Franciaország, Paris
... 100% természetes csirkemellfiléből készült Cernunos® kutyakekszeink puha textúrával rendelkeznek, amely minden kutya számára ellenállhatatlan! Ez egy valódi prémium gasztronómiai csemege a kutyák számára. ean13:0633710785211 Kutyaméret: 5 kg max Kínálat: Szárnyas Nyers fehérje: 70,90% Rágási szint: 1. szint - Kis rágcsáló...
Portfólió (115)
Franciaország, Passavant La Rochere
...Üvegből készült előétel. A finoman bordázott oldalainak és a francia cukrászat történetéből merített barátságos vonalainak köszönhetően a Délice a nagymamáink által készített gyermekkori édességeket idézi. Meghívás a gasztronómiai élvezetekre, egy kis édes vagy sós bűnözésre. Tervezte: La Racine. A termék magassága: 53 mm A termék átmérője: 71 mm Űrtartalom: 9 cl A csomag súlya: 530 g Szín: Átlátszó...
Portfólió (174)
Franciaország, Tremblay-En-France
... magán sofőrt egy prémium szedánnal vagy furgonnal, minden szükséges felszereléssel, hogy az utazása kellemes legyen. Szakértelem Sofőrjeink tökéletesen ismerik a párizsi régiót, a nagyáruházakat és a jó gasztronómiai helyeket. Sofőrje a szükséges ideig várni fog, hogy az utazásai kellemesek legyenek. Célunk az Ön elégedettsége, ezért minden nap azon dolgozunk, hogy fejlődjünk.
Portfólió (6)
Franciaország, Paris
...Garantálja, hogy felejthetetlen estét töltsön Párizsban egy gasztronómiai vacsora-hajókirándulással a Szajnán. Vitorlázzon a város híres nevezetességei mellett, mint például az Eiffel-torony, a Louvre Múzeum és a Cité-sziget egy luxus Párizsi hajón. Merüljön el Párizs varázsában a fedélzeti étkezőből, miközben egy 3 fogásos gasztronómiai étkezést élvez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a pezsgő és...
Portfólió (17)
Franciaország, La Rochelle
...A Fleur de Sel a víz felszínén gyűjtik a sólepárló területeken, és nagyon finom kristályokból áll. A nap és a szél együttes hatására alakul ki. Ez a természetes, száraz állapotában fehér Fleur de Sel (vagy "Sau-fine") a betakarításkor enyhén rózsaszínes árnyalatú, és olyan illatot áraszt, amely hasonlít az ibolya illatához. Ez a Fleur de Sel egyik különlegessége, amely nagyon gazdag magnéziumban. A Fleur de Sel, vagy sólepárló só egy nemes só, amelyet az asztalra és a gasztronómiai elkészítésekhez tartanak fenn.
Portfólió (91)
Franciaország, Rungis Cedex
... a legnagyobb éttermek kiválósági szintjéhez. A LEGJOBB TERMÉKVÁLASZTÉK Több mint 10 000 szigorúan válogatott referencia, magas minőségi követelményekkel, beleértve a friss termékeket (húsok, szárnyasok, BOF, gyümölcsök és zöldségek) és a prémium élelmiszereket. A francia kulináris és kézműves örökség értékének megjelenítése érdekében a Le Delas a Francia Gasztronómiai Kollégium által Minőségi Termelő-Kézművesként lett elismerve.
Portfólió (10)
Franciaország, Chateau-Landon
... szárítják, amíg elérik a kívánt nedvességtartalmat. Ezt követően a kávécseresznyéket legfeljebb 3 hónapig tölgyfahordókban tárolják, amelyek legalább 8 évig Amaretto-t tartalmaztak. Kizárólag szemeskávé formájában értékesítjük, hogy Ön élvezhesse a kávé és az Amaretto illatának keverékét a bab őrlésekor, érezze az aromákat, mielőtt megkóstolja ezt a 100%-ban arabica kolumbiai kávét. Egy gasztronómiai kávé.
