Finnország, Turku
Olaszország, Viterbo
...Érett guanciale, a legjobb tanúsított olasz friss húsból készült. Tökéletes a legjobb amatriciana, carbonara és gricia tésztákhoz. Legalább 2880 órán át érlelt, hogy a legjobb ízt adja ételeinek. Egyedi és felejthetetlen.
Portfólió (7)
Olaszország, Mesoraca
A Salumificio Lavigna snc, Lavigna Santo E. C. vezetésével, Mesoracában, Crotone megyében saját és kézműves termelésű, csomagolt hagyományos felvágottakat, köztük kolbászokat, capocollo-t és pancettát készít. A jól képzett és tapasztalt személyzetnek köszönhetően a Salumificio Lavigna képes kielégíteni a legigényesebb ízléseket is.
Portfólió (19)
Olaszország, Marciano Della Chiana
...A Guanciale egy sonka, amelyet a sertés pofájából készítenek. A húst körülbelül öt napig sózzák. Borsot és chili paprikát adnak hozzá, majd rozmaringgal és zsályával ízesítik, hogy a hús még ízletesebb legyen. Az érlelés 60 és 90 nap között zajlik, optimális klímájú és páratartalmú környezetben. Konyhában számos receptben és szószban használják: például a carbonara, gricia és amatriciana tésztákban, hogy a legismertebbeket említsük.
Portfólió (10)
Franciaország, Pessac
...Kolbászok, szalámik, lonza, juhsonka, kecskesonka, helyi specialitások, guanciale, pancetta, nyers sonka, coppa, Desulo sonka, vaddisznó, vargánya kolbász, cannonau szalámi, olívás szalámi...
Portfólió (8)
Franciaország, Laissac
...szárított Aubrac marha, chorizo, guanciale, száraz kolbász, saucisson, alkotják nitrit nélküli felvágottaink választékát, amelyet Laissacban, Aveyronban készítünk. COTE2BOEUF a Popines feltalálója is: vékonyra szeletelt felvágott egy 100%-ban újrahasznosítható és visszaváltható üvegben. Vákuum alatt 3 hónapig eltartható szobahőmérsékleten. 3 méretben elérhető (Popine, Marmite, Chaudron), télen kíséri a raclette-t és a szép időszakban a felvágott tálakat.
Portfólió (29)
Spanyolország, La Muela
... chistorra, guanciale, különleges pizza coppa stb. Ezen kívül extra szűz olívaolajat is forgalmazunk, amely évszázados olajfákból és arbequina fajtából származik. Az évek során folyamatosan növekszünk, bővítjük létesítményeinket, modernizáljuk és innováljuk a gyártási folyamatokat és gépeket, azzal a céllal, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtsuk ügyfeleinknek és tökéletesítsük termékeink minőségét...
Olaszország, Scario
...Capocollo, Guanciale, Bio Tészta, Bio Bor, Olívabogyók, Pástétomok, Lekvárok, Marmeládék, Mastaccioli, Cantucci. Kézműves Méz, Tönkölybúza Termékek, Propolisz, Mézes Cukorkák, Menyasszonyi Turrón, Kendermag Olaj és Liszt, Senátor Cappelli Liszt, Saragolla, Tönkölybúza Tészta, Amaro Penna, Fűszerek, Pezsgő, Grappa.
Olaszország, Milano
A Maurino Osteria a tulajdonos, Maurino tapasztalatából és szenvedélyéből született, aki a saját földje, Róma konyhájáért rajong. Maurino minden vendégének egy igazi római konyhát kínál, ízletes újragondolásokkal, de mindig hűen a hagyományokhoz. A specialitások között szerepel: Bucatini all’amatriciana, Tonnarelli cacio e pepe, Paccheri articsókával, guanciale és olívával, római gnocchi...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play