Franciaország, Rungis Cedex
...Egy olyan választék, amelyet az előkészítési idő optimalizálására tanulmányoztak! Gondosan válogatott nyers vagy félig főtt libamáj, tengeri termékek és főtt húsok, valamint készételek, előételek, főételek és desszertek, amelyek azonnal tálalhatók, széles lehetőségeket kínál választékunk.
Portfólió (10)
Franciaország, Soing-En-Sologne
...L’Enclos des Roses a Gaillac kifejezésének esszenciája: eredeti szőlőfajták, szép textúrák, mindez frissességgel. A vörösborok fűszeresek és gyümölcsösek, míg a fehérborok ásványosak és finoman citrusosak. A Château Enclos des Roses fehér édesbor egy Sauvignon és Mauzac házasítás, amelyet sok finomsággal érleltek fahordóban. Egyszerűen egy nagyszerű bor. Tökéletesen kíséri a libamáj vagy a „sajt”: a roquefort. Domaine: DOMAINE D'ESCAUSSES Appellation: GAILLAC Région: DÉL-NYUGAT Szín: Fehér Szőlőfajták: Sauvignon – Mauzac Módszer: Bio átalakítás Jellemző: Édes Tartalom: 75cl Évjárat: 2018...
Portfólió (100)
Franciaország, Sendets
...Ez a termék kizárólag Bazas bio fekete fokhagymából készült. Tökéletesen alkalmas a fekete fokhagyma konyhai felhasználására. Fekete fokhagyma pép, hagyományos kézi malom segítségével készült - 50g 100% bio A 100% fekete fokhagyma pép ideális aperitif termékként. Kenje meg vajjal megkent kenyérre, sajt vagy libamáj kíséretében, és egyedi ízt ad a közös pillanatokhoz és baráti összejövetelekhez.
Portfólió (9)
Franciaország, Brissac Loire Aubance
... aromás komplexitás aszalt gyümölcsökkel (sárgabarack, birs), mézzel, fűszerekkel és finom fás jegyekkel. Krémes támadás, amelyet ízletes, hosszú és friss struktúra támogat. ACCORD METS/VIN : Aperitif, libamáj, desszertek, briós palacsinták, fehér gyümölcsös piték. TEMPERATURE DE SERVICE : 10°C. Carton de 6 bouteilles de 75cl...
Portfólió (12)
Franciaország, Gennevilliers
...A lekvár bársonyos textúrája édes ízt ad a szájban, míg a baobab gyümölcs enyhén savanykás íze felébreszti az ízlelőbimbókat. Ez a keverék különösen kedvelt édes kísérőként (reggeli, péksütemény...) vagy sós ételekhez (libamáj, sajt...) Hagyományos kézműves készítés, kizárólag a Seneafood számára készült. A Seneafood lekvárok 100%-ban természetesek, színezék és tartósítószer nélkül, a hatályos jogszabályoknak megfelelően. Hozzávalók: Baobab gyümölcs (bouye) 45%, cukor 40%, pektin 15% Domináló íz: édes és bársonyos Textúra: darabos lekvár...
Portfólió (9)
Franciaország, Ham
...A levendula zselé egyedi és meglepő ízt ad az ételeknek. Krémes állaga és virágos illata eleganciát kölcsönöz a pirítósoknak és desszerteknek. A levendula és a libamáj kombinációja harmonikus házasságot teremt a zselé édessége és a libamáj gazdagsága között, így az ízélmény új kulináris magasságokba emelkedik. Recept ötlet: Libamáj pirítós levendula zselével Referencia: AR809505 Ean13: 3760306809505...
Portfólió (127)
Franciaország, Saint Christol De Rodières
...99 % Organikus fehérbor ecet* - 1 % Trüffel íz* *Organikusan termesztett szőlőből készült borból készült Fogyasztási javaslat: Salátaöntet, fehér hús, libamáj és hal. Ez a termék 25 cl-es üvegben, 3-5-10 literes kiszerelésben és 220 literes hordóban is elérhető.
Portfólió (132)
Franciaország, Rungis
... például AOC Bresse baromfi, címkézett csirkék és libamáj. A fermiére baromfik és a libamáj mellett a Courtin Hervouet által kínált választék magában foglalja az összes hagyományos baromfit, baromfiból készült feldolgozott termékeket, a nagykereskedelmi vagy vákuumcsomagolt darabokat, a francia és import vadat (egészben és darabolva), valamint a bárányokat és a kecskéket...
Franciaország, Gourdon
A GODARD Ház a libamáj és a dél-francia vidéki termékek előállítására specializálódott. Így a vállalat széles választékot kínál kiváló minőségű libamájakból, például vászonba csomagolt libamájat, füge ízesítésű libamájat, valamint készételeket, mint például kacsakonfit vagy cassoulet.
Franciaország, Gourdon
A VALETTE cég 1920 óta a Périgord-i libamáj és fekete szarvasgomba gyártására és értékesítésére specializálódott. A VALETTE FOIE GRAS egy családi vállalkozás, amely autentikus és helyi ételeket kínál. Bőségesen készítjük el ezeket a termékeket, és tipikus dél-franciaországi ételekben, mint például a cassoulet, is kínáljuk őket. Termékeinket Franciaországban és külföldön is forgalmazzuk.
Franciaország, Pomarez
Három generáció óta a DUMECQ család a Chalosse szívében készít libamájat. A DUMECQ vállalat a libamájak mellett konzervtermékeket és friss farmi termékeket is gyárt. Így széles választékot kínál: friss termékek (kacsaszeletek, egész kacsa, kacsamájas libamáj, kacsamell), konzerv vagy üveg libamájak, kacsamellek, gyomrok, konfitált kacsák, kacsacombok és szárnyak konzervben, helyi termékek konzervben (kacsazsírok, libamájjal készült rillettek...) és ajándékcsomagok.
Franciaország, OSSES
A Baszkföldön található ARNABAR vállalat a libamáj és a baszk termékek gyártására specializálódott. Így a következő helyi termékeket állítja elő és forgalmazza: libamáj tömb, egész libamáj, félig főtt libamáj, kacsazsír, axoa, baszk receptek, pástétomok és rillettek, kolbászok, szalámik, Espelette-i paprika, baszk borok és italok, édes specialitások, tengeri termékek stb. Az ARNABAR ínycsiklandó ajándékcsomagokat is kínál, amelyek vállalati ajándékként adhatók.
Franciaország, Beaumont De Lomagne
A gesztus iránti szeretet és a komolyság vezette a 1888-ban alapított, Antoine Micouleau által vezetett kis beaumonti hentesüzemet, hogy La Maison Micouleau, kézműves konzervgyárrá váljon. Azóta apáról fiúra adjuk át receptjeinket. Hazánk szívében, Lomagne-ban, minden ízét megadjuk a terroir szónak. Minden termékünket, mint például a libamáj, a konfitált húsok, a cassoulet és más tipikus ételek...
Franciaország, CASTELNAUDARY Cedex
A Languedoc és a Cathar Vidék szívében, Castelnaudaryban, az Aude megyében, a SODICAS CONSERVERIE az Audary márkán keresztül a legjobb hagyományos dél-nyugati konyhát készíti el az Ön örömére. Cassoulet, konfitált ételek, készételek, pástétomok, sonkák, libamáj – mindezek a jó élet és a jó étkezés szimbólumai. Helyi termékeink és hagyományos receptjeink egyre népszerűbbek a fogyasztók körében.
Franciaország, Emerainville
A VDC France prémium minőségű, francia vidékről származó ínycsiklandó élelmiszereket forgalmaz, kreatív és ízletes minőségi címkékkel. Az évszakok és alkalmak változásával termékeink alkalmazkodnak a pillanat trendjeihez. A VDC France célja, hogy jelentős szereplővé váljon nemzetközi exportőrként. Ennek érdekében termékkínálatunk folyamatosan fejlődik és bővül az egyes országok fogyasztási prefere...
Franciaország, Hagetmau
A LE GRENIER DES GASTRONOMES egy Landaise vállalat, amely a kacsahús előállítására és forgalmazására specializálódott. A modern termelőhely rendelkezik európai engedéllyel és a Délnyugat kacsamájas tanúsítvánnyal. Így a LE GRENIER DES GASTRONOMES nyers kacsamájat, kacsamell filét, szárított és füstölt kacsamellet, kacsakonfitot, kacsazsírt, félig főtt kacsamájat és konzerv kacsamájat állít elő. A ...
Franciaország, Barcus
A LA FERME UHARTIA a házi kacsák szakértője. Hagyományos kacsatenyésztést és kukoricával való tömés műhelyt alakítottunk ki, mielőtt belekezdtünk a kézműves farmi termékek előállításába, a CEE szabványoknak megfelelően. Így széles választékot kínálunk kacsából készült termékekből, mint például házi kacsamáj, kacsakonfit, kacsarillett, májpástétomok, valamint készételek, mint a kacsadob és a töltöt...
Franciaország, Lescar Cedex
Az EURALIS GASTRONOMIE szoros együttműködésben dolgozik az élelmiszeripari szakemberekkel, hogy megoldásokat kínáljon catering tevékenységükhöz és biztosítsa számukra a libamájat. Az EURALIS GASTRONOMIE több márkával rendelkezik a keresett piacok szerint, mint például a ROUGIÉ, MONFORT vagy JEAN STALAVEN. Mi vagyunk a kacsák és libák tenyésztésének és feldolgozásának szakértői.
Franciaország, Badefols Sur Dordogne
A Domaine de la Barbe, más néven Foie Gras Kuster, kacsamájat és libamájat termel. A birtok olyan májakat kínál, amelyek nem tartalmaznak adalékanyagokat vagy vegyi tartósítószereket. A birtok emellett különféle májas specialitásokat, pástétomokat, rilletteket, zsírokat, konfitált ételeket, gyomrokat, konfitált specialitásokat, szárított mellet, valamint készételeket, mint például a Périgourdin c...
Franciaország, Sainte-Luce-Sur-Loire
...Az Orient’hal Market egy francia cég, amely a halal tanúsítvánnyal rendelkező termékek kereskedelmére és ellátására specializálódott. Az "Authentic & Halal" márkánk alatt széles választékot kínálunk prémium minőségű friss termékekből, mint például Label Rouge tanúsítvánnyal rendelkező baromfi, kacsa, libamáj, nyúl, panírozott termékek, felvágottak stb. Márkánkat Franciaországban, Európában és...
Franciaország, Toulouse
... politikáját teljes nyugalomban valósítsa meg. Termékeink: Vinolok dugó, dugóhúzó, kötény, Vinturi boroxigénző, spinwine, pezsgőnyitó, Drop Stop, vödör, pumpás dugó, professzionális dugóhúzó, öntődugó, poháralátét, tastevin, sommelier kötény, barman kötény, kóstoló pohár, hőmérő nyaklánc, krómozott libamáj hárfa, libamáj lapát, inox libamáj vágó, libamáj kiegészítő készlet, boros doboz, egyedi vino-lok, promóciós tárgyak, jégzsák, pohártartó tányér.
Portfólió (10)
Franciaország, la Trinité
... szerint. Élelmiszereket is árusítunk, amelyek nem tartalmaznak sertéshúst és sertés eredetű összetevőket. Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk árajánlatért nagy mennyiség esetén szakemberek számára. Nagykereskedelmi értékesítés árajánlat alapján: termelői pezsgő, prémium borok, kaviár, libamáj, fűszerek, asztali művészet, olasz borok minden régióból, konyak, calvados, különleges vodka, szeszes italok...
Portfólió (3)
Franciaország, Lanzac
... kínálunk előételeket, mint például kacsahúsos rillette és libamáj alapú pástétomok, valamint különlegességeket, mint az narancsos kacsakonfit és a Lanzaguai cassoulet. A Grezelade Tanyája széles választékban kínál regionális termékcsomagokat is. A termékeket saját boltjainkban, ínycsiklandó boltjaikban és éttermekben értékesítjük. Egy összekapcsolt konferenciaterem és étkező építése folyamatban van, amely 2016-ra készül el.
Franciaország, Laguiole
A DROSERA GOURMANDE egy kézműves élelmiszer-specialitások gyártására szakosodott vállalat. A DROSERA GOURMANDE számos kacsából készült ételt készít, mint például a libamáj, a libamájblokkok, a libamájhabok, a gyomrok, a konfitált ételek, a kacsamell stb. A vállalat emellett tripoux-t, kolbászokat, pástétomokat, fritonokat, cassoulet-t, galantine-t, aperitifhez való terrine-ket és vadpástétomokat is kínál.
Portfólió (2)
Franciaország, Paris
...amelyeket egy croque-monsieurbe lehet tenni, vagy a CaviarCream, egy „fokozott” tarama. Egy másik találmány: a szárított kaviárvirág, amelyet őrölve vagy egész szemekben lehet fogyasztani risottón vagy tojásrántottán... A füstölt halak és tojások mellett a PETROSSIAN fokozatosan bővíti választékát más ünnepi termékekkel is: libamáj, trüffel, csokoládé, valamint bizonyos orosz specialitások, mint a...
Portfólió (5)
Franciaország, St Pal De Chalencon
A Velfor csoport, amely több mint 35 éve specializálódott a műanyagok feldolgozására, egyedi hőformázott csomagolásokat kínál az élelmiszeripar számára: libamáj tálca, tálca (fagyasztásra, mikrohullámú sütőben használható), edények, kiszolgáló betétek, érlelési kupola; az orvosi és gyógyszeripari területen (tablettás doboz, autoklábozható bliszter, gyógyszeroldat tasak, elsődleges és másodlagos...
Franciaország, Saint-Jean-Le-Vieux
1993-ban alapították a Maison Mayté-t, amely egy hagyományos baszk húsüzem. A Maison széles választékát kínálja a Baszkföldön készült száraz felvágottaknak: sonkák, kolbászok, száraz virslik, lapos vagy tekert hasaaljak, chorizók, száraz lomók... A Maison emellett kínálja kacsából készült specialitásait is (libamáj, mellfilék, konfitált húsok, rillettek, libamáj pástétom), sertésből (baszk...
Franciaország, Saint-Berthevin
... - Csirke darabolás - Tyúk - Kakassal - Baromfi készítmények - Szabad tartású csirke - Kiskakas - Fürj - Pulyka - Nyúl - Kacsa (egész, kacsacomb, filé, szárny, comb ...) - Zsíros kacsa (mell, libamáj) - Pulyka - Pulyka darabolás - Pulyka készítmények - Kebab - Húsáru - Galamb - Vadhús - Péksütemények / Kenyerek - Vaj - ...
Franciaország, St Medard D Eyrans
1948-ban Néracban, a Lot-et-Garonne-ban alapított LOU GASCOUN cég közel 50 éven át egyetlen termékére építette hírnevét: a híres sárga sertéshúsos pástétom dobozára, amely egy családi recept alapján készült. Kézműves módon készítjük el termékeinket, amelyek mind a Délnyugat hagyományos receptjei alapján készülnek, frissen, gondosan válogatott alapanyagokból, színezékek és tartósítószerek nélkül. Kínálatunkban megtalálható a libamáj, pástétomok, angolna matelote, az Arcachoni medence leves, lámpás hal stb.
Franciaország, LA SEGUINIERE
... robotizált töltőgépeket: folyamatos dobozolók, szekvenciális dobozolók, speciális gépek bag in box-hoz, bliszterező gépek, libamáj csomagolóvonalak, félautomata tálcazárók, késztermék túlbújtatók, kartonlapok elhelyezésére szolgáló gépek, brie csomagolóvonalak vagy automatikus fedél elhelyező rendszerek poharakra. A JYGA PROCESS a FIDEIP csoport tagja, amely ipari csoport a mechanika és a fémipar területén.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play