Olaszország, Pasturo
...Ez egy puha, fehér, virágzó héjú kecskesajt. Az állaga puha, sima és krémes; az íze kellemes és finom. 100% olasz tej. Átlagos súly: 0,250 g Minimális érlelés: 7-10 nap...
Portfólió (7)
Olaszország, Misano Adriatico
...Ez a krémes COOPERLAT Caciotta alle noci sajt a TRE VALLI kiváló minőségű tejéből készült. Puha állagával és gazdag dió ízével remek választás a kifinomult ízlésűek számára. Minden 1,2 kg-os adag tele van fehérjével és kalciummal, így hozzájárul egy kiegyensúlyozott étrendhez.
Portfólió (200)
Olaszország, Fidenza
...Fiatal olasz sajt, 12 hónapig érlelt. Puha és finom íz.
Portfólió (54)
Olaszország, Giuliano
...Liszt "00", víz, anyaméh (természetes élesztő 0 típusú puha búzalisztből por formájában, élesztő, malátázott gabonaliszt), só, napraforgóolaj, olívaolaj, mozzarella, paprika, padlizsán, cukkini, kecskesajt, Grana Padano.
Portfólió (129)
...A Gorgonzola egy nyers tejből készült sajt, világos sárga színű, zöldes erezetei a penészesedési folyamatnak köszönhetőek, azaz a penészgombák kialakulásának. A Dolce változat krémes és puha, különleges és jellegzetes ízű, enyhén csípős. A Piccante változat íze határozottabb és erősebb, amelynek tésztája erősebben penészes, tömör és morzsalékos. Pasztőrözött tejből készült, amely a származási területen található tehenészetekből származik, tejsavbaktériumokkal és kiválasztott penészekkel dúsítva, természetesen laktózmentes. Hagyományos formátumokban kapható.
Olaszország, Martina Franca
...A „Formaggio al Peperoncino” egy egyedülálló gasztronómiai élmény, amely a édes és csípős ízek tökéletes egyensúlyát ötvözi. Ez a pecorino sajt puha és élénk állagú, chili pehelykel gazdagítva, amelyek serkentik az ízlelőbimbókat. Rücskös, aranybarna héja alatt egy fehér, sárgás árnyalatú szív rejtőzik, chili bogyókkal tarkítva. Minden falat egy ízbomba, amelynek intenzitása a érlelés során fokozódik, így ellenállhatatlanná teszi a sajt kedvelői számára. Ez nem csupán egy sajt, hanem egy érzéki utazás, amely új ízárnyalatok felfedezésére hív.
Portfólió (29)
Olaszország, Orbassano
...A nagy sardi ravioli ricottával (puha sajt) és citrommal töltött, megtestesítve a mediterrán ízek egyszerűségét és tisztaságát, friss és kifinomult kulináris élményt kínálva. Ez a ravioli tökéletes harmóniát képvisel a ricotta édes és lágy íze, valamint a citrom vibráló frissességének citrusos íze között, mindez egy finom tésztarétegbe zárva.
Portfólió (57)
Olaszország, Dorgali
...Egy lágy szívű, rövid érlelésű juhsajt. Ez a sajt sima vagy enyhén csíkozott kérgével és fehértől a finom barna árnyalatokig terjedő színével tűnik ki. Pasztőrözött juhtej, oltóanyag és só felhasználásával készült, a Novello Sardo egy édes sajt, amelynek puha és tömör, fehér színű tésztája van. Édes és finom íze tökéletesen illik körtéhez, aranyszőlőhöz, Pane Carasau-hoz és idényzöldségekhez...
Portfólió (10)
...A Campania régió belső területein, érintetlen legelőkön, válogatott teheneket tartanak, amelyek ízletes teje adja az alapot a tehén mozzarella készítéséhez. Ez egy friss, fonott sajt, amely nagyon hasonlít a bivaly mozzarella készítési módjára. Megjelenése gyöngyházfehér, belseje puha, és vékony rétegekből álló tésztát rejt. A tehén mozzarella íze lágy, de ugyanakkor jól felismerhető organoleptikus jellemzői miatt. Frissen fogyasztva mellett gyakran használják főzéshez is. Klasszikus példa erre a pizza, ahol fűszerezik, hogy különleges ízt adjon neki.
Portfólió (10)
Olaszország, Reggio Emilia
...Ez a legfiatalabb Parmigiano Reggiano, nemrég töltötte be a 12 hónapot. Ez a minimális érlelési idő, amely lehetővé teszi a Konzorcium számára, hogy D.O.P. megnevezést adjon neki. A tészta még puha és sima, különösen alkalmas azok számára, akik a tej lágyabb és édesebb ízeit szeretnék élvezni. A szakértők „friss” vagy „főzéshez való” néven emlegetik, mert még nem rendelkezik a fejlettebb érlelésre jellemző szemcsés állaggal.
Portfólió (3)
Olaszország, Parma
...IDEÁLIS TEJ FOLYAMATOS MOZGÁSÁNAK FELDOLGOZÁSÁRA ÉS SAJT TERMELÉSÉRE, KÜLÖNLEGESEN PUHA ÉS SZABÁLYOZOTT MÓDON MŰKÖDIK, HOGY REPRODUKÁLJA A KÉZI MOZGÁST. Lehetővé teszi egy sor beállítás elvégzését, amelyek lehetőséget adnak a kívánt funkciók végrehajtására és a termék kíméletes feldolgozására, nagyon hasonlóan a kézi mozdulathoz. Szilárd és teljes egészében rozsdamentes acélból készült. Működési...
Portfólió (47)
Olaszország, Noci
...A burrata, a tipikus pugliai sajtkészítési hagyomány büszkesége, egy kézzel készített mozzarella burkolatból áll, amelyet sajtkészítőink készítenek, és belül puha, kézzel tépett mozzarella darabokkal és tejszínnel töltik meg, így egy ízletes, édes és finom falatot alkotva. Ez a termék friss fogyasztásra is alkalmas, extra szűz olívaolajjal ízesítve, vagy salátával, koktélparadicsommal, kenyérrel, illetve olyan finom ételekkel, mint például a füstölt lazac, vagy pizzák és ínycsiklandó első fogások töltésére is használható. Kiválóan illik egy jó pohár borhoz is.
Portfólió (10)
Olaszország, Giavera Del Montello
... újdonság: a friss kenhető sajt, amely egyedülálló ízélményt nyújt. A Nonno Nanni sajtok ízének titka a gondosan kiválasztott tejben rejlik, amely kiváló minőségű és biztos forrásból származik, a tej feldolgozása során a tej jellemzőinek tiszteletben tartásában, valamint a gyártás során használt berendezések folyamatos technológiai fejlődésében. A Nonno Nanni a tészta világában is bemutatja ízletes termékeit, mint például a gnocchi, töltött gnocchi, chicche és ízesített chicche.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play