Franciaország, Cournon D'auvergne
...Sárgarépa*(72%), Bleu d'Auvergne* AOP (pasztőrözött tehéntej) (14%), só, tejsavbaktériumok és érlelési kultúrák), napraforgóolaj*, hagyma*, só, rizsliszt*, almaecet*, fekete bors* *Ökológiai gazdálkodásból származó összetevők - Allergén Használati tanácsok Ideális friss kenyérszeletekre kenve, zöldségpálcikák vagy grissini kísérőjeként. Továbbá ízesítheti a kenyérszeleteket más összetevőkkel...
Portfólió (37)
Franciaország, Mietesheim
...Kis, kemény és ropogós fehér hagymák. Tökéletesek blanquette vagy fricassée készítéséhez. Télen hagyományos raclette-hez is kedveltek, aperitifként nassolva vagy salátákba keverve. Hozzávalók: Hagyma, víz, ecet, só, cukor, tartósítószerek: E220 (szulfitek), E223 (szulfitek). 370 ml-es üvegben is kapható.
Portfólió (80)
Franciaország, BRIE
...Könnyű adagolás a hegyes kupaknak köszönhetően: 3 különböző adag. Technikai lejárati idő: 12 hónap Csomagolás: 6 egység kartononként Raklapozás: 180 karton raklaponként Tartósítás: Hőmérséklet-érzékeny Egy emulgeált szósz, amely eredeti a pirított hagyma ízével, édes ízt adva a hamburgereidnek, kebabjaidnak és szendvicseidnek.
Portfólió (10)
Franciaország, Plérin
...Eredetiséget keres az aperitifhez? Engedje, hogy meglepjük sós sütijeinkkel! Miért ne próbálná ki sós bacon – hagyma – mustármag sütijeinket? A gazdag bacon és hagyma ízét a mustármag finom fűszerezése teszi teljessé, és csak Önre vár. Energia: 2138 kj / 511 kcal Zsírok: 27.00 g Amelyből telített zsírsavak: 18.00 g Szénhidrátok: 59.00 g Amelyből cukrok: 13.00 g Fehérjék: 7.70 g Só: 3.00 g...
Portfólió (10)
Franciaország, Arles
...Termékleírás: Hozzávalók: Növényi szója fehérje 16%, búzafehérje, keményítő, napraforgóolaj, fűszerek, búzaliszt, rost, tengeri só, hagyma, mustár, aroma, karamell szín, só, gabona... Növényi burgerünk GMO-mentes, hormon- és antibiotikum-mentes, valamint pálmaolaj-mentes termék. Gazdag növényi fehérjében, rostban és B12-vitaminban. Diétás és táplálkozási információk Jól illik vegetáriánusok számára, vegán, halal és kóser tanúsítvánnyal rendelkezik. Növényi fehérje energiatartalma (16%).
Portfólió (9)
Franciaország, Olivet
...Referencia 3417960007579 Keleti konyhához, halhoz és szárnyashúshoz... Összetevők: Kurkum, koriander, gyömbér, fahéj, görögszéna, hagyma, fekete bors, kömény, szegfűszeg, szerecsendió...
Portfólió (114)
Franciaország, Sète
...1 tasak tintahalcső, fokhagyma, hagyma, töltelék (választható hús vagy hal), só, bors, petrezselyem, paradicsomszósz, olívaolaj, "aioli" és fehérbor. Ajánljuk, hogy a tintahalcsöveket vízben olvaszd ki közvetlenül a készítés előtt. Töltsd meg a csöveket a választott töltelékkel, és zárd le a cső végét egy fogpiszkálóval. Pirítsd meg a fokhagymát, a hagymát és a petrezselymet. Add hozzá a paradicsomszószt és a fehérbort. Keverd bele a töltött csöveket, és hagyd párolni 25-35 percig alacsony hőfokon. Tálaláskor keverd össze az aiolit a szósszal. Tálald tésztával vagy rizzsel.
Portfólió (42)
Franciaország, Les Pavillons-Sous-Bois
...Egységes, apróra vágott hagyma gyűrűk, ropogós panírba burkolva, hosszabb ideig megőrzik hőmérsékletüket és ropogósságukat.
Franciaország, Saint-Etienne
Franciaország, Liverdun
...Hozzávalók: Manióka keményítő 92%, szárított zöldségek 8% (burgonya, sárgarépa, paradicsom, zöld káposzta, hagyma, póréhagyma, petrezselyem, zeller *)...
Portfólió (25)
Franciaország, Perpignan Cedex
A Souss-Massa szent régiójában, ahol ízekkel teli, napfényes föld található, a Magas-Atlasz hegység és a Guelmin sivatag által határolva, a SIPAL friss fűszernövényeit termesztjük. A legnagyobb gondossággal választjuk ki a legjobb minőségű fűszernövényeket, hogy széles íz- és illatpalettát kínálhassunk Önnek. A SIPAL, amely fűszernövények forgalmazására specializálódott Európában, létrehozta a SO...
Portfólió (30)
Franciaország, Malataverne
...Hozzávalók: Napraforgóolajban sült padlizsán 53%, paradicsom 46% (paradicsom, paradicsomlé), hagyma 6,2%, paradicsomkoncentrátum, extra szűz olívaolaj 1,2%, só, fokhagyma, cukor, kakukkfű 0,1%, bors.
Portfólió (188)
Franciaország, Saint Christol De Rodières
...99,8 % Biológiai Vörösbor Ecet* - 0,2 % Természetes Hagyma Aroma * Biológiai Gazdálkodásból származó termék Ez az ecet kiválóan illik a vörös húsokhoz és a deglazúrozáshoz (kacsa, magret). Finoman locsolja meg vele az osztrigákat, hogy kiemelje ízüket. 25 cl-es palackban kapható. Ez a termék 3-5-10 literes köbös kiszerelésben és 220 literes hordóban is elérhető. Tartósítószer és allergén nélkül. Pasztörizálatlan termék.
Portfólió (132)
Franciaország, Saint-Fraimbault
...A normand gasztronómia igazi emblémája, a hagyományos pacalokat újragondolták, hogy egy szénás ízvilágú változatot kínáljanak. Hubert Nobis séf által megálmodott recept ismét egy háromoldalú partnerség eredménye, amelyben a séf, a "les Gorronnaises" feldolgozó műhely és mi is részt veszünk. 1988 óta a Cousin család különféle húsipari termékeket készít gorroni műhelyükben, mindig a hagyományok kiemelésére törekedve. Hozzávalók: marhapacal és láb, sárgarépa, fehérbor, hagyma, víz, só, bors, széna...
Portfólió (15)
Franciaország, Lyon
...Ez a chutney, jellegzetes gyömbér ízével, fokozza az ízletes húsokat, mint a kacsa vagy a bárány. Hozzávalók: Szárított sárgabarack - Mazsola - Rózsaszín hagyma - Kandírozott gyömbér - Kardamom - Csillagánizs - Fahéj - Barna cukor...
Portfólió (10)
Franciaország, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Zöld és fekete olívabogyó tapenade paradicsommal. Hozzávalók: Zöld és fekete olívabogyó 54%, paradicsompüré 27%, olívaolaj és dupla paradicsomkoncentrátum 8%, kapribogyó, hagyma, bazsalikom, szardellakrém, só. Felhasználás: Ez a tapenade tésztához, pizzához vagy zöldségkísérőként használható, szószba keverve, vagy zöldségek, halak vagy fehér húsok kísérőjeként. Salátához keverve egy eredeti és innovatív módja a saláta kísérésének. Üveg 180g...
Portfólió (198)
Franciaország, Pleucadeuc
... • Termelékenység és hozam javítása • Jobb költségkontroll • Megerősített bakteriológiai biztonság TÁROLÁS • Frissen: 16-21 nap 0+4°C-on • Fagyasztva: 18 hónap -18°-on ZÖLDSÉG ÉS GYÜMÖLCS ALAPÚ ÚJRA SZERKESZTETT KÉSZÍTMÉNYEK LAPOKBAN VAGY DARABOKBAN • Végédécor: Zöld paprika, Piros paprika, Sárga paprika, Hagyma, Paradicsom • Primdécor: Szilva, Sárgabarack, Ananász, Füge • Pulpedécor: Zöldségek, piros, sárga, egzotikus gyümölcsök, elkészítve...
Portfólió (9)
Franciaország, Paris
...58% fekete fokhagyma, zöldségleves (víz és zöldségek változó arányban: sárgarépa, zeller, hagyma, póréhagyma), teljes tengeri só Cerviából. A fekete fokhagyma nem egy fokhagyma fajta, hanem tengervízben konzervált fokhagyma, amely közvetlenül Koreából és Japánból érkezik hozzánk. Alacsony hőmérsékleten, 60 és 80 °C között, nedves környezetben szárítják, egy 15 és 60 nap közötti időszakban. Ez a...
Portfólió (133)
Franciaország, Vourles
...Falafel és zöldségpogácsa előkészítése sörfőzde árpamalátás lisztből. A Malti’mixek olyan készítmények, amelyek megkönnyítik sós és édes receptek elkészítését. Összetevők: Csicseriborsó liszt*, Árpa maláta liszt (gabona malátából)* (35%), Hámozott napraforgómag*, Zabliszt*, Chia mag (Salvia hispanica)*, Fokhagyma*, Hagyma*, Édes paprika*, Finom Guérande só IGP, Petrezselyem*, Fekete bors*. (*Bio...
Portfólió (7)
Franciaország, Pont Eveque
...Automatikusan emelkedő medencéink vagy nyitott rugalmas tartályaink ideálisak köztes tárolásra egy másik tárolórendszerhez. Közismertebb nevén hagyma medence, az automatikusan emelkedő medence egy hab- vagy felfújható gyűrűből (felső rész) áll, amely biztosítja a stabilitását. Kompakt és teljesen hajtogatható, gyorsan telepíthető mindenféle működési területen, és könnyen szállítható egyik helyszínről a másikra. Nincs szüksége különösebb karbantartásra, és könnyen hajtogatható/tárolható.
Portfólió (2)
Franciaország, Capdenac Gare
... problémák leküzdésére, valamint a normál nyálkahártyák fenntartására (beleértve a bélrendszert is), különösen azok számára, akik élelmiszer-intoleranciában szenvednek. Kérjük, ne habozzon megkérdezni egy egészségügyi szakember véleményét. L-glutamin: 1 000 mg Citromfű kivonat: 160 mg Kamilla: 160 mg Hagyma: 150 mg Tartalmazza: Kvercetin: 60 mg Kurkuma: 60 mg B2-vitamin: 0,84 mg (60% NVR*)...
Portfólió (151)
Franciaország, La Rochelle
...Ez a tengeri só, sárgarépa, póréhagyma és hagyma keveréke ízesíti a leveseket és a consommékat, a pörköltet és a kedvenc hagyományos receptjeidet. A konyhakert zöldségei kiengedik aromáikat és ízeiket, hogy egy finom és könnyed levet koncentráljanak. SÚLY: 0,400 kg...
Portfólió (91)
Franciaország, Tonneins
...Hibrid termék a chips és a keksz között: a kettő előnyeivel, de hátrányai nélkül Helyi bio! - A chips alapja minimum 60% jó zöldség (petrezselyemgyökér és hagyma) és 30% teljes kiőrlésű rizsliszt, mind Franciaországból származik. - A napraforgóolaj, amely az ízesítéshez rögzítőként szolgál, szintén Franciaországból származik. - Az összes összetevő minimum 95%-a Franciaországból származik. Nutriscore A és Yuka 94/100 pontszámú chips! Ez minőségi összetevők + kiegyensúlyozott receptek + innovatív sütési eljárás révén lehetséges. DDM: 8 hónap Nettó súly: 70g...
Portfólió (43)
Franciaország, Compiègne
...Burgonya, hagyma, citrusfélék és egyéb termékek hálós csomagolásához. Egy PE fóliából készült reklámszalag 2 fogantyúval van alkalmazva és hegesztve a zárásnál. Automatikus csőcserélés a hálóhoz, megszakítás nélküli munkavégzés érdekében. A háló hossza fokozatosan állítható. Háló reklámszalaggal, amely a háló mindkét hegesztésénél alkalmazva van (a háló körül). Rövid szalag vagy a 2 típus...
Portfólió (59)
Franciaország, Lardier Valença
A Herbiolys Laboratoire 2004-ben alakult botanikusok, etnobotanikusok és a növényi világ iránt szenvedélyes gyűjtők találkozásából. A francia flórából származó biológiai friss növényi kivonatok szakértőjeként a laboratórium már a kezdetektől egy eredeti termelési módot választott: a gyűjtő-gyártó partnerek által betakarított növényeket közvetlenül a gyűjtés helyszínén áztatják, hogy megőrizzék min...
Portfólió (311)
Franciaország, L'union
... a végtermék eltarthatóságát. - A készítmények vagy Mixek, amelyek egyszerű alkalmazást és a végtermék kiváló minőségét ötvözik (béchamel mix, blini mix, stb.) - Az aromák, amelyeket a vendéglátóipari termékekhez használnak, hogy ízesítsenek vagy fokozzák az ízesítést (pizza aroma, füstölt aroma, Tex Mex, hagyma, garnéla, lazac, stb.) Mint minden más alapanyagunk esetében, laboratóriumunk készen áll, hogy meghallgassa Önt, és megfogalmazza azt a terméket, amire szüksége van.
Portfólió (12)
Franciaország, Levallois Perret
...Brutális és kemény, napfényen szárított, ez a szegfűszeg virágának bimbója egy csípős és meleg ízű fűszer. A szegfűszeg felhasználása a konyhában: A szegfűszeg a sonka, narancs vagy hagyma ízesítésére szolgál. De számos elkészítmény fűszerezésére is alkalmas. Ez a fűszer ideális a felvágottakhoz, sajtokhoz, zöldségekhez és péksüteményekhez. Nagyon jól párosítható a fahéjjal vagy a...
Portfólió (28)
Franciaország, Paris
...A legismertebb tunéziai előételek egyike a kihagyhatatlan mechouia saláta. Grillezett paprikából és paradicsomból készül, néha tonhallal gazdagítják, és kenyérrel tálalják, mint meze. Összetevők: Édes paprika, friss paradicsom, hagyma, olívaolaj, szójaolaj, fokhagyma, só, fűszerek Összetevők: Édes paprika, friss paradicsom, hagyma, olívaolaj, szójaolaj, fokhagyma, só, fűszerek Raktáron: 1000 termék...
Portfólió (20)
Franciaország, Furiani
...Hozzávalók: párizsi gombák, hagyma, víz, csirke alaplé, só, bors. Köret (20g) napraforgó- és tökmag. Súly 0,965L. Referencia: SOUPFORES Súly: 0,965L...
Portfólió (97)

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play