Franciaország, Collégien
...A GM-400 modell lehetővé teszi a következőket: - Az összes puha tésztájának (fánk, makaron, habcsók…) és kemény tésztájának (sütemények, kekszek, morzsák…) formázását és adagolását. - A tészták elhelyezését rugalmas vagy merev formákba (madeleine, pénzügyes…). - A fánkok, eclairek… injektálását. - A makaronok, citromtorták… töltését. - A poharak, üvegek vagy más edények megtöltését. és szintén: - Időt és kényelmet nyerni a monoton feladatok megkönnyítésével. - Egyenletesebb és magasabb minőségű termelést biztosítani.
Portfólió (15)
Franciaország, Chambray Les Tours
Franciaország, Ploërmel Cedex
...Ezek a gourmet omletták sokféle hozzávalóval készülnek, mint például töltött gombák, sajt, sonka és még sok más... Ezek hagyományos omletták, amelyek reprodukálják a házi készítésű omletták puha, légies állagát. Franciaországban tojásból készülnek. Fűszerekkel is elérhető.
Portfólió (52)
Franciaország, LANGEAIS
...A Servi Doryl által kifejlesztett és levédett Hi-Perf® a legújabb, nagy teljesítményű sajtformázó. Puha sajtok előállítására használják, és olyan perforációkkal rendelkezik, amelyek kifejezetten a lecsöpögtetés javítására és a szórás és a túrós veszteségek csökkentésére lettek tervezve. Ezek az anyagnyereségek gyors és garantált megtérülést biztosítanak. További információért kérjük, lépjen kapcsolatba velünk telefonon a 02 47 96 11 50-es számon, vagy e-mailben a következő címen: contact@servidoryl.com...
Portfólió (68)
Franciaország, Paris
... fajtáknak, vagy egyszerűen napi jutalomként minden felnőtt kutya számára. Ideális minden kutya és 4 hónapnál idősebb kölyök számára, minden falat tökéletes egyensúlyt képvisel: sem túl kemény, sem túl puha, ízletes kis falatok formájában, 100%-ban finom! Kutyatípus: 5 kg max A la carte: Sajt Elemzési összetevők: Nyers fehérje 65,0% / Nyers zsír 9,5% Tehéntej: melléktermékek Rágási szint: 1. szint - Kis rágcsáló...
Portfólió (115)
Franciaország, Marseille
...A termék leírása: nyers tejből készült sajt, amelynek oltalom alatt álló eredetmegjelölése (D.O.P.). Szervezeti tulajdonságok: •Megjelenés: durva, rózsaszín héj, amely többé-kevésbé intenzív; a sajt tömege szalmasárga színű, jellegzetes zöld erekkel; a héj nem fogyasztható. •Tapintás: a sajt tömege elég puha. •Illat: kellemes és étvágygerjesztő. •Íz: különleges és intenzív. Összetevők: •Teljes...
Portfólió (9)
Franciaország, Creissels
A sajtosipari berendezések tervezője és gyártója, Roussel Inox folyamatos figyelemmel készíti el az Ön igényeinek megfelelő berendezéseket. Tudásunk szilárd alapokon nyugszik a sajtkészítők szakmájában, amelyet Franciaországban és nemzetközi szinten is a szakemberektől finomítottunk. Szeretné megújítani gépeit, növelni a termelési kapacitását, létrehozni a saját műhelyét? Közösen meghatározzuk, ...
Portfólió (45)
Franciaország, Essey-Les-Nancy
Fedezze fel a Karib-térség vibráló szívét az Îles & Délices-szel, az Ön kapuja egy páratlan kézműves kulináris élményhez. Exkluzív ínycsiklandó válogatásunk, amelyet szenvedéllyel és az autentikusság iránti teljes elkötelezettséggel készítettünk, egy érzéki utazásra hív, amelyet a trópusi szigetek gazdagsága és exuberanciája ihletett. Katalógusunk minden terméke, gondosan kidolgozva tojás, tej és ...
Portfólió (3)
Franciaország, Saint-Etienne
...Fehér, sima, enyhe nyílásokkal és penészesedéssel rendelkező sajt. Puha textúrával és meleg állapotban krémes megjelenéssel rendelkezik, amely bőséget és ízletességet ad számos alkalmazásnak. Karakteres íze lehetővé teszi, hogy számos meleg és hideg recepthez, szószokhoz, pizzákhoz, salátákhoz, rizottókhoz társítsuk.
Portfólió (187)
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play