Franciaország, Castelnaudary
...Eliquide CBD Vanília Krém: a gasztronómiai pihenésért. Imádni fogja ennek az eliquidnek a vaníliás krém ízét. Édes és lágy jegyek az intenzív ízélményért. Összetevők: propilén-glikol, növényi glicerin, CBD izolátum, aromák. Nettó térfogat: 10ml – PV/VG = 50/50 – THC<0.0% Ez a termék nem tartalmaz THC-t, és kizárólag elektronikus cigarettákhoz készült. Íz: Édes...
Portfólió (33)
Franciaország, Val De Cognac
...biológiai mezőgazdaságból és fair trade-ből származó alapanyagokkal. Ti’Bio Les Arrangés gasztronómiai horizontokat fedez fel az exkluzív lekvárok és más rendezett termékek létrehozásával, mindig a családi hagyományok tiszteletben tartásával.
Portfólió (29)
Franciaország, Paris
... olívaolajokat kínálunk. Egy kiváló minőségű extra szűz olívaolaj egy egyedülálló elixír, amely hihetetlen gasztronómiai érzelmeket ébreszt. Azért, hogy ezeket az érzelmeket a lehető legtöbb emberrel megosszuk, a ZÖLD ARANY KUTATÓI szenvedéllyel válogatják és értékelik a legjobb olívaolaj kincseket Franciaországban és a Földközi-tengeren (Spanyolország, Olaszország, Tunézia). A ZÖLD ARANY KUTATÓI...
Portfólió (3)
Franciaország, Bernin
A Kalys Productions egy neves konjac liszt és funkcionális összetevők beszállítója Európában. Széles termékválasztékunk magában foglalja a különböző konjac liszteket, természetes textúrázókat és tápláló összetevőket, amelyek megfelelnek az ipari, kézműves, gasztronómiai, egészségügyi, közétkeztetési és házi szakácsok igényeinek. Mi vagyunk a konjac lisztek és a származékos termékek, mint például...
Portfólió (8)
Franciaország, Yssingeaux
A Nactarome csoport tagjaként és a Groupe Nactis Flavours márkájának részeként a Sevarome az élelmiszer-aromák, a diófélék előkészítése, az aromás összetevők, valamint az élelmiszer-textúrák, stabilizátorok és színezékek tervezésére és gyártására specializálódott, a gasztronómiai szakmák és az édesipari ipar számára. A Sevarome a Pékség-Pastry, a Cukrászat, a Csokoládégyártás, a Fagylalt és az...
Portfólió (55)
Franciaország, Carentan
A DUPONT D’ISIGNY, a Carentan-les-Maraisban, Normandiában található cukrászda szakértelmét a gasztronómiai szakemberek, mint például cukrászok, csokoládékészítők, pékek, éttermek, cukrászok szolgálatába állítja. Termékeink minősége a cukrászati hagyományos tudásunkból ered. A DUPONT D’ISIGNY PROFESSIONNEL márka köztes élelmiszertermékeket kínál a szakemberek, ipari vagy RHF számára. Különböző...
Portfólió (4)
Franciaország, Le Grau-Du-Roi
... forgalmazzuk, amelyek elnyerik ügyfelei tetszését és gazdagítják ajánlatait. Gondosan válogatott fűszereink erőteljes és egyedi aromákat kínálnak, ideálisak a legfinomabb kulináris alkotások kiemelésére. Ezen kívül nigella olajat is kínálunk, amelyet sokoldalú jótékony hatásai miatt ismernek, értékes eszköz a gasztronómiai és wellness szektorok számára. Mézünk, amely etióp méhészetekből származik...
Franciaország, Villegouge
AGENCE GADAN HEUGAS a Bordeaux régióban található, és 1999 óta a gasztronómiai szakemberek szolgálatában állunk. Ezek a szakemberek, mint például a fagyizók, cukrászok, lekvárfőzők, pálinkafőzők, legyenek akár kézművesek, akár ipariak, a mi szakértelmünkhöz fordulnak, hogy megfeleljenek igényeiknek. Szállítóink sokfélesége széles választékot kínál termékekből és csomagolásokból. Valójában...
Portfólió (47)
Franciaország, Rungis Cedex
... feldolgozásában, kereskedelmében és forgalmazásában. A Mandar elkötelezett a minőség iránt, amely a vendéglátás szolgálatában áll. A Mandar gyümölcs- és zöldségforgalmazó Rungisban a gasztronómiai éttermek számára. A Mandar a friss fűszernövények szakértője Rungisban: Nagykereskedő Kapor Rungis, Bazsalikom, Nagykereskedő Piros Bazsalikom, Metélőhagyma, Nagykereskedő Snidling Rungis, Nagykereskedő Citromfű...
Franciaország, Bagnolet
... Baisers Sucrés igénybevétele azt jelenti, hogy minőségi cukrászokat és autentikus termékeket választ, szerződéses szolgáltatás keretében, 24-48 órán belül, pozitív vagy negatív hőmérsékleten szállítva. Értékeink: kézműves minőség, szakmánk, szenvedélyünk. Kévin Bézier, cukrász és csokoládékészítő 20 éve dolgozik a prémium cukrászat területén. Prestízs intézményekben tanult, mint például a Lutétia, a Georges V, a Ritz-Escoffier iskola és más párizsi és londoni gasztronómiai helyszínek. Tapasztalatával és erősségeivel 2010-ben megalapította a Pâtisserie Consulti-t.
Franciaország, Joinville-Le-Pont
...gasztronómiai éttermekben és igazgatói étkezőkben, a séf tökéletesen ismeri a vállalatvezetők elvárásait az üzleti étkezésekhez. A séf és csapata egyszerű, friss és ízletes ételeket készít. Marc Girard szakértelmének köszönhetően a legjobb Île-de-France-i termékeket választják ki. Az alapanyagok beszerzésénél a séf a helyi termékeket részesíti előnyben, amelyek lehetővé teszik a termékek magasabb minőségét. A szezonális helyi termékek előnyben részesítésével csökkentjük környezeti hatásunkat. A Marc Girard-nál minden házi készítésű, mert szeretünk főzni.
Franciaország, Caudry
...Az "Objets Personnalisables" segít Önnek minden reklám- és textilprojektnél. Különféle kommunikációs anyagokat készítünk: promóciós ajándékok, reklámtárgyak, üzleti ajándékok, munkaruhák, személyre szabott textil, sportfelszerelések, gasztronómiai ajándékcsomagok, személyre szabott papíráru, jelzés, PLV stb. Célunk, hogy támogassuk a szakembereket, egyesületeket, közigazgatásokat, de akár a...
Portfólió (35)
Franciaország, Elbeuf
... szállítást és elvitelre rendelést kínál. Melyek Elbeuf legjobb éttermei, amelyek elvitelre kínálnak ételeket? Melyek Elbeuf legnépszerűbb éttermei? Melyek Elbeuf legjobb éttermei családoknak gyermekekkel? Melyek Elbeuf legjobb éttermei olcsó étkezéshez? gasztronómiai étterem definíció legjobb étterem Franciaország 2020 gasztronómiai étterem Párizs gasztronómiai étterem házhoz szállítás gasztronómiai étterem Toulouse legjobb gasztronómiai étterem Párizs gasztronómiai étterem 77 gasztronómiai étterem Normandia...
Franciaország, Biguglia
...hogy kiemelje szülőföldje, Korzika termékeit. Munkája elsősorban a jó, az igaz és a korzikai módon való alkotás iránti vágy. Jean-Michel Querci arra hívja Önt, hogy élvezze termékeit a gasztronómiai konyhán keresztül, valamint a mindennapi kulináris élvezetekben.
Portfólió (68)
Franciaország, Pleucadeuc
A CAP Solutions Culinaires a szószok, marinádok, főzött levek, ízesített vajak és béltermékek gyártására specializálódott, elsősorban az élelmiszeripari ipar és a vendéglátó szakemberek számára Franciaországban és külföldön. Az innováció, a gasztronómiai élvezetek és a partnerség jellemzi a CAP Solutions Culinaires-t. A kulináris megoldások és bevonó, díszítő termékek szakértőiként egyedi...
Portfólió (9)
Franciaország, Varreddes
... etika és a technikai megvalósíthatóság harmonizálásával választjuk ki. Referenciáink: Leclerc, Auchan, Carrefour, Intermarché, valamint intézmények, mint középiskolák, általános iskolák, ínycsiklandó boltok, gasztronómiai éttermek.
Portfólió (43)
Franciaország, Faverolles-Sur-Cher
... Fűszeres lekvárok széles választékát is kínáljuk idénygyümölcsökkel (Sologne-i eper, Roussillon-i sárgabarack...) és gyümölcspasztákkal. Minden termékünket helyben készítjük! Termékeinket élelmiszerboltokban, regionális termékek polcain, gasztronómiai vásárokon vagy online értékesítjük Franciaországban és külföldön (ajánlat alapján). A mennyiségtől függően egyedi termékekkel is tudunk...
Portfólió (28)
Franciaország, Paris
...HECOSFAIR, Légy Hős! HECOSFAIR, a kivételes, bio fairtrade & crueltyfree termékek szolidáris márkája, 2019 óta egészséges étkezést és ökologikus, etikus, fenntartható fogyasztást kínál. - A HECOSFAIR 2021-ben elnyerte a LUXLife Magazine Best Crueltyfree Grocery Brand France díját. - Szintén 2021-ben a HECOSFAIR néhány prémium élelmiszere a világ 500 legjobb összetevője között szerepel a Régalades című könyvben (Hachette kiadás), amelyet Victoire Loup gasztronómiai újságíró írt. - 2022-ben a HECOSFAIR egyik terméke ...
Portfólió (133)
Franciaország, Auterive
A FINES SAVEURS DES ÎLES egy prémium élelmiszerbolt, amely egzotikus, magas színvonalú termékeket állít elő és értékesít, mint például BIO egzotikus tea, BIO gyógytea, lekvár, és hamarosan kávé, méz stb. Termékeink Franciaországban (Auterive) készülnek. Küldetésünk, hogy a szigetek gasztronómiai tudását értékesítsük különleges kézműves alkotásainkon keresztül. Teáink, főzeteink és ritka ízekkel...
Portfólió (9)
Franciaország, Emerainville
... preferenciáihoz igazodva, minőségi címkékkel társítva. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy demokratizáljuk ezeket a gasztronómiai termékeket, és lehetővé tegyük, hogy Ön mindig kreatívabb és eredetibb legyen a választékában és vásárlásaiban, célunk pedig az, hogy olyan egyedi ajánlatokat kínáljunk, amelyek még nem elérhetők nemzetközi szinten. A VDC a „Vie de Château” elnevezés kezdőbetűinek rövidítése, amelynek célja, hogy egyedülálló érzést nyújtson Önnek a francia életmód művészetének újjáélesztésében.
Franciaország, Paris 17
...hogy garantáljuk a legjobb minőséget és a legigazságosabb árat. Folyamatos kutatási és kóstolási munka, hogy felfedezzük a következő gasztronómiai kincset.\n\nLES MEILLEURES SAVEURS\n\nA világ legjobb trüffeljeinek ízletes ízei, hogy minden étkezés emlékezetes kulináris kalanddá váljon. Könnyen használható, ínycsiklandó ételekhez, húsimádóknak és profi szakácsoknak.\n\nABORDABLE\n\nEgy ínycsiklandó...
Franciaország, Toulouse
...Az üzleti ajándékok és a bor- és gasztronómiai kommunikáció szakértőjeként a CAV&CO olyan megoldásokat kínál, amelyek tökéletesen illeszkednek marketing tevékenységeihez, más szóval egyedi ajánlatot nyújt. A CAV&CO kreativitását az Ön szolgálatába állítja, hogy egy eredeti ajándékot készítsen, amely megfelel a költségvetési korlátainak. Logisztikai hatékonysága lehetővé teszi, hogy marketing...
Portfólió (10)
Franciaország, Montélimar
... készül, a előkészítéstől a csomagolásig, Théo műhelyében Montélimarban. Az elkészítményeket szűrik, hogy csak a lényeg maradjon a palackban. Ezt a tudást a Francia Gasztronómiai Kollégium is elismerte, amely 2022-ben a Minőségi Kézműves Termelő címet adományozta neki. 2023 júniusában a bordói canelé receptje aranyérmet nyert az Épicures Díjban.
Franciaország, Lège-Cap-Ferret
A DELHO egyszerű és hatékony megoldásokat és berendezéseket kínál, mint például a DELHO GT-M zsírfogó tartály, amely a vendéglátóipari, hentes- és catering szolgáltatások, pékségek, közétkeztetés, ideiglenes vagy vándor éttermek, laboratóriumok és élelmiszeripar zsíros szennyvizeinek kezelésére szolgál. A DELHO-t az élelmiszeripari, vendéglátóipari és gasztronómiai szakemberek alapították, akik több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek, és rendkívül jól ismerik ügyfeleik szakmáit.
Portfólió (2)
Franciaország, Marseille
Importáló, feldolgozó és szárított gyümölcsök forgalmazója közel 100 éve, a Midi Sec vezető szerepet tölt be az élelmiszeripari piacon. A vállalat partnere minden szereplőnek a gasztronómiai szektorban: nagykereskedők, ipari szereplők, kézművesek, bio szaküzletek, séfek és MOF, prémium éttermek, ínycsiklandó kiskereskedők… A Midi Sec különböző termékválasztékai, bio és hagyományos, számos...
Franciaország, Bordeaux cedex
A LA MAISON DE L’ARGAN, egy 2001-ben alapított családi vállalkozás, az argánolaj élelmiszer- és kozmetikai formájának előállítására és forgalmazására specializálódott. Több mint 10 éve a La Maison de l’Argan egy marokkói kisargánolaj-termelő női szövetkezet partnere, és ezt az értékes elixírt a NATIVE, extra szűz, BIO és IGP gasztronómiai olaj, egy táplálékkiegészítő és két francia gyártású...
Franciaország, Paris
... borscs, koulibiak, pirozsik vagy a teák... A PETROSSIAN, a kaviár szakértője, kihasználja a gasztronómiai termékek iránti lelkesedést. Franciaországban, és egyre inkább nemzetközi szinten, a luxus élelmiszert és a vendéglátást ötvözi. A PETROSSIAN a kaviár szinonimájává vált, amelyet a franciák számára felfedezett. Majdnem egy évszázaddal később - a centenárium 2020-ra esik. Egy B2B...
Portfólió (5)
Franciaország, Les Eyzies-De-Tayac-Sireuil
... egyik hagyományos, amely minden délben nyitva tart, a másik pedig gasztronómiai, amely minden este nyitva van. Mindkét étteremben friss, szezonális ételeket talál, amelyek különösen a helyi termékekre helyezik a hangsúlyt.
Franciaország, Paris
A Hemis egy teljes körű ajánlat készlet- vagy gyártott képekből az alábbi témákban:- Turizmus, Kaland, Utazás- Életmód, lakás- és házdekoráció- Kreatív képek Életstílus, mindennapi élet, divat- Természet és állatok- Városfejlesztés- Gasztronómiai, étkezési, kulináris fényképek- Vállalati, fényképezés, kongresszus, szeminárium...
Franciaország, Rungis Cedex
..." termékek: David Hervé osztrigák, vörös-fehér saku tonhal és hosszú, szentjakab-kagylók, vonalhal, vonalhalak, magas gasztronómiai termékek, minden kagyló, élő rákfélék, tengeri víz élőhely. Kapcsolatba léphet velünk telefonon a 01 41 80 88 88-as számon vagy faxon a 01 41 80 64 64-en.

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play