Franciaország, Talant
... szilárd és fényes gélt kap. Adjon 0,8-2% Pectine NH Nappage-ot a készítményéhez, a pép tartalmától függően. (10g/kg bevonat). A csomók képződésének elkerülése érdekében először szárazon keverje össze a Pectine NH Nappage-ot a cukor egy részével, majd oszlassa el vízben. Oldódás körülbelül 15 perc alatt. Összetevők: E440ii amidozott pektin, E450i diszódium-diszfoszfát, dextóz, E341iii trikalcium-foszfát. Referencia: MP1622B Készleten: 11 termék...
Portfólió (192)
Franciaország, Yssingeaux
...Agar Agar Nátrium-alginát Karragén Guár liszt Porított zselatin Cryogel porított zselatin Arab gumi Xanthan gumi Szentjánoskenyér liszt HM Pektin...
Portfólió (55)
Franciaország, Auterive
... utazásra hív. Ismert a rostok, A és C vitaminok, valamint béta-karotin gazdagságáról, ez a lekvár biztosan feléleszti a finom, egzotikus és trópusi ízek iránti igényes ízlelőbimbóit. Gyümölcs tartalom: 56% Hozzávalók: Mangó, cukor, citromlé, bergamott, gyömbér, zselésítő: pektin Tartósítás: Két év nyitás előtt. Nyitás után hűvös helyen tárolandó és gyorsan fogyasztandó.
Portfólió (9)
Franciaország, Mietesheim
...A gyümölcs pépjeivel készült ecetek lágy és gyümölcsös íze meglepő egzotikus ízt ad ételeinek. A feketeáfonyás ecet felerősíti a zöldsaláták és a szárnyasok ízét. Hozzávalók: Feketeáfonya pép (42%), 8°-os fehér ecet (41%), cukor, zselésítő: pektin.
Portfólió (80)
Franciaország, Arles
...Maison Lesage Provence-i gyümölcsréteg praliné gianduja bevonattal, Provence-i mandulával és gyümölcsborítással. Tartósítás száraz helyen, 16 és 20 °C között. Hozzávalók: cukor, kakaóvaj, Provence-i mandula, kakaópaszta, zsírszegény tejpor, dehidratált glükózszirup, stabilizáló por alakú szorbit, sárgabarack, cseresznye, füge, eper, víz, eper, cseresznye, füge, sárgabarack, zselésítő pektin, bevonó anyag arab mézgumi, citromsav, szójalecitin...
Portfólió (142)
Franciaország, La Seauve Sur Semene
...Ízesítők és színezékek nélkül, természetes málna püréből készült töltelékük felidézi gyermekkori ízeinket, miközben ropogós kekszet kínál! Hozzávalók: Rizsliszt, glükóz szirup, málna püré 17 %, kukoricaliszt, nádcukor, teljes kiőrlésű rizsliszt, koncentrált citromlé, zselésítő: Pektin Nyomok: Szója, Tej, Diófélék, Földimogyoró...
Portfólió (7)
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre