Franciaország, Vigan (Le)
A THOCAVEN vállalat kacsatenyésztésre specializálódott. A kacsákat szemeskukoricával etetjük, hogy egészséges és természetes termékeket garantáljunk. Teljes választékot kínálunk kacsahúsból, mint például libamáj, mellfilé, konfitált hús, tournedos, rillette, kolbász, combok...
Franciaország, Vezac
Több mint 80 éve alapított DELMOND FOIE GRAS egy családi vállalkozás, amely a libamáj előállítására specializálódott. A cégnek van egy vágóhídja és feldolgozó egysége Dordogne-ban. Nagy- és kiskereskedelmi tevékenysége évről évre fejlődik. Így a vállalat libamájat, mellfilét, csirkemellet, combokat, szárnyakat, gyomrokat stb. állít elő és forgalmaz. A tudás és a hagyomány ötvözésével a DELMOND FOIE GRAS elkötelezett a kiváló minőségű termékek előállítása mellett.
Franciaország, Cambiac
...Minden kacsánkat több mint 20000 m2-es területen neveljük. Családi gazdaság, amely önellátó tenyésztést folytat, fehér kukoricával tömve, engedéllyel rendelkező konzervgyár. Politikai irányelveink a tenyésztés minőségén és az állat élelmiszer-nyomon követhetőségén alapulnak. https://www.producteur-foie-gras.net/elevage-des-canard/ Széles választékot kínálunk konzerv termékekből, amelyek kizárólag a mi tenyésztésünkből származnak: libamáj, pástétom, galantine, konfitált termékek.
Portfólió (1)
Franciaország, Terrasson Lavilledieu
A J.BLANC SA egy kézműves vállalat, amely libamáj, pástétomok és készételek előállításával foglalkozik. Magas színvonalú termékek, a hagyományok tiszteletben tartásával, színezékek és tartósítószerek nélkül. BIO tanúsítvány a pástétomok egy részére, valamint almás kompót. Három vegetáriánus terrine szerepel a kínálatban. Gasztronómiai csomagok készítése önkormányzatok és vállalati bizottságok számára. Export és nagy mennyiségű rendelés lehetséges.
Portfólió (1)
Franciaország, Hagetmau
1929 óta a BESSE FOIE GRAS cég a libamáj előállítására és forgalmazására specializálódott. A vállalat félig főtt libamájat, kacsamájat, lúdmájat és libamáj specialitásokat kínál. Emellett terrineket, pástétomokat, kacsakonfitokat, landai cassoulet-t, valamint ínycsiklandó ajándékcsomagokat is ajánl a vállalati bizottságok számára.
Franciaország, Cahors
A SUDREAU egy olyan vállalat, amely a libamáj, kacsamell, zúza, kacsarillett, kacsakonfit és a Délnyugat tipikus ételeinek, mint a Cahors-i Coq au Vin vagy a cassoulet, gyártására és értékesítésére specializálódott.
Franciaország, Figeac
A Jean LARNAUDIE ház a kacsahús alapú regionális specialitások gyártására specializálódott. Így a cég libamájakat, konfitált húsokat, terrinákat és készételeket állít elő. A Jean Larnaudie-nál a teljes libamáj még mindig kézi és hagyományos módon készül. Több mint 60 éve a Lot megyében, Quercy-ben gyökerezve, Jean Larnaudie elsősorban olyan férfiak és nők közössége, akik elkötelezettek a...
Franciaország, Rungis
MASSE A Maison du Foie Gras 1884 óta. A MASSE ház a nyers libamáj szakértője a szakemberek számára. Az egész Franciaország területén jelen van, Európában és azon túl is, és képes azonosítani mindenki igényeit, hogy pontos és minőségi választ tudjon adni. Tapasztalatára támaszkodva, figyelmesen hallgatva ügyfeleire, a MASSE ház egy friss termékekből álló választékot, praktikus fagyasztott...
Franciaország, Foix
Egy természetes és autentikus környezetben a ROUCH család 1870 óta valódi, rusztikus és ízletes helyi termékeket készít. Ariégeois sonka, májas szárazkolbász, hamu alatt érlelt kolbász, libamáj, kacsazsír, vaddisznó- és szarvaspástétom stb. A ROUCH húsipari termékeit az Európai Uniós szabványoknak megfelelő laboratóriumában készíti, Ferrières-ben, Ariège-ben.
Franciaország, Castanet-Le-Haut
A Valtiere egy családi vállalkozás, amelyet 25 éve alapítottak Dél-Franciaországban. Az állattenyésztéstől a konzerválásig széles választékban innoválunk zsíros kacsából, csirkéből és libamájjal készült termékekben, amelyek minősége elismert Occitániában. Számos referencia, mint például kacsás merguez, chorizo, panírozott csirke, nyárs; és végül egy autentikus és különleges libamáj. Egész évben, megszakítás nélkül.
Franciaország, Montaut
A Maison LAFITTE 1920-ban alakult, és négy generáció óta a Landaise gasztronómiára specializálódott. A Maison a hagyományos zsíros kacsák valódi szakértője. Kacsa- és libamájakat, konfitált húsokat, mellfiléket, szárnyakat és kacsacombokat állít elő. Emellett kínál előételeket és készételeket, mint például kacsapástétom, kacsamousse, rillons és rillette, hagyományos pástétomok, terrinák, félig sü...
Franciaország, Frespech
A SOULEILLES FOIE GRAS családi vállalkozás generációról generációra készít libamájakat. Egy hagyományos tenyésztés, egészséges táplálkozás, az állatot tiszteletben tartó etetés és egyedülálló szakértelem lehetővé teszi a vállalat számára, hogy kiváló minőségű termékeket állítson elő. A libamájak mellett a vállalat terrineket, pástétomokat, libamájkrémeket, mellfiléket, kolbászokat, zsíros húsoka...
Franciaország, PEYREHORADE
1929-ben alapították a BARTHOUIL Házat, amely füstölt lazacokat és libamájat gyárt és forgalmaz. A BARTHOUIL kacsák kizárólag a vállalat közelében található, kacsákat nevelő gazdáktól származnak. Különös figyelmet fordítanak a kacsákra a neveléstől a vágásig, a főzésig, a fűszerezésig és az érlelésig. A lazacok füstölése hagyományos dán technikák szerint történik. E tudás és a régi típusú füstöl...
Franciaország, Bergerac
A Fine de France élelmiszer-nagykereskedés a francia prémium élelmiszerek referenciája, köszönhetően a szigorú minőségpolitikájának: a termékek kiválasztása íz- és minőségi követelmények alapján, a különféle adalékanyagok, színezékek és tartósítószerek maximális elkerülésével, valamint a használhatóság és az innováció előnyben részesítésével, tiszteletben tartva a francia kulináris hagyományokat.
A magas pireneusi lábánál, három generáció óta a "LES CONSERVES DE L'ARROS" GAILHOU - DURDOS megőrzi családunk régi tudományát, TOURNAY-ban, a XIV. századi régi bastidában. AZ AUTENTIKUSSÁG: válogatott liba- és kacsamájas, konfitált ételek. A TRADÍCIÓ: a konyha, amelyet már 1870-ben is kóstoltak a Lande birtokon. A MINŐSÉG: gasztoni vidéki konyha, Önnek készítve, kézműves módon, és kézzel...
Franciaország, Caylus
1896 óta 121 év telt el, és a Conserves d’Autrefois szakértelme folyamatosan gazdagodik. 121 éve végezzük szenvedéllyel, szigorral és kreativitással a munkánkat... Gasztronómiai örökségünk, amely gazdag, számos recept gyümölcse, amelyet szakácsaink dolgoztak ki az évtizedek során, ma értékes tudást ad nekünk, amely ebből az örökségből származik. A Quercy szívében található Ismeri a Conserves d’...
Franciaország, Bergerac
A Bergeracban található LA TRUFFE PERIGOURDINE a szívében helyezkedik el ennek az értékes területnek, és alapvető láncszemet képez ebben a mezőgazdasági ágazatban, megőrizve az ősi tudást a libamáj előállításában. Több mint 10 éve elengedhetetlen szereplővé váltunk a zsíros kacsák piacán. A LA TRUFFE PERIGOURDINE emellett egy teljes választékot kínál a szakemberek számára az IGP Périgord nyers termékeiből, valamint fagyasztott termékeket is.
Franciaország, Loché
A Gasztronómia Franciaországa egy online bolt és prémium élelmiszerek házhoz szállítása. A kínált termékeket kis francia és európai (olasz...) termelők készítik. A minőség, a szakértelem, az autentikusság és az egyszerűség garantált. Széles termékválaszték vár Önre weboldalunkon, mindegyik ízletesebb, mint a másik: terrinák, lekvárok, borok, aperitifek, libamáj... Felfedezheti egyedi igényei szerint elkészített ínycsiklandó kosarainkat is (költségek, termékcsoportok...). Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, ha további információra van szüksége, örömmel válaszolunk... Hamarosan találkozunk.
