Olaszország, Imperia
... idegen összetevők. A Calvi genovai bazsalikomos pesto PDO intenzív zöld színű, és friss, finom ízéről ismert. Termék címke A 'Mellékletek' között megtalálja a címkét a tápértékadatokkal és a termékről szóló egyéb információkkal. Párosítások Kiváló fűszer első fogásokhoz. Tárolási mód Száraz, hűvös helyen, hőforrásoktól távol tárolja. Felbontás után hűtőszekrényben (+4°C) tárolja, és 5 napon belül fogyassza el. Kód: PESTO 80...
Portfólió (44)
Franciaország, Mandelieu
...A zöld pesto eredetileg Észak-Olaszországból származik, és zöld színéről ismert, amely a bazsalikom jelenlétére utal a összetevői között. Hagyományosan a zöld pesto tésztákhoz (nyilvánvalóan!), rizshez, burgonyához vagy akár minestrone leveshez társul... Használhatjuk pizzákon vagy más carpaccio-n is. Ön is kipróbálhatja! Nettó súly: 0,180 KG Űrtartalom: 0,180 KG...
Portfólió (45)
Franciaország, Maubeuge
... tegye a húsokat! Az Oued-Amlil pácolásunk fokhagymából és kiváló minőségű aromás fűszerekből áll. Gasztronómiai érintést ad a bárány, borjú vagy marhahús típusú húsoknak, méltó a nagy séfekhez. Különösen kifinomult, emlékeztet az olyan receptekre, mint a Maître d’hôtel vagy a csigaszószok. Könnyen használható és azonnal alkalmazható, ez az Oued-Amlil pácolás zöld színéről és vaj-pesto ízéről ismert. Azok az éttermek, snackek, gyorséttermek és hentesüzletek, amelyek ezt használják...
Portfólió (33)
Olaszország, Bronte
...Pesto alla Brontese DOP - 80% Bronte zöld pisztácia DOP, extra szűz olívaolaj...
Portfólió (56)
Franciaország, Liverdun
A Bloch, kétszáz éves családi vállalkozás, amely a Grand-Est régióban található, 1811-ben alakult. Eredetileg Strasbourg közelében, Alsace-ban telepedett le. 1870-ben a vállalatot Lorraine-ba, Nancy külvárosába helyezték át, ahol leveseket és alaplevet gyártott. Csak a 2000-es években vásárolta meg a HIGY társaság, amely a kulináris segédanyagokra összpontosította tevékenységét. Új nevén, Auguste...
Portfólió (24)
Szlovénia, Krmelj
...A 100%-ban zöldborsó lisztből készült fusilli tészta egy különleges csavart ad a tészta repertoárjához. Ezek a spirál alakú tészták élénk zöld színükkel és egyedi textúrájukkal büszkélkedhetnek. Kizárólag zöldborsó lisztből készült, és a psyllium természetes jóságával gazdagított fusilli szálak tápláló és ízletes választást kínálnak. Legyen szó krémes pesto szósszal való összekeverésről, sült...
Portfólió (31)
Franciaország, Mietesheim
...Ez a zöld és fekete olívabogyóból készült krém a déli konyha nagy klasszikusa. Tésztákhoz, bruschetta alapként, vinaigrette-hez, egyszerűen egy darab kenyérrel fogyasztva, vagy levesek és zöldségek ízesítésére használjuk. A biogazdálkodásból származó összetevőket hidegen dolgozzák fel, hogy garantálják az autentikus ízt. 100% vegán, ez az olívás pesto nem tartalmaz sajtot vagy más állati eredetű termékeket. Zöld olívabogyó* (43%), napraforgóolaj*, szárított paradicsom*, fekete olívabogyó* (7%), fokhagyma*, tengeri só, olívaolaj*, chili*, ecet*. *: Biogazdálkodásból származó termékek...
Portfólió (80)
Olaszország, Gravina di Catania
...Fűszer első fogásokhoz és húsokhoz, vagy szószok ízesítésére. A friss bazsalikom, amelyet gondosan válogattak és a szicíliai zöld dombokon termesztettek, ennek a pestónak az alapja, mandulával és egy csipet tengeri sóval együtt. Az üveg felbontása után öntsön extra szűz olívaolajat a tetejére, és tárolja hűtőszekrényben. Fogyassza el 10/12 napon belül. Biológiai, gluténmentes és vegán. Tartósítószerek és hozzáadott cukrok nélkül. Címke 4 nyelven: olasz, angol, német és francia. Minőségmegőrzési idő: 36 hónap a gyártási dátumtól számítva.
Portfólió (6)
...Ez a piros pesto (a harmadik az olasz zászló színeiben készült pestónkban, a zöld és a fehér után) olyan ízű, mint a kedvenc fűszeres arrabbiata szószod és a sós ananászos-fokhagymás mártogatós, bagna cauda keveréke. Más szavakkal, finom.
Portfólió (8)
Franciaország, Ostwald
... ideális arány 1/3 ezen "jó" esszenciális zsírsavakból, amelyeket a testünk nem tud előállítani. Felhasználási tanácsok: ne melegítse! Használja nyersen hideg és meleg ételekhez (öntetek, pesto, saláták, halak, kenyérfélék, friss sajtok, zöldségek, rizs, tészta, makik ...) Bio kozmetikai anyagként is használható. Tartósítás: fénytől és hőtől védve, hűvös helyen (hűtőszekrényben vagy >15 fokon...
Portfólió (12)
Olaszország, Bronte
... smaragd zöld színe megkülönbözteti minden más termesztéstől. A hagyomány, szenvedély és innováció egyesüléséből született a mi pisztáciás kolbászunk, amely a helyi gasztronómiai hagyomány klasszikus második fogásának számít. A pisztáciás pesto krémtől kezdve a ropogósokon, likőrön és liszten át, a Specialia a DOP pisztácia és a Földközi-tenger napfényében született déli konyha valódi ízét értékeli. A Specialia fő célja az ügyfél elégedettsége és egy világos, nyugodt kapcsolat kialakítása már a kezdetektől fogva.
Franciaország, Aiguilhe
... francia húsételek, mint például bárány (fekete Velay fajta), Velay és Forez borjú, Mézenc finom zsíros hús, Haute-Loire sertés. Borjúfej, disznóláb, lozériai maouche, auvergnati pörkölt, tyúk a fazékban, borjú blanquette. Hagyományos francia szószok, gribiche szósz, meurette szósz, ravigote szósz, zöld szósz, madeira szósz, diabolikus szósz, aioli. Fűszerpestók, medvehagyma pesto, csalán pesto. Szósz, gravy szósz, francia termék, hagyományos francia konyha, séf által készítve. Egyedi munkák.
Törökország, Izmir
A BGC AGRICULTURE AND FOOD LTD vállalat Izmir tartománybeli Bergamában található, és 2010 óta napraforgó szárított paradicsomot, félig szárított paradicsomot, pácolt paprikát, olívabogyót, valamint szószokat (zöld pesto, piros pesto) állít elő egy 32 000 m2-es területen, ahol a legmodernebb gépeket használjuk a termeléshez.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play