Franciaország, Trebedan
... a rovarok ellen. A kolbászok és sonkák hosszú ideig tartó szárítása egy ládában enyhe füstös ízt ad a felvágottaknak. A hamu számos kozmetikum összetevője. Mosószerek: a hamu szerepet játszik a természetes mosószer előállításában. Az olajbogyók deamarizálása. Ékszerek és zománc készítése. A begyűjtött hamu kézzel van átszitálva és mágnesen átfuttatva, hogy eltávolítsák az összes ferromágneses részecskét. A hamu mezőgazdasági, gyümölcsészeti és ipari felhasználásra ajánlott. Más célokért a felhasználó felelős. SÚLY: ND MÉRETEK: ND SÚLY: 20 kg, 10 kg, 25 kg, 5 kg...
Portfólió (41)
Franciaország, Soreze
...Kézi sózó pumpa, amelyet professzionális használatra terveztek hentesek és húsfeldolgozók számára, lehetővé teszi egy vagy két sonka egyidejű sózását. Ez a pumpa egyszerű és könnyen használható, 1,5 literes átlátszó élelmiszeripari polipropilén sóoldat tartállyal rendelkezik, amely lehetővé teszi a szint vizuális ellenőrzését. Alkalmas folyékony sóoldatokhoz a sonkák sózásához. Az injekciós tű rozsdamentes acél 316L-ből készült. REF:PMPSAMAN Kapacitás (l.):1,5 l Gyártva:Franciaország Magasság:32 cm Egyéb méretek:Injekciós hossz: 14 cm Nettó súly:475 g...
Portfólió (195)
Franciaország, La Teste De Buch
A MAAIANA egy természetes és francia márka, amelyet Arcachonban, Bordeaux-ban gyártanak. Olyan nőknek szóló márka vagyunk, akik szépségápolási termékeket árulnak. Márkánk 30 viszonteladónál elérhető, akik esztétikusok, wellness szalonok és parfümériák. Nemcsak francia márka vagyunk, hanem európai szinten is jelen vagyunk, a spanyol, portugál és olasz piacon. A MAAIANA biztosítja a jó ügyfélszolgá...
Portfólió (24)
Franciaország, Vouneuil Sous Biard
A Houral’s Food egy francia nagykereskedő, amely az állati táplálkozás/egészségügy területére specializálódott. Évek óta tanácsot adunk az állatgondozás szakembereinek. Tenyésztők, viselkedéskutatók, táplálkozási tanácsadók és kutyakiképzők számára egyesítettük tapasztalatainkat és szakértelmünket, hogy széles választékot kínálhassunk az állati táplálkozás terén. Gazdaságos termékcsaládtól a gab...
Portfólió (25)
Franciaország, Auros
2002-ben alapították a MAISON VOISINE-t, amely egy családi vállalkozás. Mi vagyunk a helyi kézműves termékek gyártói és nagykereskedői Aquitaine-ben. A MAISON VOISINE-t azért alapították, hogy létrehozzanak egy helyi és regionális elosztási eszközt, megfelelő hűtési berendezésekkel. A cég közvetlen szállítást kínál ügyfeleinknek, akik hentesek, felvágott árusok és élelmiszerboltok. Több generációs...
Portfólió (31)
Franciaország, Pleucadeuc
...• Zsírkéreg: a bélés felületi zsíra • Zsírparázs: a bélés parázsából származó zsír • Zsíros vagy sovány bőr 21 cm széles és maximum 1 cm vastag • Nyersanyagok, amelyek az EGT által jóváhagyott vágóhidakról származnak ALKALMAZÁSOK • Zsír: húskészítmények, sózás (kolbászhús, töltelékek, pástétomok…) • Bőr: sonkák, sonkacsonkák… CSOMAGOLÁS • Zsír: szabad blokk vagy 20-25 kg-os polietilén...
Portfólió (9)
Franciaország, Brissac Loire Aubance
...Ezüstérem Nemzetközi Kihívás Gilbert & Gaillard 2019 ÉVJÁRAT: 2017 SZŐLŐFÉLE: Chenin. TERROIR: Agyagos-homokos. BORÁSZAT ÉS ÉRLELÉS: Finom préselés nap által megérlelt szőlőkből. Érlelés tölgyfahordóban finom seprőn, hogy összetett szerkezetet nyerjünk. APPELLÁCIÓ: AOP Anjou Blanc. KOSTOLÁSI MEGJEGYZÉSEK: Világos arany szín, ragyogó. Sárga húsú gyümölcsök aromái, virágos, fűszeres (vanília) jegyek. Tágas íz, telt, gazdag. ÉTELBOR PÁROSÍTÁS: Szószos halak, tengeri fűszeres rákok, füstölt sonkák, sajtok. SZOLGÁLATI HŐMÉRSÉKLET: 9°C. 6 palack 75cl-es karton.
Portfólió (12)
Franciaország, CASTELNAUDARY Cedex
A Languedoc és a Cathar Vidék szívében, Castelnaudaryban, az Aude megyében, a SODICAS CONSERVERIE az Audary márkán keresztül a legjobb hagyományos dél-nyugati konyhát készíti el az Ön örömére. Cassoulet, konfitált ételek, készételek, pástétomok, sonkák, libamáj – mindezek a jó élet és a jó étkezés szimbólumai. Helyi termékeink és hagyományos receptjeink egyre népszerűbbek a fogyasztók körében.
Franciaország, Saint-André-Le-Puy
...Egy termékcsalád, amely a hegyi húsáruk legpontosabb hagyományait követi. A legjobb húsrészekből készült Grande Tradition termékcsaládunk a Batistou mesterségbeli tudásának esszenciája. A SONKÁK Sonkáink kizárólag szigorúan válogatott francia sertésekből készülnek, és a kerek vágású, úgynevezett "Parma" stílusra építenek. Mérsékelten sózottak és kézzel dörzsölt sóval, majd lassan szárítják...
Portfólió (2)
Franciaország, Saint-Jean-Le-Vieux
1993-ban alapították a Maison Mayté-t, amely egy hagyományos baszk húsüzem. A Maison széles választékát kínálja a Baszkföldön készült száraz felvágottaknak: sonkák, kolbászok, száraz virslik, lapos vagy tekert hasaaljak, chorizók, száraz lomók... A Maison emellett kínálja kacsából készült specialitásait is (libamáj, mellfilék, konfitált húsok, rillettek, libamáj pástétom), sertésből (baszk...
Franciaország, Aurillac Cedex
...A Maison TEIL, amely Aurillacban található, a húskészítmények gyártására specializálódott. A Maison sonkát, kolbászt, terrine-t, fritont, auvergnai pástétomokat és tipikus húskészítményeket, mint például a Bleu d'Auvergne leveles tésztát vagy a burgonyás pitét készít. A friss sonkák soha nem fagyasztottak, kézzel sózzák őket, száraz sóval és a hagyományos auvergnai módszer szerint. A sonkák...
Franciaország, Veyrac
Serrano A.O.C sonkák (Teruel - Calamocha) és Ibériai Bellota sonkák (Los Pédroches - Cordou) gyártói vagyunk. Az egész Franciaországban, Belgiumban, Svájcban és Korzikán forgalmazunk, a 87520-as Veyrac-i Bodéga raktárból történő szállítással!!!! Találhatók csonttal és csont nélkül vákuumcsomagolt Serrano sonkák. Ibériai lomo, kolbász, chorizo, Mallorcai Saubressade.
Franciaország, Saint-Lizier
...ANDRE CAZAUX CHARCUTIER Lorp sentaraille-ban a tudásának gazdagságából merít, és számos éve következetesen, a "Terroir" hagyományainak legteljesebb tiszteletben tartásával készít minőségi húskészítményeket. A vállalat a prémium termékekre összpontosít, mint például: a száraz sonkák, a kolbászok, a friss húskészítmények stb....
Franciaország, Amancy
... lépésre. Az alapja a legjobb alapanyagok, kizárólag francia húsok. A legízletesebb, kevésbé zsíros sertéshús darabok, vállak, sonkák, hasaaljak... Nem adva vissza azt a vizet, ami megduzzasztja a mérlegeket! „Házilag” készült fűszerezések, amelyek a savoyai fűszerek és aromák illatát árasztják, nyers formában. Természetes bélbe töltés és természetesen kézi kötözés. Hosszú pácolás, kézműves füstölés a földjeink fáival és fűszernövényeivel, hagyományos szárítás a száraz kolbászaink, virslijeink, chipolataink, merguez-ünk számára... Online és közvetlen értékesítés!
Franciaország, MAURON
...Armor Inox: 1972 óta működő családi vállalkozás. Fő profilunk a főzési és hűtési megoldások, valamint a sonkák és készételek kezelése. Keverés, pácolás, fagyasztás felolvasztó rendszerek, formázás, sonkák és készételek főzése/hűtése, IQF termékek kriogén bevonása, pasztőrözés, szeletelő géphez való átvitel és táplálás, folyamatos főzés/hűtés kolbász típusú termékek esetében. ISO 9001-2000...
Franciaország, Les Aldudes
A PIERRE OTEIZA cég regionális élelmiszereket gyárt. Kínálatunkban sonkák, hasaaljak, kacsamellek, kolbászok, chorizók, garbure-k, krémlevesek, libamáj, rillette, pástétomok, konfitált ételek, cassoulet, sajtok és borok találhatók. Termékeinket Franciaországban és külföldön forgalmazzuk.
Franciaország, Prades
... kiterjed a hűtőberendezésekre, ipari és kereskedelmi hűtésre; sajtok, sonkák és kolbászok szárítókamráira; mobil hűtőkamrákra; higiéniai normáknak megfelelő tárolókra és polcokra; ipari szigetelőpanelekre; laboratóriumok építésére (sajtkészítők, konyhák stb.); ipari konyhákra (tűzhelyek, elszívó ventilátorok, rozsdamentes acél berendezések); különleges és autós légkondicionálásra; berendezések bárokhoz, éttermekhez (kávéfőzők, jégkészítők stb.), boltokhoz (hűtőpultok, mérlegek, vágóeszközök stb.), pékségekhez és mosodákhoz (mosógépek, szárítók, naptárak stb.)...
Franciaország, Ibos
...A SA SALAISONS PYRENEENNES egy kivételes sonkák sózására specializálódott vállalat. A Salaisons Pyrénéennes autentikus tudást alkalmaz a kivételes sonkák és sózott húsok előállításában. Ahogyan a nagy borok esetében, ezek a sózott termékek egy minőségi "szőlőfajtából" származnak: a Délnyugat Franciaországban tanúsított fehér sertésből. A fehér sertés "szőlőfajtájából" származó termékek a "SALAISONS PYRENEENNES" márkanevén kerülnek bemutatásra.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play