...A sárgapaprika biológiai változata a Capsicum annuum latin néven ismert édes paprika. A paprika a Solanaceae családba tartozik. A FRDP már évek óta mezőgazdasági ágazatokat alakít ki Spanyolországban. A kézi betakarítást követően a friss biológiai paprikákat a gyárba szállítják, ahol eltávolítják a magokat, megmossák, felvágják, grillezik, majd IQF fagyasztják.
Biológiai gazdálkodásból származó sárgapaprika: 100%
Összes energia: 49 Kcal 204 kJ
Élelmi rost: 2,5 g
Fehérje: 1,6 g
Só: Nyomok...
...A Habanero Sárga vagy Habanero Yellow a Capsicum chinense fajta chili paprikák közé tartozik, amely az Egyesült Államokban, Texasban származik, és a világ egyik legcsípősebb paprikája; valójában elérheti a 300000 USD-t. Ennek a fajtának a különleges íze, erős csípőssége és a növény szépsége miatt világszerte exportálják, ahol még kis teraszokon is termesztik magánlakásokban, mivel a növény ellenálló és könnyen termeszthető.
...Ez a szárnyas hús ügyesen aranybarna zsemlemorzsába burkolva, amely különleges ropogósságot ad a szájban. A Tropical zsemlemorzsa lehetővé teszi, hogy még jobbat készítsen: használja a szárnyas filéit, pácolja vagy áztassa tojásfehérjében, majd közvetlenül alkalmazza a zsemlemorzsát a húsra. Egy ropogós, sárga színű terméket kap, amelynek íze curry, és tele van paprika, petrezselyem és hagyma darabokkal. Az ügyfelei imádni fogják!
Referencia: ART0027...
...Sárga: Kárthám, riboflavin
Sárga/Narancs: Karotinoidok, annatto (rokka), paprika, lutein (tagét)
Barna: Színező karamell
Piros: Kármin, cékla, antocianinok
Zöld: Sárga és kék kombinációja
Lila: Piros és kék kombinációja
Kék
Fekete: növényi szén...
...Az aperitifok során tálalhat mexikói zöld olívabogyót.
A mexikói zöld olívabogyót Marokkóban termesztik, készítik el és ízesítik.
Hozzávalók: olívabogyó, sárgapaprika, piros chili, citrom, oregánó, kukorica, víz, só, E330, szójaolaj.
A CROC'ELLA az olívabogyók, antipastik és aszalt gyümölcsök szakértője. A CROC'ELLA Franciaországban, a Provence-Alpes-Côte d'Azur régióban, a Bouches-du-Rhône...
...Kolumbiából származik az Amazonas paprika, amelynek különlegessége, hogy a teljes érés előtt szüretelik. Ez magyarázza a sárga színét, míg a közeli rokonai (mint például a Cayenne-i paprika) általában pirosak!
Ez a korai szüret lehetővé teszi az Amazonas paprika számára, hogy gyümölcsös és savanykás ízeket fejlesszen ki.
A Scoville-skálán körülbelül 50.000-es pontszámmal (8/10-es egyenérték...
Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.