...Az aromás karamellák a végső alkalmazás karamell ízének megteremtésére szolgálnak. Attól függően, hogy hogyan sütik őket és milyen cukrokat használnak, különböző ízeket adhatnak: édes, keserű, savanyú stb.
Széles körben használják az élelmiszeriparban, hogy jó karamell ízt adjanak a készterméknek, és egy bizonyos kerek ízt biztosítsanak.
Az aromás karamellák három kategóriába sorolhatók...
... órás hideg áztatás
Alacsony hőmérsékleten történő erjesztés
Erjesztés tartályokban
SZŐLŐFÉLESÉGEK
Sauvignon
KOSTOLÁS
A Roumaguet Bordeaux Blanc Sec ragyogó, világos sárga színben pompázik. Az illatban szép citrusos és egzotikus gyümölcsös jegyek bontakoznak ki. Az íz krémes, jól kiegyensúlyozott a lágy és savanyú elemek között, gyümölcsös és tartós lecsengéssel.
ÉTEL ÉS BOR PÁROSÍTÁS
A Roumaguet ideális aperitifként, vagy tenger gyümölcseivel, szószos halakkal, grillezett halakkal való kísérőként.
...Egy íz, amelyet már nem kell bemutatni: ez a fekete csokoládéval készült makaron ízletes élvezetet és egy édes-savanyú, megnyugtató ízt kínál, egy falatnyi élvezetért.
A makaron súlya: 16 és 18 g között.
Allergének és intoleranciák: Diófélék, tojás, laktóz, nyomokban szóját tartalmazhat. Gluténmentes termék.
...Praktikus és ideális formátum közétkeztetéshez, egyesületi eseményekhez és ünnepségekhez, a pumpás rendszerrel ellátott kannával könnyen és tisztán adagolhatjuk a megfelelő mennyiségű ketchupot. Szeretjük az autentikus ketchup krémességét és a finom édes-savanyú paradicsom ízét. Míg egyesek az étel szélén fogyasztják a húsok mellé, tökéletesen illik a mindennapi ételekhez is. Praktikus és ideális...
Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.