Franciaország, VALRAS-PLAGE
A BIROULADE, a Földközi-tenger partján működő kereskedelmi társaság - amelynek neve egy helyi szokásból ered - olyan termékeket kínál, amelyek a languedoci táj jellegzetességeit képviselik: olívaolaj, BIO lekvár, szirup, kenhető készítmények, libamáj, terrine...
Franciaország, Rungis
A PARIS GASTRONOMY DISTRIBUTION gasztronómiai termékek forgalmazója Rungisben, az export számára. A PARIS GASTRONOMY DISTRIBUTION prémium és minőségi termékek széles választékát kínálja a Rungisi Nemzetközi Piacról tengeri export céljából. Tengeri és légi export szakértőjeként osztrigák, sajtok, libamáj, gyümölcsök és zöldségek, halak, ipari péksütemények, ínycsiklandó élelmiszerek... friss...
Franciaország, Les Aldudes
A PIERRE OTEIZA cég regionális élelmiszereket gyárt. Kínálatunkban sonkák, hasaaljak, kacsamellek, kolbászok, chorizók, garbure-k, krémlevesek, libamáj, rillette, pástétomok, konfitált ételek, cassoulet, sajtok és borok találhatók. Termékeinket Franciaországban és külföldön forgalmazzuk.
Franciaország, Arles
Borospince - Finom élelmiszerek Több mint 300 bor, pezsgő és szeszesital referencia. Franciaország minden borvidéke képviselteti magát. Provence és a Dél-Nyugat gasztronómiája, libamáj, ibériai felvágottak, sajt. Céges ajándékok. Kóstolók.
Franciaország, Rungis
A di spé ré társaság Rungisban található. Regionális felvágottakat kínálunk, mint például a libamáj, friss termékek, kész saláták, lazac... Mindig is elkötelezettek voltunk a legjobb francia és külföldi termékek felfedezése iránt. A felvágott nagykereskedés 1975-ben alakult, és 1978 óta a Rungisi MIN-en működik. A specialitások főként a regionális felvágottak, a libamáj, a Label Rouge lazac, a friss termékek és a kész saláták. Gasztronómia: Regionális és külföldi specialitások gyártása. Tel.: 01 46 87 33 00.
Franciaország, St Astier
... Általános Mezőgazdasági Verseny és a Libamáj Országos Verseny. Műhelyünk képes nagy mennyiségek előállítására, egyedi tudásunk ötvözésével. Főként közvetítők számára szeretnénk libamájat biztosítani, a további részletek megbeszélésre várnak.
Franciaország, Castels
Franciaország, Reims
Franciaország, La Brede
Több mint 30 éve alapított MOULIN DE LA MOLLE vállalat a kacsamájas és libamájas termelésre specializálódott. A libákat és kacsákat gondosan válogatják és etetik, hogy a májaik ne veszítsenek zsírt a sütés során. Így a MOULIN DE LA MOLLE különböző formátumú kacsamájat vagy libamájat állít elő. A vállalat az összes tudását a francia és külföldi ügyfelei rendelkezésére bocsátja.
Franciaország, Marcolès
... eredményez, amely sok borrajongót meglep. Az apis terrae hársmézet például aperitifként, de főként előételek és desszertek, valamint ételek, mint a libamáj, szárnyas ételek (csigák, garnélák...), sajtok, étcsokoládé, szárított gyümölcsök kísérőjeként kell felszolgálni. Ezek az új ízletes párosítások lehetővé teszik az új prémium mézbor, a francia készítésű, egy fiatal, a gasztronómia és a méhészet iránt szenvedélyes férfi által felfedezett és továbbörökített tudás. A hársméz egy tartós mézbor, amely évekig megőrzi minőségét a pincében.
Franciaország, St Medard
A Maison Garbay és a Compreste Farm összefogott, hogy Önnek kiváló minőségű, szabadon tartott, Gers-i baromfit kínáljon, valamint olyan feldolgozott termékeket, mint a libamáj konzerv. A NOEL baromfi a Maison Garbay specialitása, amelyből választhat: szárazon tollazott kakas, házi pulyka, fiatal tojótyúk stb. A száraz tollazási technika alkalmazása lehetővé teszi a baromfi eltarthatósági idejének...
Franciaország, Bosdarros
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play