Portfólió (7)
Franciaország, Roubia
... optimális érettségnél szüretelik, hogy ideális egyensúlyt érjenek el a tanninok és a cukrok között. A szőlőt zúzzák és kocsányozzák, majd egy hónapig áztatják. 21 hónapnyi borászat beton tartályokban, beavatkozás nélkül.","Vin fin de gastronomie. À boire idéalement à 17°C.":"Finom gasztronómiai bor. Ideális fogyasztási hőmérséklet 17°C.","VINIFICATION":"BORÁSZAT","Robe grenat intense, reflets jeunes...
Portfólió (28)
Franciaország, L'union
...Marius, a Kitchen Chef, egy CBD-s keksz előkészítést dolgozott ki francia gasztronómiai tapasztalata és gyógynövények iránti szenvedélye révén, újraértelmezve a francia konyhát egy új összetevővel: a kannabidiollal – közismertebb nevén CBD. AJÁNLOTT KISKERESKEDELMI ÁR (EUR): 17,90 € SÚLY: ND SZÁRMAZÁS: Franciaország BIO EREDETE: Nem biológiai ŰRMÉRET: 355 ml...
Portfólió (197)
Franciaország, La Crau
... fényképektől kezdve a pihentető légkört sugalló elegáns képekig, ezek a posztok és történetek az Instagramon és a Facebookon tökéletesen tükrözik ezt a kivételes gasztronómiai élményt. Engedje, hogy elvarázsolják alkotásaink, és merüljön el egy gasztronómiai kalandban, ahol az ízek harmóniában keverednek.
Portfólió (58)
Franciaország, Waldighoffen
...Kiemelkedő minőségű ez a muscovado cukor, amely nedves és durva textúrájú. Egy nyers cukor, amelyet szeretünk péksütemények készítéséhez, de mindenféle gasztronómiai termékhez is. Elérhető 1 kg, 5 kg, 25 kg-os kiszerelésben.
Portfólió (5)
Franciaország, Auros
...Ez földisó (nem tengeri só) Ez az a só, amelyet kötelezően használni kell a Bayonne IGP sonka készítéséhez. Ez egy nem jódos só, amely eltérő tulajdonságokkal rendelkezik, mint a tengeri só. Íze kissé eltérő, és 10-szer sósabb. Tehát kevesebbet kell belőle használni. Számos gasztronómiai étterem használja ízletes tulajdonságai miatt. A húsok sokkal jobbak ezzel a sóval.
Portfólió (31)
Franciaország, BLOIS
...Minőségi csomagolások a megvalósításaid védelmére és szállítására. A szakmádban elengedhetetlen funkcionális tulajdonságok, a karton merevsége elősegíti • a nedvesség visszatartásának ellenállását • a hűtött tárolást • a rakodhatóságot A piacon elérhető szabványos tálcák méreteivel kompatibilis dobozok választéka. A PRESTIGE modell, amely a legújabb gasztronómiai trendekhez alkalmazkodó dekorral rendelkezik, ugyanazokkal a funkcionális jellemzőkkel.
Portfólió (6)
Franciaország, Aix-En-Provence
...Fűszerezze meg a napját ezekkel a csodákkal, amelyek ügyesen ötvözik az édeset és a csípőset, a gasztronómiai kalandorok számára tervezve. A chili csípős ízei tökéletesen harmonizálnak a vörösáfonya édességével, így merész és ízletes élményt teremtve. Ezeket a recepteket gondosan kidolgozták, hogy kivételes ízélményt nyújtsanak Önnek. Legyen Ön csokoládéimádó, fűszeres ízek kalandora, vagy a citrom friss, savanykás ízét keresi, süteménykínálatunkban minden ízlésnek van valami különleges.
Portfólió (9)
Franciaország, Aubagne
Az Activ Provence egy eseményszervező ügynökség, kizárólag B2B, amely a vállalati eseményekre specializálódott. MICE és DMC ügynökségünk francia és nemzetközi vállalati csoportokat fogad a Franciaország délkeleti részén, a Sud (PACA) régióban, Marseille-ben, Aix-en-Provence-ban, és általában Montpellier és Monaco között, az Alpokon keresztül a hegyi tartózkodásokhoz. 2000 júliusa óta csapatunk sza...
Portfólió (9)
Franciaország, Laure-Minervois
...Mourvèdre, Grenache és Piquepoul házasítás. Száraz rozé, világos lazacszín, gasztronómiai bor, tiszta, gyümölcsös, telt és selymes az ízlelőbimbókon, könnyen iható, de száraz és friss marad.
Portfólió (11)
Franciaország, Pont D Ain
...A Bandol Rosé Cuvée de la Ville de Sanary a Ray-Jane birtokról egy bio tanúsítvánnyal rendelkező rosé. Ez egy elegáns, gasztronómiai, gyümölcsös rosé, amely egyaránt alkalmas aperitifként és nyári ételekhez. Állapot: Új termék Ország: Franciaország Termelési régió: Provence Megnevezés: Bandol Rosé AOC Bio Évjárat: 2020 Alkohol: 13,5° Tartalom: 600cl...
Portfólió (95)
Franciaország, Saint Cannat
...körülbelül 16-18°C-on. KÓSTOLÁSI MEGJEGYZÉSEK Kellemes világos rózsaszín szín, friss gyümölcsös íz. Finom és elegáns a szájban, jó évjárat. Gasztronómiai bor. Különösen élvezni fogja Bandol rosé borunkat halételekhez, grillezett húsokhoz, bouillabaisse-hez, szárnyasokhoz… Vagy aperitifként. Körülbelül 13°C-on tálalva...
Portfólió (46)
Franciaország, Rungis
...A libamáj, egy francia vezető gasztronómiai termék. A világ egyik legfinomabb ételeként ismert libamáj a jó íz és elegancia szimbóluma. A COURTIN HERVOUET exportálásra kínálja a libamájat. A libamáj nagykereskedelmi értékesítése kizárólag szakembereknek, henteseknek, húsboltoknak, vendéglátóknak, éttermeknek és közintézményeknek.
Portfólió (62)
Franciaország, Sète
... régió gasztronómiai hagyományai szerint készül. Ezek a mozzarella golyók aranybarna, ropogós panírba vannak burkolva, amelynek összetevői teljesen természetesek, mint például a válogatott liszt, paprika és természetes élesztők, tartósítószerek nélkül. A recept élvezetéhez a sütés egy fritőzben történik, 2-3 perc sütés elegendő. Ez egy sokoldalú étel, amelyet akár előételként, akár aperitifként is fogyaszthatunk, köszönhetően a gyors elkészítésének.
Portfólió (42)
Franciaország, Rungis Cedex
...A BUISSON sajtnagykereskedés Rungisban található. A prémium sajtok forgalmazása és a sajtok exportja. A Rungis-i sajtszakemberek tapasztalata a gasztronómiai szakemberek és éttermek szolgálatában. A legjobb sajtok kiszállítása EURÓPÁBAN. Néhány kivételes sajtunk Rungisban: Emmental, Cantal, Gruyère des Alpages, Brie de Melun, Comté, Epoisses, Salers, Tête de Moines, Camembert, Beaufort, Morbier...
Franciaország, Angerville
...A gasztronómiai parfümök megkérdőjelezhetetlen királynője, a vanília, méltó helyet foglal el a Fabster aromás termékeinek kínálatában: tiszta vanília kivonatok, természetes vanília aromák, vanília íz, vanília hüvely, vanília vaj, vanília csokoládé és még sok más! A kis cég raktárában azonnal elérhető egy teljes vanília választék. A választék mellett a Fabster a minőségre is nagy hangsúlyt...
Franciaország, ARGENTON SUR CREUSE
...Mini-madeleine, mini-financier, mini-fondant vagy macarons, egy sor recept mini formátumban, hogy változatos, bűntudat nélküli élvezeteket kínáljon. Michel Kremer professzionalizmusa és szakértelme ma már elismert a pékségek és a gasztronómiai szakemberek teljes körében: · Pékségek és cukrászatok · Szállodaipar és vendéglátás · Catering · Kiskereskedelem Michel Kremer ott van, ahol a gasztronómia szónak értelme van.
Portfólió (5)
Franciaország, La Riche
...Ez a hőszigetelt konténer tökéletes friss és fagyasztott termékek szállítására, hűtés nélkül vagy hűtött körülmények között. Ideális rövid vagy közepes távolságú utazásokhoz, ez a szendvics szerkezetű hőszigetelt kocsi lehetővé teszi a szállított térfogat optimalizálását. Alkalmazási területek: nagy- és kiskereskedelem, pékáru, közétkeztetés, halbolt, gasztronómiai szakmák... Hőszigetelt...
Portfólió (9)
Franciaország, Rungis Cedex
...Az AMS European a ízek kiválóságát keresi. A cég gyümölcsök és zöldségek importálására és kereskedelmére specializálódott a világ minden tájáról. Az AMS European cég 2004-ben telepedett le Párizsban, a gasztronómiai fővárosban, kifejezetten a Rungis régióban, amely a világ legnagyobb piaca. A kiválóság továbbra is és mindig a csapatunk fő célja, amely elkötelezett a klienseink kiszolgálása iránt. Üdvözöljük az ízek világában!
Portfólió (47)
Franciaország, Saint Gilles
...A CAUVIN PREMIUM választéka, amelyet a Gault et Millau gasztronómiai útmutató ajánl, 4 monovariáns olívaolajból, Arbequina, áll, amelyek Észak-Spanyolország egy védett területéről származnak, és 4 olajból gyümölcsdarabokkal.
Franciaország, Castelnaudary
...Eliquide CBD Vanília Krém: a gasztronómiai pihenésért. Imádni fogja ennek az eliquidnek a vaníliás krém ízét. Édes és lágy jegyek az intenzív ízélményért. Összetevők: propilén-glikol, növényi glicerin, CBD izolátum, aromák. Nettó térfogat: 10ml – PV/VG = 50/50 – THC<0.0% Ez a termék nem tartalmaz THC-t, és kizárólag elektronikus cigarettákhoz készült. Íz: Édes...
Portfólió (33)
Franciaország, Val De Cognac
...biológiai mezőgazdaságból és fair trade-ből származó alapanyagokkal. Ti’Bio Les Arrangés gasztronómiai horizontokat fedez fel az exkluzív lekvárok és más rendezett termékek létrehozásával, mindig a családi hagyományok tiszteletben tartásával.
Portfólió (29)
Franciaország, Bernin
A Kalys Productions egy neves konjac liszt és funkcionális összetevők beszállítója Európában. Széles termékválasztékunk magában foglalja a különböző konjac liszteket, természetes textúrázókat és tápláló összetevőket, amelyek megfelelnek az ipari, kézműves, gasztronómiai, egészségügyi, közétkeztetési és házi szakácsok igényeinek. Mi vagyunk a konjac lisztek és a származékos termékek, mint például...
Portfólió (8)
Franciaország, Yssingeaux
A Nactarome csoport tagjaként és a Groupe Nactis Flavours márkájának részeként a Sevarome az élelmiszer-aromák, a diófélék előkészítése, az aromás összetevők, valamint az élelmiszer-textúrák, stabilizátorok és színezékek tervezésére és gyártására specializálódott, a gasztronómiai szakmák és az édesipari ipar számára. A Sevarome a Pékség-Pastry, a Cukrászat, a Csokoládégyártás, a Fagylalt és az...
Portfólió (55)

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play