Finnország, Turku
Olaszország, Marciano Della Chiana
...A Guanciale egy sonka, amelyet a sertés pofájából készítenek. A húst körülbelül öt napig sózzák. Borsot és chili paprikát adnak hozzá, majd rozmaringgal és zsályával ízesítik, hogy a hús még ízletesebb legyen. Az érlelés 60 és 90 nap között zajlik, optimális klímájú és páratartalmú környezetben. Konyhában számos receptben és szószban használják: például a carbonara, gricia és amatriciana tésztákban, hogy a legismertebbeket említsük.
Portfólió (10)
Olaszország, Viterbo
...Érett guanciale, a legjobb tanúsított olasz friss húsból készült. Tökéletes a legjobb amatriciana, carbonara és gricia tésztákhoz. Legalább 2880 órán át érlelt, hogy a legjobb ízt adja ételeinek. Egyedi és felejthetetlen.
Portfólió (7)
Franciaország, Pessac
...Kolbászok, szalámik, lonza, juhsonka, kecskesonka, helyi specialitások, guanciale, pancetta, nyers sonka, coppa, Desulo sonka, vaddisznó, vargánya kolbász, cannonau szalámi, olívás szalámi...
Portfólió (8)
Franciaország, Laissac
...szárított Aubrac marha, chorizo, guanciale, száraz kolbász, saucisson, alkotják nitrit nélküli felvágottaink választékát, amelyet Laissacban, Aveyronban készítünk. COTE2BOEUF a Popines feltalálója is: vékonyra szeletelt felvágott egy 100%-ban újrahasznosítható és visszaváltható üvegben. Vákuum alatt 3 hónapig eltartható szobahőmérsékleten. 3 méretben elérhető (Popine, Marmite, Chaudron), télen kíséri a raclette-t és a szép időszakban a felvágott tálakat.
Portfólió (29)
Olaszország, Scario
...Capocollo, Guanciale, Bio Tészta, Bio Bor, Olívabogyók, Pástétomok, Lekvárok, Marmeládék, Mastaccioli, Cantucci. Kézműves Méz, Tönkölybúza Termékek, Propolisz, Mézes Cukorkák, Menyasszonyi Turrón, Kendermag Olaj és Liszt, Senátor Cappelli Liszt, Saragolla, Tönkölybúza Tészta, Amaro Penna, Fűszerek, Pezsgő, Grappa.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre