Franciaország, Aurillac Cedex
... szárítása és érlelése 7 hónapig tart. A kolbászok és a szárazkolbászok a régi hagyományok szerint készülnek, ugyanazzal a tudással. A Maison a modern technikákat ötvözi a régi mesterséggel, hogy kivételes termékeket állítson elő.
Franciaország, Avignon Cedex 9
A PALGA INTERNATIONAL, 1979-ben alapították, eredeti rendszereket tervez az élelmiszerek feldolgozásához és formázásához, a gyártási módszereik racionalizálásához, valamint a kis- és nagyméretű gyártósorokba való integrálásához. Automata, félautomata vagy manuális nyárs gépek gyártásával foglalkozunk. Emellett kolbászgépeket is kínálunk, amelyek lehetővé teszik a kolbászok növényi burkolatban...
Franciaország, Fraisses
Az EMSENS vállalat a világ vezetője az élelmiszeripari gépek gyártásában és tervezésében. Az ipari vagy kézműves nyársak gyártásától kezdve a szalonna szeletelésén át az osso-buco vágásáig, a snackgépektől a kolbászok kötéséig, az EMSENS képes kielégíteni az élelmiszeripar minden szereplőjének speciális igényeit. Mindig a technológia élvonalában állunk, így képesek vagyunk testreszabott gépeket...
Franciaország, Chantrans
A FORMPLAST az élelmiszeripari csomagolások gyártására specializálódott, különösen a sajt, hús, hal, darált termékek és kolbászok tálcáinak gyártására.
Franciaország, Saint-Lizier
...ANDRE CAZAUX CHARCUTIER Lorp sentaraille-ban a tudásának gazdagságából merít, és számos éve következetesen, a "Terroir" hagyományainak legteljesebb tiszteletben tartásával készít minőségi húskészítményeket. A vállalat a prémium termékekre összpontosít, mint például: a száraz sonkák, a kolbászok, a friss húskészítmények stb....
Franciaország, Marseille
... például a marseille-i láb és csomagok, a marseille-i marhahús pörkölt, a Provence-i kolbászok stb. Az innovációjának és hagyományainak köszönhetően a vállalat továbbra is az egyik vezető szereplője ennek a szektornak. A METRAS nap mint nap tapasztalja a friss belsőségek minőségére és kiválasztására vonatkozó követelményeinek gyümölcseit, valamint a gyártási módszereit, amelyek az ipar kezdetétől fogva változatlanok maradtak, hogy megőrizzék az eredeti íz autentikusságát.
Franciaország, Ares
Franciaország és Európa területén gyártunk és forgalmazunk egy sor fagyasztott terméket, amelyek a réunionai gasztronómiából származnak, mint például - a bouchonok, a nemek, a samoussák, a samoussák tésztái, a tőkehalgolyók, a bonbonpiments, a kreol kolbászok és a füstölt kolbászok, a sarcive, a füstölt sovány sertés és a füstölt baromfi. A szállítást egy piacvezető hűtött szállító biztosítja...
Franciaország, Amancy
Maison Alpin La Salaison családi Maison Alpin több mint 30 éve gyárt és forgalmaz helyi savoyai termékeket Amancyban, Haute-Savoie-ban. Online értékesítés: kézműves, hagyományos füstölt felvágottak, száraz kolbászok, virslik, diots, száraz sonkák és prémium minőségű sertéshús. A Maison Alpin-nál azt szeretnénk, hogy egy falatban felfedezhesse a savoyai lélek igazi ízét. Semmi több, semmi kevesebb...
Franciaország, Rungis Cedex
... szolgálunk ki: nyilvános vagy céges éttermek, vendéglátók és szállodák. Ehhez körülbelül húsz hűtött teherautóból álló flottával rendelkezünk, amelyek naponta járják Párizst és környékét. ALAZARD, a kis párizsi farm SZAKÉRTŐJE AZ ÉTTERMI TEJTERMÉKEKNEK. A friss termékek világelső piacának szívében minden terméket megtalálunk Önnek: tejtermékek, sajtok, húsok, kolbászok, lisztek és kenyerek, gyümölcsök és zöldségek, füstölt lazac, liszt és tojás… Szállítások, kiszállítások Párizs környékén.
Franciaország, Hoerdt
...füstölés, sütés, hűtés, légmentes keverők, vákuumos keverő- és habverők, injektorok, szeletelők, sózás, füstölés, adagolás, hús- és halkeverékek, sütők, gőzölők, füstölők, főzők, emulgeálók levesekhez, szószokhoz, majonézhez, mustárhoz, akasztó rendszerek és hámozók, kolbászok adagoló- és vágórendszerei, formázók, panírozók, főző- és fritőz gépek, fagyasztók, anyagmozgató berendezések, mosogatók, mosóalagút.
Franciaország, Les Aldudes
A PIERRE OTEIZA cég regionális élelmiszereket gyárt. Kínálatunkban sonkák, hasaaljak, kacsamellek, kolbászok, chorizók, garbure-k, krémlevesek, libamáj, rillette, pástétomok, konfitált ételek, cassoulet, sajtok és borok találhatók. Termékeinket Franciaországban és külföldön forgalmazzuk.
Franciaország, MONTREUIL BELLAY
Andouillettes gyártó nagykereskedések, HORECA, vendéglátás, nagykereskedők, beszerzési központok számára. A La Saumuroise andouillettes, Bonbergel andouillettes és Champenoises andouillettes 100%-ban sertéshúsból készülnek. Helyi kolbászok 100% sertéshúsból vákuumcsomagolva. La Saumuroise kolbászok 100% sertéshúsból vákuumcsomagolva. Hagyományos fehér kolbász gyártó, extra sovány kolbász vákuumcsomagolva. Andouillettes Saumur Champigny vákuumcsomagolva. Húsipari termékek gyártója nagykereskedések, HORECA számára...
Franciaország, Prades
... kiterjed a hűtőberendezésekre, ipari és kereskedelmi hűtésre; sajtok, sonkák és kolbászok szárítókamráira; mobil hűtőkamrákra; higiéniai normáknak megfelelő tárolókra és polcokra; ipari szigetelőpanelekre; laboratóriumok építésére (sajtkészítők, konyhák stb.); ipari konyhákra (tűzhelyek, elszívó ventilátorok, rozsdamentes acél berendezések); különleges és autós légkondicionálásra; berendezések bárokhoz, éttermekhez (kávéfőzők, jégkészítők stb.), boltokhoz (hűtőpultok, mérlegek, vágóeszközök stb.), pékségekhez és mosodákhoz (mosógépek, szárítók, naptárak stb.)...
Franciaország, Domont
Az ENS casing a HALAL természetes bél (juh- és marhahús) értékesítésére és forgalmazására specializálódott, amelyeket a felvágottak, merguez, kolbászok és szalámik előállításához használnak. Az ENS casing a BOA (Boyauderie des Alpes - Franciaország) cég forgalmazója. Társaságunk kizárólagos jogot birtokol az Algériából származó termékeire (Jus el-Arabi, ecet, narancsvirág víz stb.) a francia piacon. Üdvözlettel.
Franciaország, Quimperle
Fedezze fel a Bigard termékeit, receptjeit és táplálkozási tanácsait, Franciaország húsiparának vezetőjét. Fedezze fel a Bigard termékeit: darált hús, kolbászok, carpaccio, töltött zöldségek, merguez... A BIGARD vágóhídjai válogatott állatokból származó csülköt és vákuumcsomagolt húsokat kínálnak. Kereskedelmi szolgáltatásunk személyre szabott figyelmet és minőségi szolgáltatást nyújt, bármilyen...
Franciaország, Servas
... nyersanyagaink szigorú kiválasztásán, a termékek nyomon követhetőségén és ipari tudásunkon. Termékeink közvetlenül a Bresse vidéki receptjeiből inspirálódtak, és gondosan válogatott összetevőkből készülnek. Sonkákat, fekete és fehér véres hurkákat, valamint számos húsipari terméket gyártunk, mint például a fejhús sajt, a Bressan civier, a lyoni főzni való kolbászok vagy éppen az andouillettes.
Franciaország, Trie Sur Baise
A CHARCUTERIE ADER 1926-ban alakult Trie sur Baïse-ben, a Magas-Pireneusokban, és négy generáció óta működik. A CHARCUTERIE ADER a házi készítésű, tiszta sertéshúsból készült kolbászok gyártására specializálódott. A Ader ház, amely természetesen megyei hírnévvel bír, de országos elismertséggel is rendelkezik, hiszen a szakértők nem haboznak egy kis kitérőt tenni, hogy megkóstolják az általa...
Franciaország, Barbentane
Hét generáció óta kézműves húsipari termékeket gyártunk. Húsipari termékeinket hetente kézműves módon készítjük, hogy garantáljuk termékeink frissességét. Tartósítószerek és színezékek nélkül, ezek a termékek a régiónk ízeit kínálják. Száraz húsipari termékek: bika kolbász, tekert hasaalja.....stb. Főtt húsipari termékek: fejhús, andouillettes, caillettes, stb. Grilléink: andouillettes, kolbászok (chili, bárány mentával, bazsalikom stb.)...

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play