Franciaország, Feurs
... vannak, és használható öntetként, töltelékeként, belefoglalásként és márványozásként. Olyan karamell, amelyet a textúra és az íz keresésekor választunk, hogy karaktert és erős identitást adjunk a készterméknek. Lehetséges felhasználások: FAGYLALTOK TEJTERMÉK DESZERTEK CSOKOLÁDÉK SÜTEMÉNYEK PÉKSÜTEMÉNYEK CSOKOLÁDÉS ÉS GABONÁS SZELETEK SÖRÖZDEK KÜLÖNLEGESSÉGEI...
Portfólió (6)
Franciaország, Furiani
AZ ALINE CHOCOLATIERE újraértelmezi a bastiai stílusú csokoládé édességek klasszikusait. Ez egész Korzika a csokoládé finomságaiban: egy finom házasság a Szépség Szigetének kincsei és a jó csokoládé között, méz, citrusfélék, mogyorók, a maquis kincsei és az ikonikus Canistrelli révén, amelyek visszarepítenek a gyermekkori emlékekbe, és meglepő, új ízélményeket ígérnek. Több évvel ezelőtt a Giamme...
Portfólió (97)
Franciaország, Le Puy Ste Reparade
...Grande Cuvée Rouge AOP Coteaux d'Aix-en-Provence Vörös 'Biológiai bor' Szőlőfajták Syrah 60% - Cabernet Sauvignon 40% 24 hónapos érlelés új tölgyfahordókban, 1 éves palackos érlelés. Kóstolás Nagyon intenzív gránátvörös szín, erőteljes, összetett és finom illat. Intenzív és struktúrált íz: - Textúra: szép anyag selymes tanninokkal - Aromák: érett fekete gyümölcsök - Égetett aromák: pörkölt kávé - Lezárás: selymes, édes fűszerek jegyeivel Párosítások - Provence-i sült báránycomb - Királyi nyúl - Vaddisznó pörkölt - Bordás steak / Grillezett borjúborda - Fekete csokoládé fondant...
Portfólió (17)
Franciaország, Segonzac
...Szín: Mahagóni, rézcsillanásokkal Illat: Egy csokor, amely harmonikusan ötvözi a szárított virágok, írisz és orgona finom jegyeit a kandírozott gyümölcs, lekvár és crème brûlée melegével. Egy fűszeres édesség, amely felfedi a pörkölt tölgy és a szivaros doboz fás aromáit. Íz: Figyelemre méltó intenzitás és aromás komplexitás egy ínycsiklandó konyakhoz, bársonyos textúra és meglepő amplitúdó. Kóstolási kor: körülbelül 15 év Kóstolási javaslatok: Tiszta, mint emésztő (20 ° és 25 ° között), összhangban csokoládé desszertekkel vagy egy jó szivarral.
Portfólió (2)
Franciaország, Saint Orens De Gameville
...Ellenállna ezeknek a kissé pörkölt, étcsokoládéval és kakaóval bevont manduláknak? Ahhoz, hogy még vonzóbbá tegyük őket, pörköltük ezeket a mandulákat. Ezután finoman karamellizáltuk és bevontuk étcsokoládéval. Egy csipetnyi kakaó teszi teljessé az ízt. A csokoládés íz és a ropogós textúra ötvözésével ezek a mandulák egy természetes és ízletes finomságot kínálnak. Hozzávalók: mandula...
Portfólió (85)
Franciaország, Domjean
...Csokoládé bevonó alapú glazúr, csokoládébarna színű, amely alkalmas torták, mousse-ok, bavarois-ok és fagylaltok díszítésére. Gyümölcspektin segítségével zselésítve. Előny: Kiváló csokoládé íz a magas csokoládé tartalmának köszönhetően. Stabil textúra, amely lehetővé teszi a tiszta vágást minden típusú alapanyagon (dómok, karácsonyi fatörzsek). Tökéletesen alkalmas fagyasztásra és...
Portfólió (6)
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play