Franciaország, Mandelieu
...A zöld pesto eredetileg Észak-Olaszországból származik, és zöld színéről ismert, amely a bazsalikom jelenlétére utal a összetevői között. Hagyományosan a zöld pesto tésztákhoz (nyilvánvalóan!), rizshez, burgonyához vagy akár minestrone leveshez társul... Használhatjuk pizzákon vagy más carpaccio-n is. Ön is kipróbálhatja! Nettó súly: 0,180 KG Űrtartalom: 0,180 KG...
Portfólió (45)
Franciaország, Maubeuge
... tegye a húsokat! Az Oued-Amlil pácolásunk fokhagymából és kiváló minőségű aromás fűszerekből áll. Gasztronómiai érintést ad a bárány, borjú vagy marhahús típusú húsoknak, méltó a nagy séfekhez. Különösen kifinomult, emlékeztet az olyan receptekre, mint a Maître d’hôtel vagy a csigaszószok. Könnyen használható és azonnal alkalmazható, ez az Oued-Amlil pácolás zöld színéről és vaj-pesto ízéről ismert. Azok az éttermek, snackek, gyorséttermek és hentesüzletek, amelyek ezt használják...
Portfólió (33)
Franciaország, Liverdun
A Bloch, kétszáz éves családi vállalkozás, amely a Grand-Est régióban található, 1811-ben alakult. Eredetileg Strasbourg közelében, Alsace-ban telepedett le. 1870-ben a vállalatot Lorraine-ba, Nancy külvárosába helyezték át, ahol leveseket és alaplevet gyártott. Csak a 2000-es években vásárolta meg a HIGY társaság, amely a kulináris segédanyagokra összpontosította tevékenységét. Új nevén, Auguste...
Portfólió (24)
Franciaország, Mietesheim
...Ez a zöld és fekete olívabogyóból készült krém a déli konyha nagy klasszikusa. Tésztákhoz, bruschetta alapként, vinaigrette-hez, egyszerűen egy darab kenyérrel fogyasztva, vagy levesek és zöldségek ízesítésére használjuk. A biogazdálkodásból származó összetevőket hidegen dolgozzák fel, hogy garantálják az autentikus ízt. 100% vegán, ez az olívás pesto nem tartalmaz sajtot vagy más állati eredetű termékeket. Zöld olívabogyó* (43%), napraforgóolaj*, szárított paradicsom*, fekete olívabogyó* (7%), fokhagyma*, tengeri só, olívaolaj*, chili*, ecet*. *: Biogazdálkodásból származó termékek...
Portfólió (80)
Franciaország, Ostwald
... ideális arány 1/3 ezen "jó" esszenciális zsírsavakból, amelyeket a testünk nem tud előállítani. Felhasználási tanácsok: ne melegítse! Használja nyersen hideg és meleg ételekhez (öntetek, pesto, saláták, halak, kenyérfélék, friss sajtok, zöldségek, rizs, tészta, makik ...) Bio kozmetikai anyagként is használható. Tartósítás: fénytől és hőtől védve, hűvös helyen (hűtőszekrényben vagy >15 fokon...
Portfólió (12)
Franciaország, Aiguilhe
... francia húsételek, mint például bárány (fekete Velay fajta), Velay és Forez borjú, Mézenc finom zsíros hús, Haute-Loire sertés. Borjúfej, disznóláb, lozériai maouche, auvergnati pörkölt, tyúk a fazékban, borjú blanquette. Hagyományos francia szószok, gribiche szósz, meurette szósz, ravigote szósz, zöld szósz, madeira szósz, diabolikus szósz, aioli. Fűszerpestók, medvehagyma pesto, csalán pesto. Szósz, gravy szósz, francia termék, hagyományos francia konyha, séf által készítve. Egyedi munkák.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play