Franciaország, Arengosse
... sót kézműves módon gyűjtik be az Île de Ré sólepárlóiban. Armagnac: Ez a híres dél-francia szeszesital fás ízt és kivételes aromás mélységet ad. Pirított Fenyőmag: Ezek a gondosan válogatott és pirított fenyőmagok ropogós érintést és finom mogyoróaromát adnak. Felhasználások: A Sel Gascon ideális az ételek elegáns és ízletes kiemelésére: Húsok: Szórja meg grillezett steak, kacsamell vagy bárányborda tetejét, hogy fokozza az ízeket. Referencia:SELGASCON...
Portfólió (200)
Franciaország, Fretin
...Csomagolás és csomagolóanyag szakértője kartonból, vesszőből, bambuszból és élelmiszer-csomagolásból, már több mint 70 éve. Szépen meg tudjuk alkotni a csomagolást, bármilyen iparágról is legyen szó, különösen a bor és sör, a felvágottak, a sózott húsok, a libamáj termelők, a prémium édes és sós élelmiszerek, cukrászati termékek, sajtok körében.
Portfólió (8)
Franciaország, Wissous
...együttműködés termékeink népszerűsítésére és láthatóságuk növelésére. A következő termékkategóriákat forgalmazzuk: sós/édes élelmiszerek, italok, alkohol, ínycsiklandó élelmiszerek, friss/fagyasztott/étterem, gyümölcsök és zöldségek, füstölt húsok és baromfi, halak, húsok és kolbászok, véres hurkák, sózott húsok, és még sok más. Ügyfeleink kereskedelmi, vendéglátóipari, nagykereskedelmi, ipari és nagykereskedő szakemberek. A Wissousban, Essonne-ban található csapatunk itt van, hogy válaszoljon kérdéseire és tanácsot adjon termékeinkkel kapcsolatban.
Portfólió (186)
Franciaország, Saint-André-Le-Puy
...tiszteletben tartva a hagyományos érlelési folyamatot. Több mint 9 hónapig érlelik őket, így minden finomságuk megmutatkozik. A COLA Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a legjobb darabokat válasszuk ki a kolbászaink elkészítéséhez. A vállból, a hasból vagy a sonkából származó húsok, főként Auvergne-ből vagy Rhône-Alpes-ból, mindegyike egy ügyes keverékbe kerül. Így minden receptünknek megadjuk a puhaság és az aromás erő karakterét. A természetes bélbe töltés kézzel történik.
Portfólió (2)
Franciaország, La Chapelle Sur Erdre
... folyamatok közötti egyensúly, és még sok más. A VIF minden élelmiszeripari szektornak szól: pékség-édesség, tejtermékek, készételek, tengeri termékek, felvágottak, sózott húsok, baromfi, gyümölcsök és zöldségek, kereskedelem, húsipari szakmák. A VIF olyan ajánlatokat kínál, amelyek alkalmazkodnak minden vállalat méretéhez, a tízfős mikrovállalkozásoktól a kis- és középvállalkozásokon át a nagyvállalatokig. A VIF ajánlatai most már az összes funkciót lefedik: termelés, fizikai áramlások kezelése, kereskedelmi menedzsment, logisztika, rendeléselőkészítés, beszerzés...
Franciaország, Carquefou
... * Hentes specialitások: sült húsok (Orloff, szalonna, füstölt, szilvával...) Nyári termékcsalád: * Régi módszerrel készült kolbász: chipolata, fűszeres chipolata, merguez, brasse kolbász, hús, töltelék, grillezhető chorizo, bélszín...
Franciaország, Parthenay
...valamint a meglévő receptjeik minőségének és költségeinek javítását. Ez a kettős szaktudás teszi a FAVID-ot a legjobb partnerévé számos és változatos alkalmazás számára. A legnagyobb francia és nemzetközi cégek bíznak a vállalatban, hogy támogassák őket a húsipar, a sózott húsok és a készételek piacain való fejlődésükben.
Franciaország, Scherwiller
A FESIA egy Scherwillerben található vállalat. Élelmiszeripari ellátmányokat és berendezéseket kínál. Húsipari, hentesáru, belsőség és ipari sózott húsok számára forgalmaz berendezéseket: nagy sebességű szeletelők főtt húsokhoz, élelmiszeripar számára, húsfüstölő berendezések, vendéglátóipari bútorok: étkezési melegítő bútorok, fém bútorok szállodák számára, fém bútorok éttermek számára. A FESIA...
Franciaország, Lacaune
Az 1956-ban alapított OBERTI cég a húskészítmények és szalámik szakértője. 60 éves tapasztalattal rendelkezik, az OBERTI ötvözi a tudást, a régi recepteket és a modern berendezéseket. A húskészítmények és szalámik előállításához használt húsok minőségi helyi húsok. A vállalat így kolbászt, coppát, szalonnát, sózott és szárított sonkákat stb. gyárt és kínál.
Franciaország, Ibos
...A SA SALAISONS PYRENEENNES egy kivételes sonkák sózására specializálódott vállalat. A Salaisons Pyrénéennes autentikus tudást alkalmaz a kivételes sonkák és sózott húsok előállításában. Ahogyan a nagy borok esetében, ezek a sózott termékek egy minőségi "szőlőfajtából" származnak: a Délnyugat Franciaországban tanúsított fehér sertésből. A fehér sertés "szőlőfajtájából" származó termékek a "SALAISONS PYRENEENNES" márkanevén kerülnek bemutatásra.
Franciaország, Paris
A VIF szoftver minden élelmiszeripari szektornak szól: pékség-cukrászat, tejtermékek, készételek, tengeri ételek, felvágottak, sózott húsok, baromfi, gyümölcsök és zöldségek, kereskedelem, húsipar.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play