A Metarom France egy családi kis- és középvállalkozás, amely az aromás megoldások és karamellák létrehozására, gyártására és forgalmazására specializálódott az élelmiszeripar számára. A cég, amely Boves-ben (80) található, a Hauts-de-France régióban, a cukros élelmiszerpiacon van jelen, és aktív szereplője az élelmiszer-összetevők ágazatának. Az alapelvei a fenntarthatóság, a biztonság és az etik...
Portfólió (86)
Franciaország, Les Rues-Des-Vignes
...Valódi apátsági sör. Nagyon kiegyensúlyozott, szép kerek ízű. Egy kerek és lágy sör. Malátás jegyeket és intenzív gyümölcsös ízeket találunk benne, amelyek kerekítik az ízélményt. Finom virágos és komlós jegyek a szájban. Ez egy testességgel rendelkező, kiegyensúlyozott sör. Stílus: Világos sör Alkohol: 6.4° Maláták: Pilseni, Müncheni 25, Apátsági és Búza Komlók: Golding, Challenger és Strisselspalt IBU: 21 Sajt: Wimereux hab, Gorgonzola, gyümölcsös Comté Hús: Sertéshús (Orloff sült) Hal: Pirított szent Jakab kagyló Ételek: Potjevelsh...
Portfólió (14)
Franciaország, Arengosse
...Je peux PET Súly cukor 100 gramm. Lehetséges felhasználás: tejszínhab, joghurtok, habcsók, makaron, pillecukor, nyalókák, jégkockák, vízjég.... Összetétel: 98% cukrok, 1% természetes ánizs aroma Lehetséges tojás, tej, mustár, földimogyoró, puhatestűek és rákfélék, hal, szezámmag és szója nyomai. Referencia:SUCRE0003A...
Portfólió (200)
Franciaország, Paris
...100% fagyasztva szárított garnélarák: Természetes halas finomság kutyák és macskák számára. Gazdag D-vitaminban A fő ok a hal természetes D-vitamin forrása. A D-vitamin főként zsíros halakból és halolajból származik. A hal kiváló minőségű, könnyen emészthető fehérjeforrás a kutyák számára. A halfehérjék könnyebb emészthetősége segít a gyomorszenvedő kutyáknak és az idősebb kutyáknak, akiknek...
Portfólió (115)
Franciaország, Le Sen
...Ez az abszolút tengeri, enyhén jódos jegyeket ad, amelyek jól idézik a tengerpartot. Az evolúció gombás, diófélékre utaló árnyalatokat kínál, kakaós és fűszeres érintésekkel. Nagyon szép tartósság. Aromák Az Laminaria alga abszolútja erősíti a tengeri jegyeket az ételekben vagy a hal- és rákízekben. Gombás ízekhez is jól illik, mivel mohás és humuszos jegyeket hoz.
Portfólió (93)
Franciaország, Saint-Erme
... eltávolítására a radírozó hatása miatt. Nagyon hatékony a bőröd stimulálására! A szakácsok legjobb barátja! Mindenki számára, akinek az illatok megmaradnak, mint a hal vagy a sajt, a kávézacc dezodoráló hatású. Összetevők: Marne-i napraforgóolaj*, Kókuszolaj*, Marne-i mogyoróolaj, Vaucluse-i olívaolaj*, Francia fehér agyag, Reimsben gyűjtött arabica kávézacc*. *Biogazdálkodásból származik ÖSSZETEVŐK: Nátrium-napraforgó-észter, Nátrium-kókusz-észter, Nátrium-mogyoró-észter, Nátrium-olíva-észter, Víz, Glicerin, Montmorillonit,...
Portfólió (50)
Franciaország, Bordeaux
...felvágottak, vörös hús, vad, főtt sajtok. Tenger gyümölcsei, szószos hal, szárnyas saláta, fehér hús, pite. Alkohol: 14,5% vol. Szőlőfajták: Merlot (60%), Cabernet Sauvignon (35%), Cabernet Franc (5%) Termelő: Marque AG Vins Formátumok és csomagolások: Üveg (75cl) - 6-os karton - 2020...
Portfólió (93)
Franciaország, Saint-Gaudens
...Ultra zsíroldó, Marseille-i szappannal, szódabikarbónával gazdagítva Kész használatra Ultra zsíroldó: hatékony a sült és égett zsírok ellen, sütőhöz, grillekhez és plancha-hoz 100% természetes citrom illat: szagsemlegesítő hatás, különösen a konyhai szagok (sütés, hal, égett,…) Természetes formula: endokrin zavaró anyagoktól mentes, oldószermentes, tartósítószermentes, színezékmentes Élelmiszerrel való érintkezésre alkalmas és HACCP ECOCERT Az ECOCERT Greenlife által az ECOCERT referencia szerint tanúsított tisztítószer...
Portfólió (200)
Franciaország, Paris
...Kínálunk eladásra 1000 gr-os zsákban, természetes tonhalat Ecuadorból, nagykereskedelmi mennyiségben a szakemberek számára.
Portfólió (10)
Franciaország, Saint Malo
Hagyományos halászok 1934 óta, tevékenységünk ma két fő ágazatra épül: a surimi és a fagyasztott fehér halak tengerből. A COMPAGNIE DES PÊCHES SAINT-MALO az egyik ritka vállalat, amely integrált halászati láncot tud felmutatni a halászattól a késztermékekig. Valóban, halainkat felelősségteljesen fogják a halászaink, saját hajóink fedélzetén. Az Észak-Atlanti-óceánon mindennap mindent megtesznek,...
Portfólió (43)
Franciaország, Gonesse
...Természetes zöldségmarinád, hozzáadott kockák nélkül. A marinádok januárban lesznek kaphatók, kérlek, lépj kapcsolatba velem további információkért.
Portfólió (32)
Franciaország, Bréal-Sous-Montfort
...A „Ízek Tálcája” termékcsalád sajtaromákból és ízesített sajtkészítményekből áll. Ez a „Ízek Tálcája” egy válogatást kínál természetes aromákból és sajtporokból, amelyek elengedhetetlen ízt adnak az elkészített ételekhez. Alkalmazás: Snackek Szószok Levesek és főzelékek Készételek Tészták Pizzák...stb. Emmental, természetes aromák, főzési jegyek, sajtkészítmények...
Portfólió (3)
Franciaország, Mercy
... biztosítanak, és alacsony zsírtartalmú. Fő összetevői a csirke, a rizs és a hal, mivel ezek kiváló fehérje- és könnyen emészthető szénhidrátforrások. Legalább 10 összetevőt tartalmaz, amelyek segítenek erősíteni a szervezet természetes védekezőképességét.
Portfólió (12)
Franciaország, Toulouse
...A RestInTizz® CBD kulináris előkészítményeink teljesen innovatívak! Teljes mértékben Franciaországban tervezték és gyártották őket. (Mindig). 50 ml-es spray formátumban elérhetőek, így minden konyhában helyet találnak! A kenderolaj és a CBD jótékony hatásainak valódi ízszinergiában való felhasználása óriási munkát jelentett a STILLA® laboratórium számára, amely a természetes fitokannabinoidok...
Portfólió (136)
Franciaország, Vienne
...A kambodzsai Kampot sólepárlói a Siam-öböl tengervizével vannak öntözve. Termelőnk a Kampot folyó deltájában található KOH TREY szigeten dolgozik, amely hídon megközelíthető, és lakói a sótermelésből, halászatból és rizstermesztésből élnek. Kampot folyó deltája A természetes tengeri só a víz párolgásával keletkezik a sólepárlókban, a nap és a szél hatására. A Kampot-i durva só és a fleur de sel...
Portfólió (50)
Franciaország, Levallois Perret
... kísérik: csirke, hal, zöldségek… Gyakran használják húsos, szárnyas és tengeri ételek, például garnélarák, kagyló vagy rák receptekben. Az indiai curry jótékony hatásai: Nagyon jó antioxidáns tartalom, serkenti az emésztőrendszert, gazdag magnéziumban, mangán forrása. E-vitamin és K-vitamin a szív- és érrendszeri betegségek megelőzésére.
Portfólió (28)
Franciaország, Saint Germain En Laye
... cellulóz gél, búza rost gél), Cellulóz származékok (HPMC, MC), Funkcionális vegyületek (zsíralternatíva, pékség, húsok, stabilizáló keverékek italokhoz és tejtermékekhez), Alginsavak, Pektinek, Tara gumik és még sok más. Például növényi nyersanyagokból származó textúrázó rendszerek. Alkalmazások: - BVP; - Húsok; - Italok és tejtermékek; - Egyéb: gabonafélék, tészta, müzliszelet, hal, vegetáriánus, vegán, szószok, édességek, instant italok, gyümölcs előkészítése...
Portfólió (8)
Franciaország, Gaillon
...Dekoratív fonat két Aleppo szappannal, hal alakúra formázva, összekötve egy fonott zsinórral, és természetes luffa darabokkal, valamint fadarabokkal és gyöngyökkel kísérve.
Portfólió (41)
Franciaország, Vouneuil Sous Biard
...Teljes és kiegyensúlyozott táplálék túlsúlyos vagy kevésbé aktív felnőtt macskák számára. Teljes és kiegyensúlyozott táplálék felnőtt macskák számára, akik túlsúlyosak vagy kevés aktivitással rendelkeznek. 1 éves kortól. A felnőtt macska súlyának kontrollálására tervezett Summit 10 élelmi rostokat tartalmaz, amelyek teltségérzetet biztosítanak, és alacsony zsírtartalmú. Fő összetevői a csirke, a rizs és a hal, mivel ezek kiváló fehérje- és könnyen emészthető szénhidrátforrások. Legalább 10 összetevőt tartalmaz, amelyek segítenek erősíteni a szervezet természetes védekezőképességét.
Portfólió (25)
Franciaország, Les Eyzies De Tayac
...Egy fiatal kaviár, meglepő frissességgel, amely felfedi a sózott tojások természetes ízét. Két héttől két hónapig terjedő rövid érlelés. A tiszta sózásnak köszönhetően már kifejlesztette a jód és a hal aromáit, miközben a szájban dió és mogyoró ízeket megőriz. A tartósítószer nélküli termék garantálása érdekében 2 hónapos Fogyaszthatósági Határidőt állapítunk meg a kis dobozba való csomagolás...
Portfólió (18)
Franciaország, Mietesheim
...A Torma szósz egy kész, használatra kész fűszeres szósz, amelyet melegítésre szánnak. Pikáns és borsos ízével kellemesen feldobja minden hús-, hal- vagy akár zöldség alapú elkészítményét. A torma, amely gazdag C-vitaminban, egy francia gyökérből készül, amelyet Alsace-ban termesztenek és kézzel hámoznak. Hozzávalók: Víz, torma gyökerek, napraforgóolaj, tej, ecet, búzafiber, kukoricakeményítő, sűrítőanyag: guargumi, xantángumi, só, természetes aromák, savanyúság: citromsav, tartósítószer: nátrium-diszulfit.
Portfólió (80)
Franciaország, Ascain
...-es üvegek, csavaros kupak Pilfer, 12 üvegből álló kartondoboz. 30 literes visszaváltható inox hordó. 20 literes újrahasznosítható KEYKEG. A pincemester véleménye Fogyasztása jól lehűtve, kb. 12°C. Száraz és gyümölcsös íz. Fejlődő aromás jegyek, egzotikus gyümölcsök. Az üveget fel kell rázni a nyitás előtt, hogy a szűretlen ital természetes üledéke újra felfüggesztésre kerüljön. Kb. 50 centiméter távolságból, lapos aljú pohárba öntve szolgálják fel a sagarnót.
Portfólió (8)
Franciaország, Auxerre
... érlelve.\nAccord metvin\nPótolhatatlan, fiatalon kóstolható hal- vagy szárnyas terrinák mellett, valamint grillezett vagy poché halakkal. De jól illik a nehezen kezelhető spárgához is, nem feledkezve meg az egzotikus konyháról, a curryk és más tandoori ételekről. Egyszerűen nagyszerű aperitifként, a Chablis egyensúlyozza a sushi puha és finom textúráját is. A sajtokkal jól párosul a kecskesajt, a...
Portfólió (190)
Franciaország, Saint Cannat
...amelynek sajátossága a második erjedés a palackban. Alkohol: 12% Maradék cukrok: 10-12 g/L DÉGUSTATION Halvány szín és fényes sárga árnyalat. Friss és "oral" illat mandulás jegyekkel. Gazdag érzés a szájban, amit egy szép lecsengés követ. A frissesség és a gyümölcsös aromák elegánsan keverednek. Ez a pezsgő Bourgogne ideális aperitifhez, és tökéletesen kíséri a hal- és kagylóételeket. Ideális szolgálati hőmérséklet: 6-8°C...
Portfólió (46)
Franciaország, Josselin
...vagy akár hús-, hal- vagy vegán alapú innovációkról, összetevőink alkalmazkodnak a termékek széles választékához. A Solutivenél az innováció áll a középpontban. Kiemelkedünk a reakciókészségünkkel és a piaci trendek előrejelzésének képességével. Partnereink és ügyfeleink igényeire figyelve folyamatosan törekszünk megoldásaink javítására és alkalmazására, hogy magas színvonalú élelmiszertermékeket hozzunk létre, amelyek megfelelnek a mai fogyasztói elvárásoknak.
Portfólió (15)
Franciaország, Saint-Martin-De-Seignanx
... - kulináris alapokat: előfőzött rizst, levesalapokat és szószalapokat - fűszerezéseket húsokhoz, felvágottakhoz - hal aromákat - fűszereket, természetes gyógynövényeket, dehidratált zöldségeket, pácolásokat - aromákat snackekhez, - kulináris alapokat, fűszereket, pácolásokat, dehidratált zöldségeket és technikai konyhai termékeket a vendéglátás számára.
Franciaország, Vendin Le Vieil
... az európai és a globális élelmiszeriparban (különösen az ünnepi élelmiszerek terén), a biotechnológiában, a természetes termékek gyártásában, a stabilizátorok előállításában és a vegyiparban. Ügyfeleink többsége a GMS (Nagy- és Középfelületek) szegmensben található Simon néven, valamint különböző, RHD (Házon kívüli étkeztetés) területén működő, speciális nagykereskedők, akik az igényeknek...
Portfólió (1)
Franciaország, Roquefort
35 éve alapított AQUALANDE az európai akvakultúra vezetője. A vállalat az akvakultúra ágazatának minden tevékenységében fejlődött. Három dinamikus területen bővült: a kiválasztás és szaporítás, a pisztrángtenyésztés, valamint a pisztráng feldolgozása. Az AQUALANDE csoport elkötelezett a fenntartható és felelős akvakultúra iránt a természetes környezetben.