...Durum búzadara, Tojás 30%, Piros répa por, Barolo DOCG bor 2%. Nyomokban kagylót tartalmazhat. Körülbelül 3/4 fő részére.
6/7 perc főzés körülbelül nagy mennyiségű sós forrásban lévő vízben.
Leöntés és fűszerezés.
Javasoljuk, hogy trüffel (fehér vagy fekete), húsos, zöldséges szószt használjon.
Egy vörösbor (Barolo, Nebbiolo d'Alba, Dolcetto d'Alba) vagy egy fehérbor (Roero Arneis, Gavi di Gavi) a megfelelő területről tökéletes párosítást alkot.
...A Balsamique Blanc egy 4 éves fűszer, amely fehérbor-ecetből és fehér szőlőmustból készült. Gyümölcsös ízei kiemelik a salátákat, zöldségeket, halakat és tenger gyümölcseit.
Hozzávalók: Fehérbor-ecet, fehér szőlőmust. Kén-dioxidot tartalmaz.
... változatos receptekkel (gesztenyeliszt, citrom, mogyoró, fehérbor, ánizs stb.) elvarázsolják Önt. Az Afa canistrelli, a valódi korzikai specialitás, nem hagyja Önt közömbösen!
Súly: 250 g-os csomagok
Összetevők: búzaliszt, cukor, napraforgóolaj, apróra vágott mogyoró 3,5%
Tartósítás: száraz, hőtől védett helyen tárolandó
Tápérték nyilatkozat: 100 g-ra vonatkozóan
Energia: 1975 kJ (470 kcal)
Zsírok: 20 g
Telített zsírsavak: 2,4 g
Szénhidrátok: 67 g
amelyből cukrok: 30 g
Fehérjék: 6,4 g
Só: 0,71 g...
...Noémie cuvée-nk a szenvedélyünk és munkánk összegzése. Alacsony hozamú parcella kiválasztás, fehérbor esetén tölgyfahordós erjesztés, vörösbor esetén tölgyfahordós érlelés. Magas kifejezőerővel rendelkező cuvée, gazdag és tartós karakterrel, amely megtalálja a helyét egy gasztronómiai asztalon.
... gyümölcsösséggel rendelkeznek. Egy szép birtok, amelyet érdemes közelről figyelni!
Tartalom: 75cl
Típus: Fehérbor
Szőlőfajta: 100% Chardonnay
AOC: Petit Chablis
Érlelés: Azonnal fogyasztható, és 2026-ig tárolható
Szerviz hőmérséklet: 8-10°C...
...A legenda szerint a föníciai hajók, amelyeket a „Tengeri Szellő” rendszeres szele fuvarozott, a Kr.e. 6. században partra szálltak a Földközi-tenger partján. Magukkal hozták a szőlőtermesztés és a borászat tudományát. Étel-ital párosítási tanácsok Baráti összejövetelekhez, grillezésekhez és nagy nyári salátákhoz. Ez a fehérbor tökéletesen illik a halételekhez, mint például a nyelvhal filé vagy a mandulás pisztráng. Szervírozási hőmérséklet 2° 6° Dekantálni Nem...
...Információk Típus: Semleges
- Cuvée Tradition 2014 Fehér 75 cl Két Érem.
Száraz Fehérbor Entre-Deux-Mers / Bordói Szőlőültetvény Certifikált AREA HVE2 / Független Borász. Világos és fényes szín, ennek a bornak az illata nagyon kifejező sárga gyümölcsök, citrusfélék és feketeribizli rügy aromáival.
2014 A klasszikus Bordó, egy finom, gyümölcsös és virágos száraz fehérbor. Frissen tálalva...
... egyensúly, egy ásványos oldal, amely kiemeli a többi aromát, egy lenyűgöző fehérbor, amely örömet szerez az ízlelőbimbóknak.
Kóstolás: Világos sárga szín. Gyümölcsös aromák. Friss és gyümölcsös.
Borászat: Kerámiában történő érlelés és készítés.
Étel-ital párosítás: kagylók, halak és fehér húsok.
Alkoholtartalom: 13%.
Tárolási idő: 3-7 év.
Csomagolás: 6 db 75 cl-es palack kartonban.
Birtok: Domaine San Gavino.
Elnevezés: Szépség Szigete.
Évjárat: 2019.
Szőlőfajta: Vermentinu.
Kultúra: Mérsékelt.
Címke: Földrajzi Jelzés Védett.
...A teraszok és a Dolce Vita szellemének elengedhetetlen része
Hozzávalók:
Francia fehérbor, alkohol, aromás növények csokra, fűszerek és citrusfélék héja
Kiszerelés: 1 liter (10 koktél)
Fokozat: 18% vol.
Szervírozás: 50% Spritz Balbine + 50% szénsavas víz egy nagy boros pohárban, tele jéggel
MINŐSÉGI ITAL
A Spritzünk létrehozása előtt különböző módokon kóstoltuk meg a koktélt, különböző...
A Fave birtok szőlőültetvénye Provence-ban, Franciaország déli részén található. Közel 8 hektáron terül el, 2 szigetre osztva, a Fave Bastide körül és a Brue Auriac községben található Notre-Dame Priory kápolna felett. A birtok tulajdonosai és borászai Benoit és Laure Fil. Provence-i rosé, fehér és vörös borokat készítenek a Coteaux du Varois elnevezés alatt. A kínálatban 8 féle bor található: 3 r...
Birtokos borászoként szőlőültetvényeink a Dél-Vendée-ben találhatók, és az IGP Val de Loire címkét viselik. Biogazdálkodásra tanúsítottak, és túllépünk a követelményeken, mivel a talajaink és szőlőink előkészítése nem ismer szintetikus termékeket. Ma olyan kereskedelmi partnereket keresünk, akik képesek nemzeti és nemzetközi szinten forgalmazni borainkat.
...selymes és finom test. Az egzotikus gyümölcsök aromái végigkísérnek minket.
Általános benyomás: harmonikus, ízletes fehérbor, tartós aromákkal.
Érdemes aperitifként vagy tengeri ételek mellé fogyasztani.
Jól lehűtve tálalni.
Termék: Château du Garde
Terület: 2,5 ha
Szőlőfajta: 60% Sémillon, 40% Sauvignon
Terroir: agyagos-kalkális talaj
Megjelenés: tiszta, fényes, sárga-zöld szín
Illat: finom, gyümölcsös és friss...
...Egy édes, lágy fehérbor, éppen megfelelő mézjeggyel. Ideális aperitifként vagy libamájjal.
Állapot: Új termék
Ország: Franciaország
Termelési régió: Bordeaux
Megnevezés: Premières cotes de Bordeaux
Évjárat: 2017
Alkohol: 13°
Tartalom: 75cl...
...1 tasak tintahalcső, fokhagyma, hagyma, töltelék (választható hús vagy hal), só, bors, petrezselyem, paradicsomszósz, olívaolaj, "aioli" és fehérbor.
Ajánljuk, hogy a tintahalcsöveket vízben olvaszd ki közvetlenül a készítés előtt. Töltsd meg a csöveket a választott töltelékkel, és zárd le a cső végét egy fogpiszkálóval.
Pirítsd meg a fokhagymát, a hagymát és a petrezselymet. Add hozzá a paradicsomszószt és a fehérbort. Keverd bele a töltött csöveket, és hagyd párolni 25-35 percig alacsony hőfokon. Tálaláskor keverd össze az aiolit a szósszal. Tálald tésztával vagy rizzsel.
... St Clair esetében. A vörösborok szőlőfajtái a Cabernet Sauvignon és a Merlot. A termelt fehérbor egy száraz Sauvignon, a szőlőültetvények agyagos-mészkő talajon találhatók, átlagosan 10 évesek.
A családi birtok által termelt borok kiváló minőségűek, és rendszeresen díjakat nyernek különböző útmutatókban és versenyeken. A COMPAGNET VINS borait forgalmazók, importőrök, borboltok és nagykereskedők számára értékesíti Franciaországban és nemzetközi szinten.
A tengeri termékek feldolgozására specializálódott MERISUD két márkán keresztül forgalmazza készítményeit: a Richesses de la Mer a friss termékek között, míg az Armand Blot a prémium élelmiszerek között. Körülbelül ötven referencia képviseli a mediterrán konyhát. Pastis, konyak, paradicsom, sáfrány, édeskömény, fehérbor, olívaolaj... A termékeink között, amelyek legalább 50% halat tartalmaznak...
A Franciaország délnyugati részén, pontosabban a Tarn megyében található LES VIGNES DE GARBASSES birtok a Vin de Pays des Côtes du Tarn címkéjével készít borokat. A birtok szőlőültetvényeinek 85%-a vörösbor, míg 15%-a fehérbor előállítására szolgál. A vörös szőlőfajták közé tartozik a Syrah, Gamay, Merlot, Cabernet Franc és Sauvignon, valamint két helyi fajta, a Gaillacois Duras és Braucol. A...
A MONSEGUR-I BORÁSZOK EGYESÜLETE egy Bordeaux-i borászatot képvisel. A Monségur-i Borászat szőlőültetvényei közel 1300 hektáron terülnek el vörösbor és 100 hektáron fehérbor termesztésével. Az alábbi szőlőfajták találhatók itt: Merlot, Cabernet Franc és Cabernet Sauvignon a vörös szőlők, valamint Sauvignon, Sémillon és Muscadelle a fehér szőlők esetében. A borászat elkötelezett a termékek nyomon követhetősége mellett, a borászat palackozója ISO 9001 és IFS – BRC tanúsítvánnyal rendelkezik, és a borászat jelenleg Terra Vitis akkreditációra vár (mérsékelt védekezés).
A CAUQUELLE BIRTOK egy családi szőlőültetvény, amely vörös, köves agyagos talajon helyezkedik el. A szőlőültetvény 25 hektár szőlőből áll, ebből 21 hektár a Coteaux du Quercy AOC vörösbor készítésére, míg 4 hektár a Lot VDP száraz, édes és lágy fehérbor előállítására van fenntartva. A birtok évente körülbelül 35 000 palackot termel.
A CHATEAU DE CAILLAVEL, amely a Pomport-fennsíkon található, a Dordogne megyében, a következő borokat állítja elő: Monbazillac (édes fehérbor), Bergerac fehér édes, Bergerac száraz, Bergerac rozé, Bergerac vörös és Côte de Bergerac vörös.
...1790 óta a VINAIGRERIE GÉNÉRALE a VINAIGRE TÊTE NOIRE márkanevével finom eceteket, klasszikus eceteket, önteteket, fűszereket, vargányát és "nagy takarításhoz" való eceteket gyárt. A "Nagy Takarítás" termékcsalád 100%-ban természetes, és például a plancha tisztítására is használható. Az ecetek között a vállalat az alábbiakat gyártja: modeni balzsamecet, régi bor ecet, bordeaux-i bor ecet, sherry ecet, almaecet, fehérbor ecet, stb.
Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.