Franciaország, Talant
... szilárd és fényes gélt kap. Adjon 0,8-2% Pectine NH Nappage-ot a készítményéhez, a pép tartalmától függően. (10g/kg bevonat). A csomók képződésének elkerülése érdekében először szárazon keverje össze a Pectine NH Nappage-ot a cukor egy részével, majd oszlassa el vízben. Oldódás körülbelül 15 perc alatt. Összetevők: E440ii amidozott pektin, E450i diszódium-diszfoszfát, dextóz, E341iii trikalcium-foszfát. Referencia: MP1622B Készleten: 11 termék...
Portfólió (192)
Franciaország, Yssingeaux
...Agar Agar Nátrium-alginát Karragén Guár liszt Porított zselatin Cryogel porított zselatin Arab gumi Xanthan gumi Szentjánoskenyér liszt HM Pektin...
Portfólió (55)
Németország, Nürnberg
...Kínálunk: Agar Agar Karragén Zselatin stb. Glicerin Guargumi Szentjánoskenyérmagliszt Mannitol Pektin Szorbit Tragakant Xanthan...
Portfólió (10)
Ausztria, Taiskirchen
...BIO Gyümölcslekvár Választék: Eper, Sárgabarack, Meggy, Málna a 25 adaghoz Forgalmi megnevezés: BIO Gyümölcslekvár Választék Összetevők (a nyilatkozat szerint): Eper, Sárgabarack, Meggy, Málna*, Cukor*, Citromlé koncentrátum*, Zselésítő anyag Pektin *ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból Ellenőrző hatóság: ES-ECO-025-NA Gyümölcstartalom: 70 g gyümölcsből készült 100 g-onként Összes cukortartalom: Összes cukortartalom 44 g 100 g-onként Egyéb jelölés: Forgalmazó által ellenőrzött: AT-BIO-301 Nettó súly: 2000 g EAN: 9120005778610 Kiszerelés: 100 adag 20g/karton Bruttó súly/1 karton: 2,30 kg...
Portfólió (5)
Franciaország, Auterive
... utazásra hív. Ismert a rostok, A és C vitaminok, valamint béta-karotin gazdagságáról, ez a lekvár biztosan feléleszti a finom, egzotikus és trópusi ízek iránti igényes ízlelőbimbóit. Gyümölcs tartalom: 56% Hozzávalók: Mangó, cukor, citromlé, bergamott, gyömbér, zselésítő: pektin Tartósítás: Két év nyitás előtt. Nyitás után hűvös helyen tárolandó és gyorsan fogyasztandó.
Portfólió (9)
Franciaország, Mietesheim
...A gyümölcs pépjeivel készült ecetek lágy és gyümölcsös íze meglepő egzotikus ízt ad ételeinek. A feketeáfonyás ecet felerősíti a zöldsaláták és a szárnyasok ízét. Hozzávalók: Feketeáfonya pép (42%), 8°-os fehér ecet (41%), cukor, zselésítő: pektin.
Portfólió (80)
ufs.country_names.RU, Moscow
...Ezek a rágcsálók 100%-ban természetes zselék, amelyek gyümölcsökből és bogyókból készülnek, és nem tartalmaznak hozzáadott cukrot, glutént vagy koleszterint. Hozzávalók: koncentrált alma lé, koncentrált alma püré, eper püré (11%), koncentrált cseresznye lé, koncentrált eper lé (7%), zselésítő anyag (pektin), citrus rost, rizsliszt, természetes eper ízesítő (0,2%). Zsír 0,4 g: Rost 1,54 g Szénhidrát 15 g: Fehérje 0,2 g...
Portfólió (24)
Franciaország, Arles
...Maison Lesage Provence-i gyümölcsréteg praliné gianduja bevonattal, Provence-i mandulával és gyümölcsborítással. Tartósítás száraz helyen, 16 és 20 °C között. Hozzávalók: cukor, kakaóvaj, Provence-i mandula, kakaópaszta, zsírszegény tejpor, dehidratált glükózszirup, stabilizáló por alakú szorbit, sárgabarack, cseresznye, füge, eper, víz, eper, cseresznye, füge, sárgabarack, zselésítő pektin, bevonó anyag arab mézgumi, citromsav, szójalecitin...
Portfólió (142)
Franciaország, La Seauve Sur Semene
...Ízesítők és színezékek nélkül, természetes málna püréből készült töltelékük felidézi gyermekkori ízeinket, miközben ropogós kekszet kínál! Hozzávalók: Rizsliszt, glükóz szirup, málna püré 17 %, kukoricaliszt, nádcukor, teljes kiőrlésű rizsliszt, koncentrált citromlé, zselésítő: Pektin Nyomok: Szója, Tej, Diófélék, Földimogyoró...
Portfólió (7)
Németország, Hamburg
... keményítő. Az atléták és a súlyemelők a johannisbrotkernmehlt sütősegédanyagként használják, mivel nagyon alacsony kalóriatartalmú, és emellett öt százalék fehérjét is tartalmaz. A hüvelyes növény további nagyszerű összetevői közé tartozik a pektin, a B-vitaminok, a másodlagos növényi anyagok és ásványi anyagok. A mi johannisbrotkernmehlünk bio-termékekhez is engedélyezett. Termékjellemzők: Gluténmentes, Laktózmentes, Vegán Élelmiszer-nyilvántartás: E 410...
Németország, Markt Schwaben
... alkalmasak. Konyhánkban nincsenek mesterséges adalékanyagok vagy aromák. Csak válogatott gyümölcsök, nádcukor, citromlé, pektin és néhány fűszer kerül a fazekainkba. Minden édes gyümölcslekvárunkat magok és darabok nélkül készítjük, így figyelembe vesszük vásárlóink kívánságait. Ráadásul gyümölcslekvárjaink 12 hónapos hosszú eltarthatósággal büszkélkedhetnek. Minden termékünket privát címkézéssel is...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre