Olaszország, Novoli
... természetes, száraz, tiszta és előkészített csigák, készen a fogyasztásra Eladási időszak: egész évben elérhető Hálózsákokban csomagolva 4, 5 és 10 kg-os kiszerelésben Átlagos súly: 10-12 g Tenyésztési célokra is elérhető (szaporítók) Hűtött palettás szállítás egész Olaszországban és Európában. Minimális rendelés: 800 kg Nettó súly dobozokban: 10 kg Minimális rendelés: 800 kg...
Portfólió (71)
Olaszország, Castellazzo Bormida (al)
..." Kulinaris Alkalmazásai A "Tartufo Nero Uncinato" rendkívül sokoldalú, és számos kulináris elkészítésre alkalmas: - **Első Ételek**: Ideális tészták, rizottók és gnocchik gazdagítására. - **Húsok és Hal**: Tökéletes a grillezett húsok, pörköltek és halételek ízének kiemelésére. - **Fűszerek**: Kiváló olajok, vajak és trüffel szószok készítésére. - **Előételek és Sajtok**: Csodálatosan illik...
Portfólió (34)
Olaszország, Lauro
... használnak a konyhában, különösen a szicíliai konyhában, mert képes igazán izgalmas ízeket, illatokat és érzéseket nyújtani. Használható különféle ételek elkészítéséhez, legyenek azok édesek vagy sósak, mint például édességek, nugátok, fagyik, első fogások, hal- és húsételek.
Portfólió (10)
Olaszország, Salerno
...A mi területünkre jellemző gasztronómiai előkészítés. Gigásztenták, tintahal, totani, kalamári, vízben főzve és ízesítve. Vegyes olajban csomagolva, 20% extra szűz olívaolaj, 80% napraforgóolaj friss aromákkal. Vákuumcsomagolt tálcákban (változó arányokban) Gigásztenták, tintahal, totani, 80% napraforgóolaj, 20% extra szűz olívaolaj, ecet, só, természetes aromák, antioxidáns, ízfokozó, aroma. A...
Portfólió (8)
Olaszország, Pescara
...Gastronómiai csigák helix aspersa muller, tisztítva és készen a főzésre. A MI CSIGÁINK HELIX ASPERSA MULLER Ez a faj különböző éghajlatokon és talajokon található. Gyorsan növekszik a tenyészetünkben, kizárólag növényzettel táplálkozva, takarmányok használata nélkül. A természetes ciklusú, szabadban végzett módszerünk lehetővé teszi, hogy csigáinkat kizárólag növényekkel neveljük, így olyan...
Portfólió (5)
Olaszország, Vittoria
... vastagsága szempontjából; likopint és természetes antioxidánsokat tartalmaznak. A fürtben betakarított Piccadilly paradicsom egységes méretű, és kielégítő utóérési tartóssággal bír, a gyümölcsök jól tapadnak a kocsányhoz. A Piccadilly paradicsomot a konyhában nagyra értékelik, mert könnyen elkészíthető belőle szósz, és salátában is kiváló, köszönhetően ízletes és édes ízének. Csomagolás: 500 g...
Portfólió (8)
Olaszország, Ponte Galeria
...MaguroTonno Rosso Filetto Sashimi Tonno Rosso, 0,9/2,8 kg-os szeletekre vágva, bőr nélkül, fekete részek nélkül. Ez a tonhal nem volt kezelve gázzal vagy színezékekkel! 100%-ban természetes! Fagyasztás nélkül. A szicíliai Tonno Rosso mindig is a legkeresettebb hal volt a japán éttermekben világszerte. Csak a legjobb minőségű tonhal, hagyományos horoggal fogva és szigorú feldolgozási technikák...
Portfólió (8)
Olaszország, Mirabella Imbaccari
...Kézműves gondossággal készült, szicíliai fűszernövényekkel és fűszerekkel gazdagított keverékeink, melyek tele vannak illattal és aromával. Tartalmazza: Hal fűszerkeverék, Burgonya fűszerkeverék, Szósz fűszerkeverék, Spagetti fűszerkeverék. Elengedhetetlenek a konyhában, hogy minden ételnek ízt és aromát adjanak. A különbség a természetes és illatos fűszernövényeinkben rejlik, amelyek lehetővé teszik, hogy autentikus szicíliai ízű fűszereket kínáljunk. Üvegben, adagolókkal, PET tartályban és tasakokban kaphatók. Kiskereskedelmi, szaküzletek, gasztronómiák, GDO, nagykereskedelmi formátumok.
Olaszország, Angiari
...A lávakő lap alkalmas különböző ételek elkészítésére, grillező, sütő vagy tűzhely használatával. Kifejezetten ajánlott diétás főzéshez, amely nem igényel zsírok vagy egyéb fűszerek hozzáadását. Ennek a természetes kőnek a tulajdonságai alkalmassá teszik különböző ételek, például hús, hal, zöldségek, kenyér, focaccia, pizza stb. elkészítésére. Az ilyen módon elkészített ételek nem bocsátanak ki mérgező anyagokat. Így az elkészített étel egészségesebb, és nem érintkezik füsttel, így az élelmiszerek tápanyagai megőrződnek.
Portfólió (3)
Olaszország, Milano
... folyamata teljesen fizikai, természetes. Nem használnak semmiféle adalékanyagot vagy vegyi anyagot. A fokhagyma ételekben való felhasználása, valamint a táplálkozási vagy egészségügyi tanulmányok nem mutatnak ki semmilyen negatív biológiai hatást. Az utóbbi években a séfek nagy figyelmet fordítottak a fekete fokhagymára, és azt használják a csirke, hal stb. ízesítésére. A friss fokhagymához képest a fekete fokhagyma nem bocsát ki erős és agresszív ízt, köszönhetően az allicin csökkentett tartalmának, amely a gyártási folyamat során antioxidáns vegyületekké alakult.
Portfólió (7)
Olaszország, Imperia
Olaszország, Bagnoregio
Egy közép-olaszországi vállalat vagyunk, ahol természetes környezetben csigatenyészetet alakítottunk ki. Készítünk feldolgozott termékeket, saját csigáinkból és azok nyálkájából. A termékeink minőségére és ízére helyezzük a hangsúlyt. Szószokat és krémeket készítünk, és komoly disztribútorokat keresünk, akikkel együtt tudunk fejlődni.
Olaszország, Camerota
... kincse eljutott hozzánk nagyszüleink révén, akiket szerencsénk volt megfigyelni a munkájuk során, még a konyhában is. Tőlük tanultuk meg azokat a recepteket, amelyek természetes és ízletes alapanyagokon alapultak, amelyekkel a frissen fogott halat készítették el. Kicsit később büszkén örököltük és felélesztettük ezt a hagyományt, egy közvetlenül az akkori évekből származó márkán keresztül.
Olaszország, Favara
... van bízva. Stratégiailag a hideg füstölés választása azért született, hogy a termékeknek magas tartósítási képességet biztosítson, és ne változtassa meg a hal organoleptikus tulajdonságait. A vállalat fókusza a gyártási tételek, alapanyagok, környezetek és elsődleges csomagolások minden egyes tételének ellenőrzésére és analitikai vizsgálatára összpontosít. Az Altamarea célja egy biztonságos és minőségi termék forgalmazása, mikrobiológiai és kémiai elemzések révén, amelyek fontos eszközként szolgálnak az élelmiszerek biztonsági és higiéniai szintjének értékelésében.
...amely a Calabria ősi ízeire emlékeztet. TERMÉK ADATLAP TERMÉK Bio Extra Szűz Olívaolaj ORSZÁG Olaszország RÉGIÓ Calabria TERÜLET Presila calabrese dombjai KÖRNYEZET Érintetlen és tiszta TERMESZTÉS Természetes anyagok beágyazása: fű, bükköny (zöldtrágyázás) SZÜRET Mechanikus vibrátorral, ernyővel KIVONÁS Hideg sajtolás (27 °C alatt) 24 órán belül a szüret után TÁROLÁS Rozsdamentes acél tartályok TANÚSÍTÁS Bio TANÚSÍTÁS NOP: Usda 100% Organikus KULTIVÁR Monokultúra "Carolea" FELHASZNÁLÁS Nyersen salátákhoz, hüvelyesekhez és levesekhez Első fogások Húsok…… és hal Mediterrán Diéta...
Portfólió (7)
Olaszország, Imperia
... illik a mediterrán konyha minden ételéhez és diétás étrendekhez, különösen nyersen salátákban vagy zöldségekkel. Ízletes és csodálatosan illatos, a Cannelle Olaj nagyon jól kiemeli az ételek ízét szószokban, öntetekben és mindenféle hús vagy hal mellett.
Olaszország, Quinto Di Treviso
... tartalmaz, amelyek készre főzve, serpenyőben, sütőben vagy mikrohullámú sütőben is elkészíthetők. Rendszeresen új termékeket adunk hozzá, hogy minél szélesebb ízlésvilágot kielégíthessünk, ezért érdemes figyelemmel kísérni a weboldalunkat és a Facebook oldalunkat. Minden termék adalékanyag-mentes; emellett a receptúrák gluténmentesek, és az összetevők listája is rövid, hogy kiemelje az alapanyag természetes ízét és minőségét.

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play