Portugália, Santarém
... elkötelezettségét bizonyítja a hagyományos portugál ízek megőrzése iránt. Legyen szó pörköltekről, levesekről vagy önálló ételként való felhasználásról, ez a sózott sertéshas mélységet és gazdagságot ad bármely étkezéshez. Tapasztalja meg Portugália autentikus ízét a Monte Safira sózott szalonnájával, egy olyan termékkel, amely megtestesíti a márka minőség és hagyomány iránti elkötelezettségét.
Portfólió (14)
Franciaország, Arengosse
... sót kézműves módon gyűjtik be az Île de Ré sólepárlóiban. Armagnac: Ez a híres dél-francia szeszesital fás ízt és kivételes aromás mélységet ad. Pirított Fenyőmag: Ezek a gondosan válogatott és pirított fenyőmagok ropogós érintést és finom mogyoróaromát adnak. Felhasználások: A Sel Gascon ideális az ételek elegáns és ízletes kiemelésére: Húsok: Szórja meg grillezett steak, kacsamell vagy bárányborda tetejét, hogy fokozza az ízeket. Referencia:SELGASCON...
Portfólió (200)
Spanyolország, Guijuelo-Salamanca
A MAGUISA (MATADERO GUIJUELO, S.A.) székhelye Guijuelóban (Salamanca) található, és szinte kizárólag az ibériai sertés iparosításával foglalkozik. Célja egy olyan vágóhíd építése volt, amely rendelkezik bontási és zsírfeldolgozási részleggel, hogy biztosítsa a sertések levágását és feldolgozását, amelyeket az iparai igényelnek, valamint a szalonna zsírrá alakítását egy olvasztási folyamat révén, a...
Portfólió (8)
Németország, Berlin
Az Exim GmbH East-West Trade egy vezető vállalat a nemzetközi kereskedelem területén, amely az áruk és szolgáltatások cseréjére specializálódott Kelet- és Nyugat-Európa között. Alapítása óta az Exim GmbH jelentős szerepet játszott abban, hogy összekapcsolja a két régió vállalatait, és segítsen nekik új piacokat felfedezni. A nemzetközi kereskedelem sajátosságainak és követelményeinek mély megértés...
Portfólió (128)
Belgium, Nivelles
... szószok, halhabok, rizsbor, vörös tofu, pácolt zöldségek, sózott húsok stb. Anektoda: A vörös rizs élesztő a Ming-dinasztia óta (1368-1644) jelen van a kínai gyógyszerkönyvben, „hosszú élet rizsének” nevezték. A vörös rizs élesztő hatóanyaga a monakolin K. A rizs, amely ennek az anyagnak a forrása, világszerte intenzív termesztés alatt áll, különösen Kínában, ezért érdemes vörös rizs élesztőt választani...
Portfólió (80)
Hollandia, Enschede
Belgium, Bruxelles
Mi egy élelmiszeripari termékek, fagyasztott áruk és FMCG (pelenkák, ragasztószalag,...) exportáló kereskedelmi vállalat vagyunk. Jelen vagyunk Európában és Afrikában. Az évek során jelentősen bővítettük termékkínálatunkat és kiterjesztettük elosztóhálózatunkat, hogy ügyfeleink örömére szolgálhassunk. Az egész Szaharától délre eső Afrikában exportálunk, mezőgazdasági/gyári ellenőrzéssel (EU, Ameri...
Portfólió (26)
Franciaország, Fretin
...Csomagolás és csomagolóanyag szakértője kartonból, vesszőből, bambuszból és élelmiszer-csomagolásból, már több mint 70 éve. Szépen meg tudjuk alkotni a csomagolást, bármilyen iparágról is legyen szó, különösen a bor és sör, a felvágottak, a sózott húsok, a libamáj termelők, a prémium édes és sós élelmiszerek, cukrászati termékek, sajtok körében.
Portfólió (8)
Montenegró, Podgorica
...GYÁRTUNK SÓZOTT MARHAOMASUMOT, DISZNÓLÁBAT, MARHAMÁJAT, CSIRKESZÁRNYAT, CSIRKEKAROT, CSIRKELÁBAT, MARHATRIPÁT,...
Portfólió (3)
ufs.country_names.RU, Moscow
... szalvétával. Tálcáink hermetikus (zárt) zárással rendelkeznek, így a folyadék nem tud kifolyni. A tálcában lévő nedvességelnyelő szalvéta biztosítja, hogy a csomagolt termék - a hús vagy a darált hús - friss és száraz maradjon. Alacsonyabb thermoformáló szalagokat is készítünk széles hőmérsékleti tartományban - ezeket halcsomagolásra (friss, sózott, füstölt), füstölt húsok és félkész termékek (kolbászok, ínycsiklandóságok, fagyasztott alapanyagok fasírtokhoz, töltött káposztához, palacsintákhoz és egyéb ételekhez) használják. Nálunk a legjobb csomagolási megoldásokat találja termékeihez!
Portfólió (20)
Franciaország, Wissous
...együttműködés termékeink népszerűsítésére és láthatóságuk növelésére. A következő termékkategóriákat forgalmazzuk: sós/édes élelmiszerek, italok, alkohol, ínycsiklandó élelmiszerek, friss/fagyasztott/étterem, gyümölcsök és zöldségek, füstölt húsok és baromfi, halak, húsok és kolbászok, véres hurkák, sózott húsok, és még sok más. Ügyfeleink kereskedelmi, vendéglátóipari, nagykereskedelmi, ipari és nagykereskedő szakemberek. A Wissousban, Essonne-ban található csapatunk itt van, hogy válaszoljon kérdéseire és tanácsot adjon termékeinkkel kapcsolatban.
Portfólió (186)
Franciaország, Saint-André-Le-Puy
...tiszteletben tartva a hagyományos érlelési folyamatot. Több mint 9 hónapig érlelik őket, így minden finomságuk megmutatkozik. A COLA Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a legjobb darabokat válasszuk ki a kolbászaink elkészítéséhez. A vállból, a hasból vagy a sonkából származó húsok, főként Auvergne-ből vagy Rhône-Alpes-ból, mindegyike egy ügyes keverékbe kerül. Így minden receptünknek megadjuk a puhaság és az aromás erő karakterét. A természetes bélbe töltés kézzel történik.
Portfólió (2)
Spanyolország, Pobladura de Pelayo García
A Ferjunál a hagyományos kézművességünk adja a hátteret, amely a legősibb technikák ismeretén alapul a kolbászok és sózott termékek előállításakor. A nyersanyag kétségtelenül a legfontosabb része a magas minőségű termékek előállításának, ezért különös figyelmet fordítunk a legjobb húsok, fűszerek és összetevők kiválasztására, és természetesen a sózásra és a természetes érlelésre, mindezt a...
Franciaország, La Chapelle Sur Erdre
... folyamatok közötti egyensúly, és még sok más. A VIF minden élelmiszeripari szektornak szól: pékség-édesség, tejtermékek, készételek, tengeri termékek, felvágottak, sózott húsok, baromfi, gyümölcsök és zöldségek, kereskedelem, húsipari szakmák. A VIF olyan ajánlatokat kínál, amelyek alkalmazkodnak minden vállalat méretéhez, a tízfős mikrovállalkozásoktól a kis- és középvállalkozásokon át a nagyvállalatokig. A VIF ajánlatai most már az összes funkciót lefedik: termelés, fizikai áramlások kezelése, kereskedelmi menedzsment, logisztika, rendeléselőkészítés, beszerzés...
Franciaország, Carquefou
... * Hentes specialitások: sült húsok (Orloff, szalonna, füstölt, szilvával...) Nyári termékcsalád: * Régi módszerrel készült kolbász: chipolata, fűszeres chipolata, merguez, brasse kolbász, hús, töltelék, grillezhető chorizo, bélszín...
Belgium, Machelen (Bt.)
... lehetséges. Fogyasztói vagy vendéglátóipari csomagolás. Csomagolva az Ön saját magáncímkéje alatt vagy a mi Guina márkánk alatt. Bércsomagolás (szerződéses csomagolás) szintén lehetséges. Az összes termékcsalád áttekintése a kínálatunkban: szalámi (szalámi, könnyű szalámi, chorizo), szalonna termékek, főtt húsok (sonka, zsírtalanított sonka, húspástétom, párizsi kolbász, Mesteri sonka), füstölt...
Lengyelország, Międzyrzec Podlaski
A cég 1998-ban alakult. A cég fő tevékenysége a sertés- és baromfihús bontása, feldolgozása, valamint olyan húskészítmények gyártása, mint a kolbászok, füstölt húsok, készételek és belsőségek, valamint baromfiproduktumok. A modern technológiák és a hagyományos húskészítési receptek ötvözése lehetővé teszi a legmagasabb minőségű termékek előállítását. Füstölt húsokat, kolbászokat, belsőségeket és...
Franciaország, Parthenay
...valamint a meglévő receptjeik minőségének és költségeinek javítását. Ez a kettős szaktudás teszi a FAVID-ot a legjobb partnerévé számos és változatos alkalmazás számára. A legnagyobb francia és nemzetközi cégek bíznak a vállalatban, hogy támogassák őket a húsipar, a sózott húsok és a készételek piacain való fejlődésükben.
Belgium, Zemst
... pástétomok, durva őrölt pástétomok. Sajtok és tejtermékek: belga sajtfajták, külföldi sajtfajták, tej és tejszín, tojás és tojástermékek, joghurt és puding. Kulináris: készételek, friss tészták, kulináris melegíthető szószok, előfőzött húsok és szárnyasok. Saláták és szószok: kenhető saláták, étkezési saláták, majonézek és termékeik, dresszingek. Aperitif falatok: olívák, tapas, leveles tésztás falatok...
Franciaország, Scherwiller
A FESIA egy Scherwillerben található vállalat. Élelmiszeripari ellátmányokat és berendezéseket kínál. Húsipari, hentesáru, belsőség és ipari sózott húsok számára forgalmaz berendezéseket: nagy sebességű szeletelők főtt húsokhoz, élelmiszeripar számára, húsfüstölő berendezések, vendéglátóipari bútorok: étkezési melegítő bútorok, fém bútorok szállodák számára, fém bútorok éttermek számára. A FESIA...
Franciaország, Lacaune
Az 1956-ban alapított OBERTI cég a húskészítmények és szalámik szakértője. 60 éves tapasztalattal rendelkezik, az OBERTI ötvözi a tudást, a régi recepteket és a modern berendezéseket. A húskészítmények és szalámik előállításához használt húsok minőségi helyi húsok. A vállalat így kolbászt, coppát, szalonnát, sózott és szárított sonkákat stb. gyárt és kínál.
Spanyolország, Lugo
A LUALCO S.L. egy húsipari vállalat, amely friss hűtött és fagyasztott húsok feldolgozásával és értékesítésével foglalkozik. Az Európai Unió által jóváhagyott létesítményei Vilamoure-ban, Santiago de Saa (Lugo) találhatók. Tevékenységei közé tartozik: feldolgozó üzem, felvágottak (galíciai chorizo, szalámi, sült hús, zorza stb.), sózott húsok (galíciai lacón, hasaalja, belek...), darált hús...
Franciaország, Ibos
...A SA SALAISONS PYRENEENNES egy kivételes sonkák sózására specializálódott vállalat. A Salaisons Pyrénéennes autentikus tudást alkalmaz a kivételes sonkák és sózott húsok előállításában. Ahogyan a nagy borok esetében, ezek a sózott termékek egy minőségi "szőlőfajtából" származnak: a Délnyugat Franciaországban tanúsított fehér sertésből. A fehér sertés "szőlőfajtájából" származó termékek a "SALAISONS PYRENEENNES" márkanevén kerülnek bemutatásra.
Franciaország, Paris
A VIF szoftver minden élelmiszeripari szektornak szól: pékség-cukrászat, tejtermékek, készételek, tengeri ételek, felvágottak, sózott húsok, baromfi, gyümölcsök és zöldségek, kereskedelem, húsipar.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play