971-ben alapított vállalat, a mikroenkapszulázás vezető szereplője. Több mint ötven éve nemcsak Olaszországban, hanem Európában, Ázsiában és az Egyesült Államokban is elismertük magunkat, innovációval és minőséggel kiemelkedve. Szakterületünk a mikroenkapszulázásra összpontosít, egy technológiára, amelyet az elmúlt harminc évben tökéletesítettünk. E folyamat révén védjük az akt...
Portfólió (38)
Olaszország, Casoria
...Nagykereskedelem és kiskereskedelem kampániai bivalyhús és felvágottak. A termékek között: T-bone steak 500 g, firenzei vágás, szeletek, entrecôte, filé, kolbászok, darált hús, hamburgerek, roast beef hálóban, tekercs hálóban, bresaola.
Portfólió (7)
Olaszország, Mugnano Del Cardinale
Kezdetben a tevékenység szezonális jellegű volt, a húsvéti és karácsonyi ünnepek idején, és elsősorban helyi piacra összpontosított. Friss, első osztályú húsokat használtak, a kolbász készítése során óriási tudással és figyelemmel jártak el, a legjobb fűszereket és bélféléket alkalmazva, és a legnagyobb gondossággal szárították, hogy az íz, az aromák és a természetesség mindig védve és garantálva ...
Portfólió (9)
Olaszország, Savignano Sul Panaro
Az Autotransportáló Cég különféle áruk és hőmérséklet-érzékeny termékek szállítását kínálja Olaszországban, gépjárművekkel, amelyek daruval és hidraulikus rámpával vannak felszerelve. Járműflottánk tartalmazza a vontatókat, a félpótkocsikat, a pótkocsis teherautókat, a nagy teherbírású teherautókat és a darus teherautókat. Tevékenységeink sokszínűsége lehetővé teszi számunkra, hogy széleskörű, kül...
Portfólió (1)
Kézműves főtt sonkák előállítása, a nyersanyag gondos kiválasztásával és a feldolgozásra fordított figyelemmel. Termékeink széles választékot kínálnak, kiváló ár-érték arányban. Hazai főtt sonka, cukor nélkül is, és mindegyik foszfátmentes, tejtermék-mentes, gluténmentes. Főtt sonka L'Italiano 1930, IL Manzoni, IL Milanese, Cinta Senese Dop főtt sonka, párolt pulyka, Speckotto, Porchetta.
Portfólió (4)
Olaszország, Peschiera Borromeo
A Benzo SAS egy 1986-ban alapított vállalat, amely fehér polisztirol tálcák élelmiszerekhez való gyártására specializálódott. A vállalat folyamatos fejlődésen megy keresztül, amely új berendezésekbe és gépekbe történő folyamatos befektetések eredménye. Termékeink kifejezetten élelmiszeripari használatra készülnek, és egy elismert elasztomerekkel foglalkozó kutatólaboratórium által végzett elemzése...
Portfólió (4)
Olaszország, Mineo
A Polli Azzolina baromfi tenyésztéssel és vágással, valamint hús előállítással és feldolgozással foglalkozik. Az EGT pecséttel rendelkezik: IT 1047/M. 2003-ban alakult, ma főként az afrikai piacon van jelen. Friss és fagyasztott hús, csirke, tyúk, borjú és sertés kiskereskedelme és nagykereskedelme. További információkért kérjük, írjon nekünk az e-mail címünkre.
Portfólió (2)
1957 óta a Vitali család szenvedéllyel, a vásárlói igényekre való odafigyeléssel és a minőség iránti elkötelezettséggel valósítja meg a hagyományos hentes mesterséget. A modern gyártási technikák lehetővé tették számunkra, hogy tovább fejlesszük ezeket a jellemzőket, amelyek ma is, mint akkor, megkülönböztetik cégünket. A gabonát, amely takarmányként szolgál, saját földjeinken termesztjük. Kiváló ...
Portfólió (1)
Olaszország, Colonnata Carrara
A "Mafalda" Colonnata legrégebbi zsíros hús boltja, amely már 1930-ban működött, amikor a "lardo" még csak a kőfejtők szegényes kísérője volt. 1954-ben az akkor fiatal borász, Veronelli úr, nagymama Mafaldához járt, hogy vásároljon zsíros húst, amelyet a "mitikus Mafalda zsíros hús boltjaként" emlegetett. 2002 óta IGP tanúsítványt kapott, és azóta csak IGP Colonnata zsíros húst készít. A Colonnata...
Portfólió (3)
Olaszország, Figline E Incisa Valdarno
Alex a saját ügyfelei számára professzionális termékeket kínál, beleértve a pénztárgépeket, közösségi háztartási gépeket, rozsdamentes acél bútorokat és egyedi bútorokat bárok számára. A szakképzett és kompetens személyzet figyelmes értékesítési és javítási szolgáltatásokat nyújt szeletelők és mérlegek esetében, valamint pultok, hűtőkamrák és hőmérséklet-csökkentők telepítését. Minden ügyfelet nag...
Portfólió (28)
Olaszország, Maniago
1960-ban, a maniagói fémipari műhelyekben szerzett kézműves tapasztalatával Fervido Maserin úgy döntött, hogy elindít egy vállalkozást, amelynek célja kiváló minőségű és kiváló anyagokból készült kések készítése. Ma, több mint 50 éves díjnyertes tevékenység után, a Maserin család továbbra is büszkén növeli a márkát, megőrizve az időben állandó kiválóság hagyományát, és párhuzamosan elérve a vállal...
Portfólió (9)

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play